Inşallah tutmuşturCanm biz azospermi hastasiyiz esimden tese ile sperm alindi ve embriyo olustu cok sukur okadarini yapabildik ama tutarmi bilmiyorm bugn transferin 6. Günundeyim bekliyoruz.
Yok yapilmadi canm esim genetik test yaptirmisti temiz cikti ama embriyolari bilemem .Inşallah tutmuşturbizim kendiliğinde bile olur dio doktorlar ama bi türlü olmuyo tekrar tüp bebek ypcz hiç istmyrm aslnda insan üzülüyo sonra olmayınca. Sizin embryoya genetik testler yapıldı mı tutma şansı artardı en kaliteli embryolar seçilirdi.
Canim gexmis olsun.dusuk olmadiysa genetik tarama anlamsiz. Bosuna para vermeyin derim. Istanbuldaki merkezler iyi oraya gidin. Acibadem maslak. Sisli memorial. bahçeci fulya ve brüjsel tup bebek merkezi alaninda en iyileri. Sperm secilorken imsi yontemi kullaniliyor en son teknoliji yani epey buyuterek hatali olanlar eleniyor. Ben acibadem maslakta denedim ilki kimyasal oldu ikincisi dondurulmus 6. Gun embriyosu idi ve sagsalim dogdu. Bizdede erkek kisirligiydi sorun. 50 sperm anca bulunmusu 10 tanesi saglamdi ancak.Amin inşallah tutucak Allahn izniylemoralimi yüksek tut çok düşünme gerisini zaten Allah'a bırak.. Benm de yaşım 25 ben 1 tüp bebek başarısızlgm olduğu için özel olarak istiycem genetik taramayı. Bide böyle deneyelm bakalm umarm bu şekilde olumlu bi sonuç alrz
Çok teşekkürler saolun. Ben adanada acıbademde başlicam bu sefer. Volkan noyan var ona yaptrcaz. Istanbula gelme şansım yok umarım burda tutar. Volkan hoca microchip yöntemiyle yaparz en iyi spermleri seçeriz dedi. Ben dondurmayı düşünüyorm rahim dinlendrme yönetimini deneyim diorum. Nasl olur acaba çünkü geçen rahim inceyken transfer olmuştuC
Canim gexmis olsun.dusuk olmadiysa genetik tarama anlamsiz. Bosuna para vermeyin derim. Istanbuldaki merkezler iyi oraya gidin. Acibadem maslak. Sisli memorial. bahçeci fulya ve brüjsel tup bebek merkezi alaninda en iyileri. Sperm secilorken imsi yontemi kullaniliyor en son teknoliji yani epey buyuterek hatali olanlar eleniyor. Ben acibadem maslakta denedim ilki kimyasal oldu ikincisi dondurulmus 6. Gun embriyosu idi ve sagsalim dogdu. Bizdede erkek kisirligiydi sorun. 50 sperm anca bulunmusu 10 tanesi saglamdi ancak.
Progeny m kullanin morfolojiye iyi geliyormuş. Acibadem bülent tiras ve ekibini deneyimledim gayet memnun kaldik tavsiye ederim. Yuzunuz gulsun en kisa sureede
Rahim dinlendirmeyi bahceci fulya cok yapiyor diye okudum burdaki uyelerden. Volkan bey sanmamki yapsin zaruret yoksa dondurmuyorlar pekÇok teşekkürler saolun. Ben adanada acıbademde başlicam bu sefer. Volkan noyan var ona yaptrcaz. Istanbula gelme şansım yok umarım burda tutar. Volkan hoca microchip yöntemiyle yaparz en iyi spermleri seçeriz dedi. Ben dondurmayı düşünüyorm rahim dinlendrme yönetimini deneyim diorum. Nasl olur acaba çünkü geçen rahim inceyken transfer olmuştu
Mrb arkdslar erkek interfilitesnden dolayı çocuk sahibi olamyrz 2 yıldır. 2 aşılama 1tüp basarıszlgmz var. Artık tahammül edemeyecek seviyeye geldim herşey Allah'tan ama benden sonra evlenen herkesin çocuğa oldu hiç olmaz diyenlerin bile oldu tek ben tek böyle kalakaldm herkesin içinde kucağım boşolacağına bile artık inanmyrm ama var mı böyle eşinden dolayı çocuk sahibi olamyrz olamayan. Bu arada morfoloji sorunumuz var sperm sayımız yüksek hareket ve morfoloji sıkıntı biraz olmamasna da engel deglms ama bi türlü olmuyor yine tüp bebeğe başlıcaz var mı bu şekilde hamile kalan çok yoruldum artk
Mrb arkdslar erkek interfilitesnden dolayı çocuk sahibi olamyrz 2 yıldır. 2 aşılama 1tüp basarıszlgmz var. Artık tahammül edemeyecek seviyeye geldim herşey Allah'tan ama benden sonra evlenen herkesin çocuğa oldu hiç olmaz diyenlerin bile oldu tek ben tek böyle kalakaldm herkesin içinde kucağım boşolacağına bile artık inanmyrm ama var mı böyle eşinden dolayı çocuk sahibi olamyrz olamayan. Bu arada morfoloji sorunumuz var sperm sayımız yüksek hareket ve morfoloji sıkıntı biraz olmamasna da engel deglms ama bi türlü olmuyor yine tüp bebeğe başlıcaz var mı bu şekilde hamile kalan çok yoruldum artk
Bastan konuscam volkan hocayla dondurma yöntemiyle olmaz derse başka doktora gidcem çok zor degl kendi kaybeder 12 bin lirayıRahim dinlendirmeyi bahceci fulya cok yapiyor diye okudum burdaki uyelerden. Volkan bey sanmamki yapsin zaruret yoksa dondurmuyorlar pek
Maşallah ne kadar güzel bebeginiz hayrlı olsun olsun. Nasıl bi yöntem denediniz tüp bebek yaparken mesela embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yapldı dondurma işlemi yapıldı mı. Bide hangi hastanede yaptnzben varim. morfoloji bazen 0 bazen 1 cikiyordu. iki defa denedik ikisinde de pozitif oldu. ilkini 20. hafta kaybettimikincisi hamdolsun oglum oldu 1 aylik oldu bugun :) allah herkese nasip etsin morfoloji sayi hareket vs bunlarin hicbiri problem degil Allahin izni ile
4. Gün transfere izin vermeseydnz keşke ama dediğin iyi oldu bunları konuscam doktorla ben. Pazara denk gelirse transfer olcak mı diye sorayım. Bide dondurma işlemini çoğu yer yapmyo sen bunu özel olarak isticen zaten ücretli 1.700 lira ücreti var ben söyledim kalanları dondurcaz dedim. 4 güne adet olurum baştan herşeyi konuscam yok derse direk gökhan ciragile giderimBenimde ilk denemem volkan noyanaydi. 10 haftalikken kalbi durdu. Kalanlarida dondurmadilar. Ayrica pazar kapalilardi. Benim transferim 4. Gun yapildi cumartesi gunu. Sonra ogrendimki 4. Gun embriyo koompakt seviyede olurmus yani hucresi sayilamazmis ve cok mecbur kalinmadikca transfer yapilmamaliymis. 7 embriyom vardi ustelik 3. Gun aradiklarinda. Pazar kapali d8ye böyle yaptilar galiba bilemiycem tam. Cok dondurulmus transferi sevmiyor diye duydum sonradan bide. Ayrica ımsi yontemi kullanilmamisti laboratuarini begenmedim yani. Belki degismistir 3 yil onceydi.
Maşallah Allahm sağ salim kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Bizim morfoloji 8 ay önce sıfırdı şimdi ne durumda bilmyrm ama eşim 4 ay önce sigarayı bıraktı evicap ace selenyum Bide artmed ilacı var 8 aydr kullanyo keçiboynuzu pekmezi de 1 yıldır içiyor 3 ay keçiboynuzu kürü de yaptk. Değerlerin yükselmiş olduğunu düşünüyrm. Morfolojiye çok taklyrm ben diğer değerler iyi yinr tutmaz mı acaba diye düşünmekten alamyrm kendimiBenimde eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyordu morfoloji %1 hareket çok azdı ama doktorlar çok önemsemedi kendigilinden olur dediler vitamin verip gönderdiler 2.5 yıl kendi çabalarımızla olsun diye uğraştık sonra sizin gibi pes ettim zamana bıraktım ama öyle de olmuyor en sonunda bezmialem Hastanesinde pınar hoca ile tanıştım tüp bebek için ikna etti bizi hiç aklımda yokken Ocak ayında tedaviye başladık çok şükür tuttu bebeğimiz yani insan bu süreçte çok yoruluyor ama pes etmemek lazım.
Geçmiş olsun bazen tüm olumsuzluklar üst üste geliyo birkez daha deneyin bu sefer olumlu olur umarm herşeyDur daha çok erken. 2 yilda yorulmak ne demek .ben 9. Senemdeyim. Eşimde hiç siperm yok maalesef "0". Ancak mikro tese ameliyatı ile bulunabiliyor. Bir kere tüp bebek yaptirdik istanbulda dr.halit fırat erden e. 3 tane sağlikli elde edildi ve transfer yapildi ama tutmadişansa da doktorumuz vefat etti adamın öldüğüne mi üzüleyim yoksa tedavimizin yarida kaldiğina mi.çok büyük şok yaşamıstm.Sonrasında da evime yakin hastanedeki doktoruma devam ettim ama onda da tedavim yarm kaldı çünkü doktorum acibaden maslak a gitti bende artk bu kadar aksilikten sonra bunaldm ara verdim.şimdi tekrar başlamak istiyoruz acibadem maslaka inşallah.eşimin durumunda bir tanidiğimz var.hiç sperm olmadan tüp bebekle ikizleri oldu.3. Denemede sanırım.canı veren Allah herşeyin bir zamanı var.umudumuzu yitirmememiz gerekiyor
Bu arada hangi yöntemlerle tüp bebek yaptnz dondurma oldu mı genetik testler yapıldı mı tutunma için ekstra biseyler yaptnz mı. Transferden sonra hep yattnz mı yoksa normal günlük yaşantınza devam mı ettnzBenimde eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyordu morfoloji %1 hareket çok azdı ama doktorlar çok önemsemedi kendigilinden olur dediler vitamin verip gönderdiler 2.5 yıl kendi çabalarımızla olsun diye uğraştık sonra sizin gibi pes ettim zamana bıraktım ama öyle de olmuyor en sonunda bezmialem Hastanesinde pınar hoca ile tanıştım tüp bebek için ikna etti bizi hiç aklımda yokken Ocak ayında tedaviye başladık çok şükür tuttu bebeğimiz yani insan bu süreçte çok yoruluyor ama pes etmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?