- 3 Eylül 2015
- 68
- 34
- 8
- 35
- Konu Sahibi aysedeniz06
-
batı numaralojiye göre isimlerin burcu var ,isimlerin burcunu ve kısa yorumunu yazayım karar vermenizde etkili olur ,isminizi bilmediğim için siz kendi burcunuzla karşılaştırın zıt burç olursa çoçuğunuzla zıtlaşarak anlaşırsınız ..
- Mert--- boğa burcu,sabit fikirli,akıllı,yemeği seven,güzellikten hoşlanan biri
- Yiğit---terazi burcu,öncü kişilik,ruhsal olarak dengesiz,hep sevilmek ister,inatçı biri
- Yağız---aslan burcu,sabit fikirli,egosu yüksek,otoriter,dik kafalı,patavatsız,yufka yürekli biri
- Aras--balık burcu,duygusal,dik kafalı,merhametli,düşünmeden konuşan,sinsi,çapkın biri
- Bora---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen
- Tuna---kova burcu,sabit fikirli,isyankar,insancıl,ne yapacağı belli olmayan,macera sever
- Demir---yengeç burcu,öncü kişilik,hassas,alıngan,karamsar,evcimen biri
- Yaman---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen,patavatsız
- Burak---akrep burcu,sabit fikirli,takıntılı,kıskanç,açık sözlü,sinirli biri
rica ederim..cevap için çok teşekkürler.
bir de yazmayı unuttuğum batu ve kerem var onlar hangi burçtan
Canim rica etsem gökçe ve yağmur ismini de yazabilir misinbatı numaralojiye göre isimlerin burcu var ,isimlerin burcunu ve kısa yorumunu yazayım karar vermenizde etkili olur ,isminizi bilmediğim için siz kendi burcunuzla karşılaştırın zıt burç olursa çoçuğunuzla zıtlaşarak anlaşırsınız ..
- Mert--- boğa burcu,sabit fikirli,akıllı,yemeği seven,güzellikten hoşlanan biri
- Yiğit---terazi burcu,öncü kişilik,ruhsal olarak dengesiz,hep sevilmek ister,inatçı biri
- Yağız---aslan burcu,sabit fikirli,egosu yüksek,otoriter,dik kafalı,patavatsız,yufka yürekli biri
- Aras--balık burcu,duygusal,dik kafalı,merhametli,düşünmeden konuşan,sinsi,çapkın biri
- Bora---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen
- Tuna---kova burcu,sabit fikirli,isyankar,insancıl,ne yapacağı belli olmayan,macera sever
- Demir---yengeç burcu,öncü kişilik,hassas,alıngan,karamsar,evcimen biri
- Yaman---yay burcu,değişken kişilik,çabuk öfkelenen,dürüst,duyarsız,pozitif,emir almayı sevmeyen,patavatsız
- Burak---akrep burcu,sabit fikirli,takıntılı,kıskanç,açık sözlü,sinirli biri
Canim rica etsem gökçe ve yağmur ismini de yazabilir misin
Hocam ibrahim tugrul oglumun adiMert Yiğit ve Kaan bu üçlü her sınıfta var. Cidden artık bıkkınlık geldi. Hele bir de yaramaz oluyor çoğunluğu. Ben bu üçünü tavsiye etmem bir öğretmen olarak. Ankette hoşuma giden Tuna ve Aras.
Bende tuna diyrm:)Ben oyumu Tunadan yana kullandım ama anketın dışında bir öneri isterseniz,
Enes
Aral
Asil
Kutay
Göker
Görkem
Tuğberk
Gökberk
Ataberk
Çağrı ile karşılaşmadım ama mustafalar iyi oluyor genelde. Adıyla yaşasın paşa.Hocam ibrahim tugrul oglumun adi
Mustafa cagri ikincisine koymayi dusunuyrm
Bu isimlerde cocuklar nasillar:) karsilastiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?