erkek kankamın sevgilisi

Belki kizda samimiyetinizden rahatsız oldugu icin buluşunca benide çağır diyordur. Benimerkek arkadaşımla bi kiz hergun bulussa bende rahatsız olurdum

Çocuklar insan ilişkileri böyledir. Sevgilisi olan bir insandan zamanının çoğunu arkadaşlarına ayırmasını beklememelisin. Bunu ben de yapıyorum, o da yapıyor, sokaktan geçen Hatice de, Hasan da yapıyor. Bazı insanlar sevgilisinin karşı cinsten olan arkadaşıyla pardon kankasıyla başbaşa görüşmesine çok bozulur. Benim erkek arkadaşım bazen görüşüyor ama ben rahatsız olmuyorum sonuçta herkesin kendi hayatı. Ama her zaman olmaz ve kendimize ayırmamız gereken zamanı arkadaşlarımıza ayırmayız. Senin kız için yapacak bişeyin yok bence kız rahatsız olmuş ve o yüzden siz şu an baş başa buluşamıyorsunuz, sizi yalnız bırakmak istemiyor muhtemelen. Onları rahat bırakmalısın. Buluşmalarına gitme, daha az görüş erkek kankanla.

ciddi olmayan derken

Yani ben sadece evlilik yaşı gelmiş insanların sevgili bulup evlilik gözüyle bakarak ilişki yaşamasını normal buluyorum.tabi ayrılma olabilir çok normal ama ergenlerin sırf gönül eğlendirmek için çıkıp çıkıp ayrılmasına karşıyım

ayyy sen ilişkilerin 1 numaralı düşmanı
"ama o kız benim kardeşim gibi aşkııım" ların bahsettiği kardeş kız mısın
boşuna kızdan kanka olmaz demiyorum,daha temkinli yaklaşıp ilerdeki ilişkimde asla baş başa buluşturmayacağım

Back
X