keçiboynuzu kürü ginseng macunu çakşır suyu arı sütü bal polen karışımı üzüm çekirdeği çörekotu ace plus selenyum tb çinko tb folik asit tb hepsini aylarca kullandık artık eşime tiksinti geldi bunları yiyip içmekten ama yok yok yok sayı ve morfoloji yapılan merkezlere göre farklılık gösteriyo boşuna umutlanmayın diye söylüyorum onlara vereceğim parayı tüp bebeğe versem daha iyiymiş hoş tüp bebektede negatif sonuç aldım ama en azından bilimsel bir iş yapmış olurdum. ama Allahtan ümit kesilmez tabi. hayırlısıyla inşallah bir gün hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.
kızlar erkek infertilesinde raporu hemen veriyolar benimd e2 tüp bebek denemem maddi açıdanda yıpranıyoruz tavsiyem rapor çıkarın ilkinde 5 6 milyar harcamıştık 2007 de. şimdi ilaçlar dahil 1450 tl .
Arkadaşlar rapor çıkınca yine özel yerlerde yapabiliyor muyuz ? sadece ilaç parasını bile alsak kardır ?
canım ben daha dün aldım raporumu çok kolay çıkıyor sperm sayısı 5 milyonun altında ise 12 günde çıktı benim
zeynep 26 ilaçlarını alırken eczanelere sor çünkü biri bana 890 çıkardı sonra başka eczane 650 dedi indirimde istedim tabi ben ..ablam benden 2 hafta sonra aldı raporu o benden fazla aldı ilacı oda 550 lira ödedi.:)muhakkak bi kaç eczaneye sor.
burcu ne zaman denedin sen?fiyat ne kadar uygun....
bizde hastaneye 804 lira vermiştik fakat ilaçlara çok verdik araştırmamıştık 1 eczaneye girip almıştık..1 310 vermiştik ilaçlara 2009 yılının sonlarında...
burcucum mesaj atmışsın ben özelden cevap yazamıyorum buralardan 100 tane forum mesajı atmam gerekiyormuş önce. çok teşekkür ederim, şimdilik gerek yok.
Bu anlaşmalı kurumlar hangisi ?
canım aralık ayında aldım ilaçlarımı 2010 aralıkda.4 tane gonalf 450 2 kutu menegon 5 kutu cetrodiet 1 tanede çatlatma iğnesi vardı.650 verdim ablam benden 2 hafta sonra falan daha fazlasınna 550 verdi..sen çok vermişsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?