Elif Ebrar çok güzelSelam kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bu zamana kadar hiç isim düşünmedim. 1 kızım var ismi Elif Ebrar şimdi ise Allah izin verirse oğlum olacak anlamı güzel olan isim öner misiniz?
Ay bende Melih çok severim çok kibarSelim, Yusuf, Melih, Halil, Ali isimleri hoşuma gidiyor.
Kızınızın ismine uyumlu olsun isterseniz Emir veya Emre olabilir
Teşekkür ederizElif Ebrar çok güzelerkekte yakın olarak Enes olabilir Ensar olabilir ikisinin anlamı da çok güzel
Aminn teşekkürlerEmir uyumlu olur modası da hiç geçmiyor, Asaf da çok güzel bence. Mete de güzel ama çok var benim çevremde emin olamadım o yüzden :) sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize.
AYBARSSelam kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bu zamana kadar hiç isim düşünmedim. 1 kızım var ismi Elif Ebrar şimdi ise Allah izin verirse oğlum olacak anlamı güzel olan isim öner misiniz?
Zor bebek sahibi olan biri olarak söylüyorum neyi ince düşünecek burda çevremizde herkes bevek sahibi oluyordu zaten2. Bebeğiniz hayırlı olsun da burası dert bölümü anne olmak isteyen olamayıp bundan üzgün olan kişiler var. Dert yerine gelip isim sormakta ne bileyim biraz ince düşünün ya böyle böyle öğrenin. Ayıptır.
İyi de yeri burası mı? Dert bunun neresinde? Yeri burası mı?Zor bebek sahibi olan biri olarak söylüyorum neyi ince düşünecek burda çevremizde herkes bevek sahibi oluyordu zaten
Anne olamayani etkileyen şeyler sözlerdir
Ee cocuk ne zaman
Senin de yaşın geçecek bak sonra zor olur
Kız tembel misin doğur bir tane
Ayy canım dert etme olur elbet artık tüp bebek var
Olan çocuk için isim insanı üzmez dünyaya sürekli çocuk geliyor
Anlayışınız için teşekkür ederim.Zor bebek sahibi olan biri olarak söylüyorum neyi ince düşünecek burda çevremizde herkes bevek sahibi oluyordu zaten
Anne olamayani etkileyen şeyler sözlerdir
Ee cocuk ne zaman
Senin de yaşın geçecek bak sonra zor olur
Kız tembel misin doğur bir tane
Ayy canım dert etme olur elbet artık tüp bebek var
Olan çocuk için isim insanı üzmez dünyaya sürekli çocuk geliyor
Fikir almak istemiş burada size veya bana göre dert olmayan bir sürü konu açılıyor hamile birinin kalbini kırmaya deymez diye düşünüyorumİyi de yeri burası mı? Dert bunun neresinde? Yeri burası mı?
Bebek bölümü var zaten dert yerine açılması ne mana
MusabSelam kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bu zamana kadar hiç isim düşünmedim. 1 kızım var ismi Elif Ebrar şimdi ise Allah izin verirse oğlum olacak anlamı güzel olan isim öner misiniz?
Teşekkür ederim uydurmak gibi bi mecburiyetim yok sadece farklı bi isim olsun istedim. Burda da gerçekten güzel öneriler geldi.Konu yanlış bölüme açıldıysa yönetim bir tuşla değiştirir diye düşünüyorum.
sevgili konu sahibi, öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. illa kızınızın ismine uydurmak zorunda mısınız bilemedim o kısmı.
ben de beğendiğim isimleri yazayım:
aslan
mustafa
pars
atlas
Benim çocukların sınıfında da 4 tane Elif varEymen koy da sınıftaki 9 eymenden biri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?