- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 35
tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin. şişli memorialde yaptirdik. oranın lab. cok iyi. bizim ilk bebek problemli oldugu icin genetik test kendimize ve ölen bebege yaptirdik bisey cikmadi. kalan embiryolara (2 dondurulmus vardi) pgt yaptırmadı. çünkü bize dedikleri:bu kaybettigimiz bebege pgt yapip koysaydik pgt de sağlıklı çıkardı dediler. kan pıhtılaşmasindan dolayi kaybedilmis bebek. o testi muhakkak yaptirin yaptirmadıysanız.Maşallah ne kadar güzel bebeginiz hayrlı olsun olsun. Nasıl bi yöntem denediniz tüp bebek yaparken mesela embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yapldı dondurma işlemi yapıldı mı. Bide hangi hastanede yaptnz
Bende dondurulmuş olmasını tercih etmek isterim rahim dinlendirme için amadoktorumuz ne der bilmyrmtesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin. şişli memorialde yaptirdik. oranın lab. cok iyi. bizim ilk bebek problemli oldugu icin genetik test kendimize ve ölen bebege yaptirdik bisey cikmadi. kalan embiryolara (2 dondurulmus vardi) pgt yaptırmadı. çünkü bize dedikleri:bu kaybettigimiz bebege pgt yapip koysaydik pgt de sağlıklı çıkardı dediler. kan pıhtılaşmasindan dolayi kaybedilmis bebek. o testi muhakkak yaptirin yaptirmadıysanız.
onun haricinde zaten dondurulmus embriyoydu cok sukur saglikli tutunmasi icin de ekstra bjsey yapilmadi
rahimle alakalı problem yoksa bence cfarketmezBende dondurulmuş olmasını tercih etmek isterim rahim dinlendirme için amadoktorumuz ne der bilmyrm
Maşallah Allahm sağ salim kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Bizim morfoloji 8 ay önce sıfırdı şimdi ne durumda bilmyrm ama eşim 4 ay önce sigarayı bıraktı evicap ace selenyum Bide artmed ilacı var 8 aydr kullanyo keçiboynuzu pekmezi de 1 yıldır içiyor 3 ay keçiboynuzu kürü de yaptk. Değerlerin yükselmiş olduğunu düşünüyrm. Morfolojiye çok taklyrm ben diğer değerler iyi yinr tutmaz mı acaba diye düşünmekten alamyrm kendimi
Bu arada hangi yöntemlerle tüp bebek yaptnz dondurma oldu mı genetik testler yapıldı mı tutunma için ekstra biseyler yaptnz mı. Transferden sonra hep yattnz mı yoksa normal günlük yaşantınza devam mı ettnz
kısmet olunca demek ki her şekilde oluyomus. Siz ikiz mi transfer ettiniz. Her ihtimale karşı dondurulmuş bulundurcam ben ilki tutmazsa ikinciyi transfer ederz en azndan o iğneli kötü süreci gecrmemBizde 1 yıl kadar promen k kullandık vitamin sınıfının en iyisi ve çok maliyetli bence kullandığınız ilaçlara göre mutlaka iyilssms mus
Morfoloji sorunu olanlara mikroçip sistemi uygulanıyormuş bizde bunu yaptırdık doktorum gerek yok demişti ama iyiki de yaptırmışız diyorum. Taze transfer oldu cnm dondurulmuş yapılmadı ilk transfer de tutmayabilir dediler ikiz istedim doktor ziyan olmasın eğer tutmazsa ikiz yaparız dedi çok şükür hemen tuttu.
Transferden sonra özellikle tutunması için hiç birşey yapamadım çünkü 2. Günü kusmaya başladım aynı zamanda böbrek kumu döküyormuşum çok zorlu geçti o süreç sürekli kustugum için hiç beslenemedim ve çok baskı oldu kasıklarımda olmadı dedim ama bebeğim bırakmamış beni.
Genetik test yapılmadı
Benim dondurulmuş Embriyo transferim cumaya geldi ama Pazarda Ordalar Embriyolog pazar günü aramıştı beni bayramda bile transfer yumurta toplama olunca geliyorlar ,kaç tane embriyo çıkacağı çok önemli benim ilkinde 2 tane kaldı 4.gün transfer etti açıklaması hiç bi labaratuvar ana rahmi gibi olamaz ama bence kromozom sorunu vardı olmadı 2.deneme de mikrochip yapıldı eşimin soerm 4milyon morfoloji 0 baş kuyruk kötüydü 5.güne gelen 6 embriyoya genetik yapıldı ve döndürüldü 2 tane sağlam geldi kafanızı karıştırmayın doktorla herşeyi açıkça konuşup talebinizi söyleyin ,Gökhan çıragilde Acıbadem’in lab kullanıyor4. Gün transfere izin vermeseydnz keşke ama dediğin iyi oldu bunları konuscam doktorla ben. Pazara denk gelirse transfer olcak mı diye sorayım. Bide dondurma işlemini çoğu yer yapmyo sen bunu özel olarak isticen zaten ücretli 1.700 lira ücreti var ben söyledim kalanları dondurcaz dedim. 4 güne adet olurum baştan herşeyi konuscam yok derse direk gökhan ciragile giderim
kısmet olunca demek ki her şekilde oluyomus. Siz ikiz mi transfer ettiniz. Her ihtimale karşı dondurulmuş bulundurcam ben ilki tutmazsa ikinciyi transfer ederz en azndan o iğneli kötü süreci gecrmem
Siz acıbademde volkan hocayla mı yaptnz tüp bebeği. Evet gökhan ciragil ile de konuştum acıbademde yapyomus herşeyi. Zaten embryolara genetik testlerin yapılması 15 20 günü buluyo o ara rahim dinlenmiş oluyo ve embryolar dondurulmuş olup o şekilde dondurulmuş embryo transferi oluyo doğru mu anladm.Benim dondurulmuş Embriyo transferim cumaya geldi ama Pazarda Ordalar Embriyolog pazar günü aramıştı beni bayramda bile transfer yumurta toplama olunca geliyorlar ,kaç tane embriyo çıkacağı çok önemli benim ilkinde 2 tane kaldı 4.gün transfer etti açıklaması hiç bi labaratuvar ana rahmi gibi olamaz ama bence kromozom sorunu vardı olmadı 2.deneme de mikrochip yapıldı eşimin soerm 4milyon morfoloji 0 baş kuyruk kötüydü 5.güne gelen 6 embriyoya genetik yapıldı ve döndürüldü 2 tane sağlam geldi kafanızı karıştırmayın doktorla herşeyi açıkça konuşup talebinizi söyleyin ,Gökhan çıragilde Acıbadem’in lab kullanıyor
EVet Volkan hoca tedavimizi yaptı aynen dediğin gibi rahim dinleniyor 2.adetle başlanıyorSiz acıbademde volkan hocayla mı yaptnz tüp bebeği. Evet gökhan ciragil ile de konuştum acıbademde yapyomus herşeyi. Zaten embryolara genetik testlerin yapılması 15 20 günü buluyo o ara rahim dinlenmiş oluyo ve embryolar dondurulmuş olup o şekilde dondurulmuş embryo transferi oluyo doğru mu anladm.
Canim bende tum bunlari konusmustum karar senin tabiki. Çıragilde oraya gecmis diye duymustum4. Gün transfere izin vermeseydnz keşke ama dediğin iyi oldu bunları konuscam doktorla ben. Pazara denk gelirse transfer olcak mı diye sorayım. Bide dondurma işlemini çoğu yer yapmyo sen bunu özel olarak isticen zaten ücretli 1.700 lira ücreti var ben söyledim kalanları dondurcaz dedim. 4 güne adet olurum baştan herşeyi konuscam yok derse direk gökhan ciragile giderim
Bende aynen öyle istyrm bakalm hayrlsı. Çok teşekkürler cvplrn için. Umarm bebeğini hayrla sağlıkla alrsn kucağına.EVet Volkan hoca tedavimizi yaptı aynen dediğin gibi rahim dinleniyor 2.adetle başlanıyor
Amin çok sağol inşallah senin de en kısa zamanda hayırlı haberinin alalım inşallahBende aynen öyle istyrm bakalm hayrlsı. Çok teşekkürler cvplrn için. Umarm bebeğini hayrla sağlıkla alrsn kucağına.
Çok teşekkürler dularnzda unutmayın olur inşaallah. Burdan haber verrimAmin çok sağol inşallah senin de en kısa zamanda hayırlı haberinin alalım inşallah
Bizimde morfoloji %1 di.. tüp bebekte sperm olduğu müddetçe sayinin morfolojinin bir önemi kalmiyor.. önemli olan embiryonun tutunması o da Allahtan bence.. kimsenin yapabiliceği bişey yok.. bizim 2. tüp bebekte dondurulmuş embiryo ile oldu çok şükür.. Allah her isteyene versin.. yaşiniz küçük daha olur elbet.. ben 36 yaşinda anne
Aynen tutunması Allah'a kalmış bişey. Kısmetse olur zaten Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tüp Bebek fiyati ne kadar oldu acaba sizin n kadar tuttuBenim dondurulmuş Embriyo transferim cumaya geldi ama Pazarda Ordalar Embriyolog pazar günü aramıştı beni bayramda bile transfer yumurta toplama olunca geliyorlar ,kaç tane embriyo çıkacağı çok önemli benim ilkinde 2 tane kaldı 4.gün transfer etti açıklaması hiç bi labaratuvar ana rahmi gibi olamaz ama bence kromozom sorunu vardı olmadı 2.deneme de mikrochip yapıldı eşimin soerm 4milyon morfoloji 0 baş kuyruk kötüydü 5.güne gelen 6 embriyoya genetik yapıldı ve döndürüldü 2 tane sağlam geldi kafanızı karıştırmayın doktorla herşeyi açıkça konuşup talebinizi söyleyin ,Gökhan çıragilde Acıbadem’in lab kullanıyor
İlaçlar hariç mi 12 binBastan konuscam volkan hocayla dondurma yöntemiyle olmaz derse başka doktora gidcem çok zor degl kendi kaybeder 12 bin lirayı
Canım çikolata kisti testi yaptırdın mı benim Bi yakınıma yıllarca bir şey yok dedi doktorlar çikolata kisti varmış .bazen ultrasonda görünmezmişÇok teşekkürler dularnzda unutmayın olur inşaallah. Burdan haber verrim
Tedaviler sonucunda o kist olmuştu doktor ilaç verdi geçer dedi geçmiştir diye düşünüyorm bide kistle bile hamile kalan çok kişi varCanım çikolata kisti testi yaptırdın mı benim Bi yakınıma yıllarca bir şey yok dedi doktorlar çikolata kisti varmış .bazen ultrasonda görünmezmiş
Ilaclar dâhilİlaçlar hariç mi 12 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?