Aslında bende konuyu nerde açacağımı bilemedim önce. İsim önerisi yazdım karşıma bir dersim var konusu çıktı bazıları burda açmış bende öyle yaptım. Yanlış olabilir.Anlamlarını okuyarak seçim yapabileceğiniz kaynaklara nasıl ulaşabileceğinizi hatırlattım ben de.
Forumda bebek isim önerisi isteyen; bir kaç isim arasında kalıp, yorum isteyen onlarca üye var. Ancak konularını Bir Derdim Var bölümüne açmıyorlar. Konunuz yanlış bölümde.
Ay çok sinir bozucu bir durum.Oğlum olursa hep egemen koymak istiyordum ismini eşim ve ailesi istemedi..elif egemen uyumluda oldu bence
Buraya yazmasının ne zararı var belki isimleri kullananların önerilerini, desteklerini istiyorArama motoruna "bebek isimleri , isimler sözlüğü vb" yazarsanız ; anlamlarıyla beraber A'dan Z'ye isimlere ulaşabilirsiniz.
Aslında elife uydurmak zorunda değilim ama burda güzel uyumlar geldi benimde hoşuma gitti teşekkürler.Oğlum olursa hep egemen koymak istiyordum ismini eşim ve ailesi istemedi..elif egemen uyumluda oldu bence
İnanın ömer ismini düşündüm bende ilk. Sonra bir isim önerdim kayınvalidem istemedi ömer olsun dedi. Şimdi o nedenden koymak gelmiyor içimden.Ömer koy kızım ismin şekline değil etkisine bakmak lazım bence. Çevresine sevdiklerine değer vermeyen tek Ömer tanımadım
Ay ben tanıdımÖmer koy kızım ismin şekline değil etkisine bakmak lazım bence. Çevresine sevdiklerine değer vermeyen tek Ömer tanımadım
Malesef hiç anlayışlı değiller bazı konularda Allahtan dedemin adı babamın adı diye tutturmadilar ama yinede hep içimde ukte olarak kaldı..
Ay çok sinir bozucu bir durum.
Bebeğin soyadını adam veriyor, adını da kadın koysun.
Birlikte ortak noktada buluşmak güzeli ama illa bir tarafın dediği olacaksa kadının dediği olmalı...
Olsun kv ile aynı fikre sahip olmanın ziyanı yok bence önemli olan beğendiğiniz bir ismi koyabilmekİnanın ömer ismini düşündüm bende ilk. Sonra bir isim önerdim kayınvalidem istemedi ömer olsun dedi. Şimdi o nedenden koymak gelmiyor içimden.
Keşke, şu kocalar ve aileleri karışmasa. İsimleri anneler verse daha iyi olur.Oğlum olursa hep egemen koymak istiyordum ismini eşim ve ailesi istemedi..elif egemen uyumluda oldu bence
Ömer ismi çok güzel kimse için soğumayın. Tanıdığım bütün Ömerler hem çok iyiler hem de çok çalışkan, başarılı insanlar.İnanın ömer ismini düşündüm bende ilk. Sonra bir isim önerdim kayınvalidem istemedi ömer olsun dedi. Şimdi o nedenden koymak gelmiyor içimden.
Ataerkil bir toplumdan pek mümkün olmuyor.. yinede çevremde var annenin istediği isme karışmayan eş ve ailesi..Keşke, şu kocalar ve aileleri karışmasa. İsimleri anneler verse daha iyi olur.
Buraya yazmasının ne zararı var belki isimleri kullananların önerilerini, desteklerini istiyor
Diğer konuları görmedim ama ben bu konuda bir sakınca görmedim. Bu da anneye dert olmuş olabilir..Bu konunun yeri BDV mi ? Bir başka üye , bugün BDV bölümüne isimle alakalı 3 konu açınca; 4.konu da açıldı.
Konularını doğru yere açan üyeler hata mı etti o zaman ?
Ben bunun açıklamasını yaptım ama. Bu şekilde bi niyetim yok olamazda. Nereye açacağımı bilemedim önce baktım buraya açılmış bende öyle açtım. Yanlış yer olabilir belki ama niyeyi bilmeden de ayıp denmez. Asıl bu ayıp.2. Bebeğiniz hayırlı olsun da burası dert bölümü anne olmak isteyen olamayıp bundan üzgün olan kişiler var. Dert yerine gelip isim sormakta ne bileyim biraz ince düşünün ya böyle böyle öğrenin. Ayıptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?