Erkek is arkadasim uzerime yurudu hakaret etti

Müdür tarafsız olsa yapicam da şahidim olsa yapicam.ama yok.yalanci şahit bile olurlar bunlar

Şunu gördüm iş hayatı nda arkan yoksa eziyorlar.ben bu gece uyumadım.mutsuzum.sanirim buradan gitmem lazim

Belki de ben iş hayatına ait değilimdir ve belki de ev hanımı olmam gerekiyordur. Ben çalışamıyorum. Calistirtmiyorlar

Memur musunuz? Yazım tarzınız bana eski bir üyeyi hatırlattı da.
Sen çok yaşa. Benden önce yazmışsın. Bilin bakalım kim bu arkadaş :)

Hoşgeldin sarımanolya.

Müdüre ve tüm iş arkadaşlarına sabır diliyoruz forumcak :)

Müdür tarafsız olsa yapicam da şahidim olsa yapicam.ama yok.yalanci şahit bile olurlar bunlar

Şunu gördüm iş hayatı nda arkan yoksa eziyorlar.ben bu gece uyumadım.mutsuzum.sanirim buradan gitmem lazim

Belki de ben iş hayatına ait değilimdir ve belki de ev hanımı olmam gerekiyordur. Ben çalışamıyorum. Calistirtmiyorlar
Sarımanolya isen (ki bence sensin çok benzerlik var, 37 yaş, memurluk, noktalı yazma vs) bence herşeyden önce psikoloğa gidip kafamı topla. Eğer o değilsen ve paraya ihtiyacın varsa şikayet etmekten başka çaren yok. Başka bir gelirin var mı? Eğitimin nedir?

Hoşgeldin sarımanolya.

Bende aralara serpiştirdiği noktadan ve yazım dilinden anladım. Ayrıca yaş 37 ve memur Bence de o.

Hoşgeldin sarımanolya.

Ne oldu etiketlediniz ne oldu
Kadin kadının yanıda olmalı.onemli olan kim olduğum mu yaşadığım şey mi.arkadaslar siz de sorunlu deyin olsun bitsin.butun sorumlular bunları yaşamak zorunda imiş gibi

Mobbing öyle bir şeydir ki siz hiç bir şey yapmazsanız dahi herkes birlikte hareket eder ve siz istifa edene kadar sürer bu durum bir çok madur var bu konuda bende mobbing gördüm dava açtım hatta geçmiş yıllarda ... mobbing ispatlamak zorunda degil hatta diye biliyorum dava açılabilir ..

Sorun o olup olmam mi bu sorunu yaşamam mi.adamin uzerime uzerime yürümesi bisiler fırlatması hakaret etmesi mi kim olduğum mu.sikayet edince dışarıya huzur kalacak mi içeride.daha kötü olacak

Konu sahibi yapamaz

Şu mesajından anlıyorum ki sen sarı manolyasın. Abla herşeyi geçtim hala mı aileni suçluyorsun ya? Kocan babanı sokak ortasında dövdü ama hala "aile dediğim insanlar" diyip onları suçluyorsun. Madem ailenden bu kadar nefret ediyorsun al çocuğunu kendin bak. Ben iş arkadaşlarına değil, ailene üzülüyorum. Geçen zaman içerisinde hiç değişmemişsin valla, hiç düşünmüyor musun acaba babam niye bana böyle davranıyor diye? Belki eski kocana olan takıntım yüzünden böyle davranıyordur olamaz mı? Sorunlu demek istemiyorum sorunlu değilsin ama kalıplaşmış düşüncelerini asla düzeltmiyor ve ilerlemiyorsun. Kendin için olmasa dahi çocuğun için bir psikoloğa gitmelisin.

Sorun o olup olmam mi bu sorunu yaşamam mi.adamin uzerime uzerime yürümesi bisiler fırlatması hakaret etmesi mi kim olduğum mu.sikayet edince dışarıya huzur kalacak mi içeride.daha kötü olacak
Sorun o olup olman değil zaten. Eğer o isen (ki eminim o olduğuna) kendini düzeltmek için çabalamalısın. Şikayet etmeyin ne yapacaksın, hizmetli kız bile sana tavır almış. Bir işyerinde herkesle anlaşmak zorunda değilsin ama herkesin sana tavır alması çok kötü birşey. Düşünsene günaydın yok selam sabah yok, sürekli tavır var. Ya şikayet edeceksin ya tayin isteyeceksin ya da çıkacaksın. Başka çaresi yok bu işin yani.

Herşey pratikte var da tek basina bisi yapılamaz.sadece yıpratır.mobbimg savaşı acanlarin dediği keşke uğraşmasaydım tayin alıp gitseydim diyenleri gördüm.silsile ile çıkıldığında yukarıda.mudurlerin tutulduğu aşikar.cunku yüz kızartıcı bisi olmadıkça müdürü tutarlar.cunku herkesin şikayeti ciddiye alınsa düzen olmaz.orgutsel yapıya uyum sağlanan beklenir.bu böyle.canimi sıkan da hiçbişi yapamayacak olmam

Ne oldu etiketlediniz ne oldu
Kadin kadının yanıda olmalı.onemli olan kim olduğum mu yaşadığım şey mi.arkadaslar siz de sorunlu deyin olsun bitsin.butun sorumlular bunları yaşamak zorunda imiş gibi
Biz seni sevmiyoruz. Sen kötü bir insansın. Eski eşini seviyoruz, senin yüzünden dayak yiyen ve seni evlatlıktan reddeden aileni seviyoruz, eski-yeni iş yerindeki arkadaşlarını seviyoruz ama seni değil. Umarım çocuğu babasına vermişsindir veya devlet elinden almıştır. Aksini düşünmek bile istemiyorum o yavru için.

Çocuğa ailesi bakıyormuş. Önceki yorumlarında öyle yazmış.

Sen niye hizmetli kiza hizmet ediyosun herkes yerini haddini bilecek bence
Eskiden ayşe derdim.elimle kahveler yaptım.arkadasimdi.asla mevkiye göre insanlara değer vermedim.ama aslında bu karakterde insana değer vermemliymisim.hizmetli küçümseme anlamında değil onun görevi bu.onu bile yapmıyor.yapabilse keşke.o mesleği alnının teriyle doğru düzgün çalışanlar varken, temizlik yok bisi yok bir mudure yaranmakla orada değer görüyorlar ya şaşırıyorum

Kime sikayet etmeliyim.bu bir.ikincisi mudur iyileştirme yapacak gibi konuştu.bana ayrı bir oda verecekmiş.bana mudur ılımlı.geldi.cunku müdürlükte bunu yapmazsa benim uzerime daha da gidileceginden emin ve bu isin sonu üst merciye şikayete dönüşeceğini tahmin ediyor.bunu istemez.beklemeliyim sanki bakalım müdürlük içinde nasıl cozulecek

Tanımayan üyelere sesleniyorum. Yazdıklarına inanmayın.
Bence ge
Ben de seni sevmedim.on yargılasın.ben diyorum ki adam benim üzerime yürüdü.hakaret etti.bir kadin olarak bunları yaşadım ve su anki sorun bu.sen diyorsun ki kötüsün.pardon????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…