Erkek infertilitesinde vitaminler & gıda etkileri

Öznurcum evet bunu ben de duydumbizim doktor da 100,000- 300,000 için öyle söylemişti .. peki 100,000 - 2 milyon arasında fark var değil mi ?.. sence 100 binden 2 milyon yaptıysak, 2 milyonu 20 milyon yapabilir miyiz ?

binli sayılarda çok fark olmuyo ama milyonlu sayılar mucize gibi inşallah 20 milyonda yaparsın canım dualarımız seninle

binli sayılarda çok fark olmuyo ama milyonlu sayılar mucize gibi inşallah 20 milyonda yaparsın canım dualarımız seninle

Peki bir şey soracağım, sizce kaç milyondan sonra normal yolla hamile kalabiliriz , yani insanlar tüp bebek denerken bazen normal yolla da kalıyorlar ve buna genelde mucize deniyor öyle değil mi ?

sizce 2 milyonla hamile kalan olmuş mudur ? yahu 2 milyon asker %20 hareketli, 400 bin yapıyor 1 tanesinin golu atması bu kadar zor mu ?? illa 20 milyon olup 10 milyonundan mı 1 tane adam gibi koşar gol olur ben bu oranı pek anlayamıyorum ?

sizin doktorunuz kim ben de bahçecide tedavi görüyorum.eşimin sperm sayısı ve şekilleri bozuk iki defa yumurta toplandı birinde 16 birinde 17 ama döllenenler 4 birinde de 5 doktoruma diyorum bizidi emre beye yönlendirin gerek yok diyor.bunaldım iyice

ben mustafa bahçeciye gidiyorum, madem sayınız düşük mutlaka emre beyi görün
öyle çok yardımcı olacağını sanmıyorum ama en azından içiniz rahatlar, vitamin ismi vs öğrenirsiniz.
çok üstü kapalı min. bilgi vererek konuşuyor , daha fazla konuşması için zorlama gerekiyor. o zaman da çok bunalıp içini çekiyor. valla son seferde beni kovacaktı heheheh, çok gıcık ruhsuz bir adam ama işe yarayabilir.

benim doktorum aşılama yaptı, bizde ilk sayı 2 milyon ama sadece %1 isağlıklı idi, hem hareket, hem morfoloji açısından, ama şunu ekledi, aşılamada 1 sperm bile işimize yarar dedi eğer yumurta sağlıklı ise, endişelenmeyin dedi, biz de yaptırdık bekliyoruz şu an bir hafta oldu henüz, spermleri yıkadılar, mevcut sağlıklı olanlarla yaptılar ama bunu yaparken sonuçlarda proxeed sonrası iyileşme vardı..

inşallah sonucun olumlu olur canım mutlaka bizimle paylaş olurmu benim doktor bir arkadaşım (kendisi aşılama yapıyor ama tüp bebek yapmıyor) sperm değerimiz 2 milyon morfoloji %1 bana aşılama yapmadı biz aşılamayı 10 milyon üstü 20 milyon altı hastalara yada sebepsiz infertillere yaparız boşuna aklını başka doktorlarada gidip karıştırma direk tüp bebek yaptır dedi. ben sana istersen yine yaparım ama hem paran boşuna gider hemde morelin bozulur dedi bilgin olsun diye paylaşmak istedim

arkadaşlar ya bi sorum olacak, rapor bukadar çabuk mu alınıyor, yani tüp bebek yaptırmak için bazı şartlar vardı, biz ilk denedik ve dünya paramız gitti, devlet karşılamıyordu, değişen bişeyler olduda haberimmi yok acaba, beni bilgilendirirmisiniz, ben şimdiye kadar sadece 1 kere denedim ve özelde denedim, ikincisinde rapor alabilirmiyim, yada tekrar denediğim yere gittiğimde acaba indirim uygularmı bana? bunuda merkezi arayıp sormam gerek galiba:44:

yaa canım, doğru, afedersiniz, ben hata yapmışım, 16 milyonmuş baktım şimdi, ama sadece %5 hareketli ve onun da sadece %1i sağlıklı morfoloji, gerisinde sıkıntı var....

Üroloğun önerdiği proxed muadili mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…