- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
kızlar 7 ay sonunda esimin değerleri biraz normalleşti. Haziranda tüp bebek düsünüyoruz. Kaan aydos bize bülent traşı tavsiye etti ama benim şüphelerim var. Sizin görüşünüz nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ataşehir memorial vardı aklımda ama laboratuvar cok önemli. Bir de şimdi zahide yetiş bülent traşla hamile kaldı diye adam patlama yapmış durumda. Gidesim hic hiic gelmiyorBende merak ediyorum istanbulda özellikle laboratuvar olarakta iyi olan bir merkez ve doktor?
açıkçası ben bülent tıraşı pek düşünmüyorum kendi transfere falan girmiyormuşAtaşehir memorial vardı aklımda ama laboratuvar cok önemli. Bir de şimdi zahide yetiş bülent traşla hamile kaldı diye adam patlama yapmış durumda. Gidesim hic hiic gelmiyor
Oof off ulaşılmaz oldular iyice. Mustafa bahceci de öyleymis. Napıcaz biz yaaçıkçası ben bülent tıraşı pek düşünmüyorum kendi transfere falan girmiyormuş
Evet aynen öyle benim için zaten istanbulda tedavi olmak bile çok meşakkatli olucak ta antalydan gelmek sonra diyorum tek eşimden sperm çıkışı olsub fizana bile giderimOof off ulaşılmaz oldular iyice. Mustafa bahceci de öyleymis. Napıcaz biz ya
Azospermi hastası mısınız? Nasipte varsa olur. Benden sonra evlenen bir tanıdık eşi azospermi cıktı ama tüp bebek ilk seferde tuttu. Bizim hersey normal ama hala yokEvet aynen öyle benim için zaten istanbulda tedavi olmak bile çok meşakkatli olucak ta antalydan gelmek sonra diyorum tek eşimden sperm çıkışı olsub fizana bile giderim
Evet azosperm hastasıyız 1 sene önce ögrendik henüz tüp bebek aşamasına gelemedikAzospermi hastası mısınız? Nasipte varsa olur. Benden sonra evlenen bir tanıdık eşi azospermi cıktı ama tüp bebek ilk seferde tuttu. Bizim hersey normal ama hala yok![]()
Evet cok yogundu zaten canim. Iyice artmistir. Baska ülkelerdende cok gelen oluyor. İnternetten bakip solugu orda aliyolar galiba bizim gibiAtaşehir memorial vardı aklımda ama laboratuvar cok önemli. Bir de şimdi zahide yetiş bülent traşla hamile kaldı diye adam patlama yapmış durumda. Gidesim hic hiic gelmiyor
Bizde kararsız kaldık, bahçecide skandal çıkınca memorial diye düşünüyoruzAtasehir memorial ve fulya bahceci arası kararsızımmm fikri olan yok mu? Özellikle lab ve erkek infertilitesi üzerine doktor arıyorum
Bahceciden randevumu iptal ettirdim sisli memoriale karar verdim semra hoca ve yücel beyBizde kararsız kaldık, bahçecide skandal çıkınca memorial diye düşünüyoruz
Bulent tirasi ve ekibi harika transferlerede kendisi giriyor, sadece yumurta toplamaya girmiyor. Esimde azospermi vardi mikro tese islemi ile sperm bulundu ve bugunde transferim gerceklesti. Cok gidenlerin tavsiyesi uzerine gitmistim memnun kaldim acikcasi hee evet her muayenizde bulent hoca girmiyor ama ekibide cok guvenilir. Ve herseyi bulent hocaya gosterip ondan onay almadan size bi aciklama dahi yapmiyorlar.kızlar 7 ay sonunda esimin değerleri biraz normalleşti. Haziranda tüp bebek düsünüyoruz. Kaan aydos bize bülent traşı tavsiye etti ama benim şüphelerim var. Sizin görüşünüz nedir?
Ne zaman randevunuz ? Sizin problem neydi. Bende memoriali aradım.Bahceciden randevumu iptal ettirdim sisli memoriale karar verdim semra hoca ve yücel bey
Ptesi. Eşimde dna hasarı vardı yeni düştü. Bir de %98 baş anomalisi var spermdeNe zaman randevunuz ? Sizin problem neydi. Bende memoriali aradım.
Bülent hoca cok kalabalık. Bide smdi zahide yetis hamile her yerde duyan gidiyor ona. Korkuyorum ilgi yeterince olmaz diyeBulent tirasi ve ekibi harika transferlerede kendisi giriyor, sadece yumurta toplamaya girmiyor. Esimde azospermi vardi mikro tese islemi ile sperm bulundu ve bugunde transferim gerceklesti. Cok gidenlerin tavsiyesi uzerine gitmistim memnun kaldim acikcasi hee evet her muayenizde bulent hoca girmiyor ama ekibide cok guvenilir. Ve herseyi bulent hocaya gosterip ondan onay almadan size bi aciklama dahi yapmiyorlar.
Evet cok kalabalik ama ilgiye ihtiyac duyulcak bi durum olmuyor bi hemsire veriyor size istediginiz zaman arayip sorabiliyorsunuz ben sahsen bi ekip guler yuzlu olsun bilgili ve tecrubeli olsun benim icin yeterli aradigimda ulasabliyorum. Kalabalik olmasi basarisini gosteriyor birazdaBülent hoca cok kalabalık. Bide smdi zahide yetis hamile her yerde duyan gidiyor ona. Korkuyorum ilgi yeterince olmaz diye
Memorial'da androlog var prof. Murat Başar. Ona yönlendiriyorlar spermde ciddi sıkıntı olduğu zaman tedaviye başlamadan.Bahceciyi tavsiye etmiyorum. Bizim de problemimiz erkek infertilitesiydi. Raporlarımız ile gittik ama embriolarımız gelişip beşinci güne gitmedi. Doktorun yaptığı açıklama ise problem erkek kaynaklı, ben kadın kaynaklı sorunları çözüyorum gidin androlog ile görüşün oldu. Tedaviye başlamadan, bana da bir sürü dozda hormon uygulamadan önce bunu söyleseydi hem maddi hem de manevi olarak yıpranmamış olacaktık.
Acıbadem maslak da ilk görüşmeyi ücretsiz yapmıyor. 500 tl görüşme ücreti istediler benden. Ben de arkamı dönüp kaçtım. Çok kalabalık bir yerdi. Foruma da yorumlarımı yazmıştım ama üyeliğim pasif edilip yorumum kaldırıldı. Bu yüzden yazılan şeylere de çok güvenmemek lazım.
Size tavsiyem eğer erkek kaynaklı bir problem varsa tüp bebek öncesinde bir androlog ile spermi inceletin. Sonrasında tüp işine girişin derim.