Erkek is arkadasim uzerime yurudu hakaret etti

Yazılı mudure dilekçe veriyim mi.mudur personelden yana.
Devlette sin dimi? Bizim sistemimiz de Müdürün bile müdürü var Müdürünün Üst Kıdemi illa vardır git derdini kısa ve öz anlat. Kendine iyi güzel delil topla İnkar edemeyecekleri gibi... Baktın Çok üzerine geliyorlar Delillerini çıkartır gösterirsin.......

Tamam da onlar ön kişi ben tek.sonucta adam mudur ve tutulur.ben tek başıma bunlarla mücadeleyi şimdilik güçsüzün
Müdür bana ayrı oda vereceğini söyledi.klimali ve petekli.su an müdürlük içinde cozmeye calısıcam.olmadi yukarı giderim ama şu an değil.fevri hareket etmek istemiyorum. Genelde cinsel taciz veya yüz kızartıcı bisi olmadıkça müdürü tutarlar yukarda.boyle düşünüyorum.eger bu şekilde giderse dayanamayacağım noktada kaymakam beye giderim.ama o noktada tüm gemileri yakarım.

Aslinda delil var.mudur sen geçimizsin deyip beni soğuk yerde çalıştırdı.doktor 10 gün rapor verdi.itiraz etti sağlık kuruluna gönderdi.herseyi götünden uyduruyorsun dedi.kurulda aklandım.hala isitici alınmamıştı geldiğimde.kendi paramla ısıtıcımi aldım.

Kusura bakma ama sen çok sessiz kalmışsın gücü onlara vermişsin sana hakaret edemez gerekiyorsa mahkemeye ver güçlü dur... Yoksa daha çok ezilirsin ilerki zamanlarda anlarsın ne demek istediğimi...

Kusura bakma ama sen çok sessiz kalmışsın gücü onlara vermişsin sana hakaret edemez gerekiyorsa mahkemeye ver güçlü dur... Yoksa daha çok ezilirsin zamanlarda anlarsın ne demek istediğimi...
Altı dolu olması lazım bazı şeylerin.delilin şahidin yoksa suç da yok.yiprandiginla kalıyorsun maalesef.bu insanlar yalan yere çocuğunun üzerine yemin eden adamı gördüm ben.bunlarin allah korkusu yok.bunlar yalanci şahitlik de yaparlar.soylemedigim şeyleri söyledi derler ve yapmadigim şeyleri yaptı derler.sahidim olsaydı iki satır tutanağa bakardı iş.ama yok.mantikli olmak durumundayım.ben bunlarla çalışmak durumundayım.ve sikayet ettim sonuç cikmicak ve yine ben sorunlu olacam.biliyorum.evet üst makamlara da çıkarım ama sanki beklemeliyim

Kusura bakma ama sen çok sessiz kalmışsın gücü onlara vermişsin sana hakaret edemez gerekiyorsa mahkemeye ver güçlü dur... Yoksa daha çok ezilirsin ilerki zamanlarda anlarsın ne demek istediğimi...
Bir arkadaş benzer durumu yaşadı ve savcılığa verdi.mahkemede kızın şahidi olmadığından dava düştü.kiz bu sefer müdürlükte hiç çalışamadı.sonra zar zor tayin aldı.olabiliyor böyle şeyler.mucadele edeceğim şeyin delili olması lazım.sahit lazım.bu şekilde gidemem

Müdürle en son reddede aramı bozarım ve gemileri yakarım.su an rapor olayından sonra biraz yelkenleri indi.cunku tazminat bile açabilirdim.heyette karda kışta hasta hasta üç gün uğraştım.whatupta da yazdım.usuyorum hasta olucam lütfen ısınma sorununu cozun dedim.cozmedi.doktor 10 gün rapor verdi.hala çözmedi.isiticimi kendim.aldim

Bence sen müthiş alıngansın. Daha önce ben de ısıtma olmayan yerde çalıştım ama patronumun bana uyuzluk olsun diye beni orada çalıştırdığını düşünmedim. Şartlar öyle gerektirmiştir diye niye hiç düşünmüyorsunuz. Tabiki iyileştirme isteyin orası ayrı.
Diğer kavga ettiğiniz adam direkt size bi laf etmemiş. Aşağıda çalışanlar demiş. Siz o genellemeye uymuyorsanız neden durup dururken savunmaya geçtiniz. Ya da mahkemeyle işi olan sorunludur demiş. Anladığım kadarıyla mahkemeyle işiniz boşanmak için olmuş. Burada da adamın size laf çarptığını falan hiç sanmıyorum. Gereksiz yere alınganlık yapıp adamı yükseltmişsiniz. Zaten sinirli biriymiş işler sarpa sarmış. Yaptığı doğru değil kesinlikle yanlış anlamayın. Bence işinize bakın kim hakkımda ne düşünüyor diye niyet okumayı bırakın.

Tarama işini aşağıda sadece ben yapıyorum.ve benim yaptığım işte eleman olmadığı için gerideyiz.personel benim isim yüzümden mesai kaldı.gecende de 10 gün raporum var ve aşağıda sürekli taramam sıkıcı olduğu için müzik açıyorum.onlara göre aşağısı daha rahat ama.bu benim sorunum değil.mudur beni taramaya verdi

Kaloriferli yerde boş yerler olduğu halde sen geçimizsin deyip merdiven boşluğunda calistirildim.10 gün raporum var.astimim nüksetti.mudur heyete yolladı beni.orada da raporum kabul edildi.kista kıyamette hasta hasta üç gün hastanedeydim ben

Ayrıca o laf direkt bana edildi.bundan eminim.edilmese bile aşağıda biri çalışırken bu söylenmez.soylenmemeli.ne demek benim performansımı o mu ölçüden.sadece ismim söylenmedi.adam sürekli bağırıyor bana.vatandasin bir tanesi adamı yazılı dilekçe ile sikayet etti.gecen ay da hakkında yine benzer bir sikayet var.ne hikmetse burda çalışıyor.mudure yalakalik yapıyor vs.isyerindekilere karşı ben hariç iyi vatandaşa karşı da sürekli bağırıyor adam

Adamı aday memur eğitiminden tanıyorum. Orada eski müdürünü yerden yere vurdu.soyle kötü böyle kötü.en sonunda becayiş buldu ve buraya gelmiş.adami görmen lazımdı.

Tamam tarama işini sadece siz yapıyorsunuz ama aşağıda tek siz mi çalışıyorsunuz? Belki adam diğerlerini kastetti ya da genel konuştu. Siz işinizi düzgün yaptığınıza inanıyorsanız bırakın müdürle halletsin sorununu. Mesaiye kalmak rahatsız etmiş söyleniyor, direkt size dese amenna haklısınız. Bence dikkate alın muhalefet olmak için yazmıyorum bunları. Böyle herkesin niyetini okumaya çalışırsanız mutsuz olan siz olursunuz. Belli ki güven duygunuz zedelenmiş hassas bi dönemden geçiyorsunuz. Daha güçlü olun.

Direkt bunlar isim vererek söylenmez.mesaiye benim yaptığım iş dolayısıyla kalınıyor.sorun olan benim.yaptigim iş.ve adamı zaten iki hafta önce mudure bireysel tavırları yüzünden mudure sikayet ettim. Bu ilk değil.beden dilinden bile anlarsın.tut ki bana değil ayete fatmaya söylendi.ama ben aşağıda çalışıyorum.sence benim alınma ihtimalim var mi ve bir personelin sanki o çalışıyor diğerleri rahat çalışmıyor dercesine konuşma hakkı var mi.bence yok. Ayrıca adam gerçekten arizali

Ben de aşağıda çalışıyorum.o an aşağıdayım.beniklm.duyabilecegim sesle bunu söyleyemez

İki haftaki şikayet konusu neydi yine sizle mi alakalı?

Evet memurum.bu yorumunuz var.mi yoksa sizde.mi etiketleyeceksiniz
Hayır neden etiketleyeyim. Sarı manolya isimli bir üye vardı ona çok benziyor yazım tarzınız. Neyse.

Bulunduğunuz ortam için iyileştirme yapılmasını isteyebilirsiniz. Soğukta çalışmayın. Öte yandan sizin yerinizde olsam mobing uygulayan kişiyi yazılı dilekçe ile şikayet ederdim. Ne olursa olsun kimse kimsenin üzerinde baskı kuramaz, buna kimsenin hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…