Erkek İsim Önerileri

Selim, Yusuf, Melih, Halil, Ali isimleri hoşuma gidiyor.
Kızınızın ismine uyumlu olsun isterseniz Emir veya Emre olabilir

Selam kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bu zamana kadar hiç isim düşünmedim. 1 kızım var ismi Elif Ebrar şimdi ise Allah izin verirse oğlum olacak anlamı güzel olan isim öner misiniz?
Elif Ebrar çok güzel erkekte yakın olarak Enes olabilir Ensar olabilir ikisinin anlamı da çok güzel

Emir uyumlu olur modası da hiç geçmiyor, Asaf da çok güzel bence. Mete de güzel ama çok var benim çevremde emin olamadım o yüzden :) sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize.

Zor bebek sahibi olan biri olarak söylüyorum neyi ince düşünecek burda çevremizde herkes bevek sahibi oluyordu zaten
Anne olamayani etkileyen şeyler sözlerdir

Ee cocuk ne zaman
Senin de yaşın geçecek bak sonra zor olur
Kız tembel misin doğur bir tane
Ayy canım dert etme olur elbet artık tüp bebek var
Olan çocuk için isim insanı üzmez dünyaya sürekli çocuk geliyor

İyi de yeri burası mı? Dert bunun neresinde? Yeri burası mı?
Bebek bölümü var zaten dert yerine açılması ne mana

Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi de yeri burası mı? Dert bunun neresinde? Yeri burası mı?
Bebek bölümü var zaten dert yerine açılması ne mana
Fikir almak istemiş burada size veya bana göre dert olmayan bir sürü konu açılıyor hamile birinin kalbini kırmaya deymez diye düşünüyorum
Mune etiketleyebilirsiniz uygun görürse taşır

Akın
Barış
Doruk
Efe
Erdem
Hakan
Mert

Ben düz isimleri beğeniyorum yoksa telaffuzu zorlaşıyor ve isimler hep yanlış yazılıyor.

Konu yanlış bölüme açıldıysa yönetim bir tuşla değiştirir diye düşünüyorum.

sevgili konu sahibi, öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. illa kızınızın ismine uydurmak zorunda mısınız bilemedim o kısmı.

ben de beğendiğim isimleri yazayım:
aslan
mustafa
pars
atlas

Teşekkür ederim uydurmak gibi bi mecburiyetim yok sadece farklı bi isim olsun istedim. Burda da gerçekten güzel öneriler geldi.

Ömer ismini seviyorum bende. Ömer Alp gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…