Erkek İsim Önerileri

Aslında bende konuyu nerde açacağımı bilemedim önce. İsim önerisi yazdım karşıma bir dersim var konusu çıktı bazıları burda açmış bende öyle yaptım. Yanlış olabilir.

.
Oğlum olursa hep egemen koymak istiyordum ismini eşim ve ailesi istemedi.. elif egemen uyumluda oldu bence
Ay çok sinir bozucu bir durum.
Bebeğin soyadını adam veriyor, adını da kadın koysun.
Birlikte ortak noktada buluşmak güzeli ama illa bir tarafın dediği olacaksa kadının dediği olmalı...

Kızımın sınıfında şunlar var moda heralde
Emir
Tuğra
Mete
Göktuğ
Göktürk
Doruk
Egemen
Yiğit

Ömer koy kızım ismin şekline değil etkisine bakmak lazım bence. Çevresine sevdiklerine değer vermeyen tek Ömer tanımadım
İnanın ömer ismini düşündüm bende ilk. Sonra bir isim önerdim kayınvalidem istemedi ömer olsun dedi. Şimdi o nedenden koymak gelmiyor içimden.

.

Ay çok sinir bozucu bir durum.
Bebeğin soyadını adam veriyor, adını da kadın koysun.
Birlikte ortak noktada buluşmak güzeli ama illa bir tarafın dediği olacaksa kadının dediği olmalı...
Malesef hiç anlayışlı değiller bazı konularda Allahtan dedemin adı babamın adı diye tutturmadilar ama yinede hep içimde ukte olarak kaldı.

İnanın ömer ismini düşündüm bende ilk. Sonra bir isim önerdim kayınvalidem istemedi ömer olsun dedi. Şimdi o nedenden koymak gelmiyor içimden.
Ömer ismi çok güzel kimse için soğumayın. Tanıdığım bütün Ömerler hem çok iyiler hem de çok çalışkan, başarılı insanlar.

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah.

Ömer
Yusuf
Ali
Furkan
 Emir
Çift isimde de Ömer Asaf,Ali Asaf olabilir.

2. Bebeğiniz hayırlı olsun da burası dert bölümü anne olmak isteyen olamayıp bundan üzgün olan kişiler var. Dert yerine gelip isim sormakta ne bileyim biraz ince düşünün ya böyle böyle öğrenin. Ayıptır.

Bu konunun yeri BDV mi ? Bir başka üye , bugün BDV bölümüne isimle alakalı 3 konu açınca; 4.konu da açıldı.

Konularını doğru yere açan üyeler hata mı etti o zaman ?
Diğer konuları görmedim ama ben bu konuda bir sakınca görmedim. Bu da anneye dert olmuş olabilir..

Ben bunun açıklamasını yaptım ama. Bu şekilde bi niyetim yok olamazda. Nereye açacağımı bilemedim önce baktım buraya açılmış bende öyle açtım. Yanlış yer olabilir belki ama niyeyi bilmeden de ayıp denmez. Asıl bu ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…