Erkek interfilitesnden tüp bebek

tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin. şişli memorialde yaptirdik. oranın lab. cok iyi. bizim ilk bebek problemli oldugu icin genetik test kendimize ve ölen bebege yaptirdik bisey cikmadi. kalan embiryolara (2 dondurulmus vardi) pgt yaptırmadı. çünkü bize dedikleri:bu kaybettigimiz bebege pgt yapip koysaydik pgt de sağlıklı çıkardı dediler. kan pıhtılaşmasindan dolayi kaybedilmis bebek. o testi muhakkak yaptirin yaptirmadıysanız.
onun haricinde zaten dondurulmus embriyoydu cok sukur saglikli tutunmasi icin de ekstra bjsey yapilmadi

Bende dondurulmuş olmasını tercih etmek isterim rahim dinlendirme için amadoktorumuz ne der bilmyrm

Bizde 1 yıl kadar promen k kullandık vitamin sınıfının en iyisi ve çok maliyetli bence kullandığınız ilaçlara göre mutlaka iyilssms mus
Bu arada hangi yöntemlerle tüp bebek yaptnz dondurma oldu mı genetik testler yapıldı mı tutunma için ekstra biseyler yaptnz mı. Transferden sonra hep yattnz mı yoksa normal günlük yaşantınza devam mı ettnz

Morfoloji sorunu olanlara mikroçip sistemi uygulanıyormuş bizde bunu yaptırdık doktorum gerek yok demişti ama iyiki de yaptırmışız diyorum. Taze transfer oldu cnm dondurulmuş yapılmadı ilk transfer de tutmayabilir dediler ikiz istedim doktor ziyan olmasın eğer tutmazsa ikiz yaparız dedi çok şükür hemen tuttu.
Transferden sonra özellikle tutunması için hiç birşey yapamadım çünkü 2. Günü kusmaya başladım aynı zamanda böbrek kumu döküyormuşum çok zorlu geçti o süreç sürekli kustugum için hiç beslenemedim ve çok baskı oldu kasıklarımda olmadı dedim ama bebeğim bırakmamış beni.
Genetik test yapılmadı

kısmet olunca demek ki her şekilde oluyomus. Siz ikiz mi transfer ettiniz. Her ihtimale karşı dondurulmuş bulundurcam ben ilki tutmazsa ikinciyi transfer ederz en azndan o iğneli kötü süreci gecrmem

Benim dondurulmuş Embriyo transferim cumaya geldi ama Pazarda Ordalar Embriyolog pazar günü aramıştı beni bayramda bile transfer yumurta toplama olunca geliyorlar ,kaç tane embriyo çıkacağı çok önemli benim ilkinde 2 tane kaldı 4.gün transfer etti açıklaması hiç bi labaratuvar ana rahmi gibi olamaz ama bence kromozom sorunu vardı olmadı 2.deneme de mikrochip yapıldı eşimin soerm 4milyon morfoloji 0 baş kuyruk kötüydü 5.güne gelen 6 embriyoya genetik yapıldı ve döndürüldü 2 tane sağlam geldi kafanızı karıştırmayın doktorla herşeyi açıkça konuşup talebinizi söyleyin ,Gökhan çıragilde Acıbadem’in lab kullanıyor

kısmet olunca demek ki her şekilde oluyomus. Siz ikiz mi transfer ettiniz. Her ihtimale karşı dondurulmuş bulundurcam ben ilki tutmazsa ikinciyi transfer ederz en azndan o iğneli kötü süreci gecrmem

Aynen öyle zaten yumurtaların tamamını toplayıp döllüyorlar iyi durumda olanları donduruyorlar.
İkiz transfer ettirmedi doktorum 5 tane dondurulmuş embriyom var çok ara vermeden tekrar transfer isteyeceğim.

Siz acıbademde volkan hocayla mı yaptnz tüp bebeği. Evet gökhan ciragil ile de konuştum acıbademde yapyomus herşeyi. Zaten embryolara genetik testlerin yapılması 15 20 günü buluyo o ara rahim dinlenmiş oluyo ve embryolar dondurulmuş olup o şekilde dondurulmuş embryo transferi oluyo doğru mu anladm.

EVet Volkan hoca tedavimizi yaptı aynen dediğin gibi rahim dinleniyor 2.adetle başlanıyor

Canim bende tum bunlari konusmustum karar senin tabiki. Çıragilde oraya gecmis diye duymustum

Bizimde morfoloji %1 di.. tüp bebekte sperm olduğu müddetçe sayinin morfolojinin bir önemi kalmiyor.. önemli olan embiryonun tutunması o da Allahtan bence.. kimsenin yapabiliceği bişey yok.. bizim 2. tüp bebekte dondurulmuş embiryo ile oldu çok şükür.. Allah her isteyene versin.. yaşiniz küçük daha olur elbet.. ben 36 yaşinda anne oldum 9 yıl sonra nasip oldu..

Tüp Bebek fiyati ne kadar oldu acaba sizin n kadar tuttu

Canım çikolata kisti testi yaptırdın mı benim Bi yakınıma yıllarca bir şey yok dedi doktorlar çikolata kisti varmış .bazen ultrasonda görünmezmiş
Tedaviler sonucunda o kist olmuştu doktor ilaç verdi geçer dedi geçmiştir diye düşünüyorm bide kistle bile hamile kalan çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…