- 18 Nisan 2019
- 83
- 33
- 38
- 31
- Konu Sahibi cimengozlu
-
ya işte tam olark da korktuğumuz bu ameliyat ve uzun süreli bir ameliyat olması da onu daha riskli hale getiriyor. Günümüzde bademcik gibi ufak operasyonlarda bile kaybedilen hastalar varÖzgüvenini kazanmasını sağlamalısınız. Bu iş, okul konusunda destekleyerek mi olur, vir uzmandan yardım alarak mı olur bilmiyorum. Dış görünüşün her şey olmadığını, o operasyonun çok ciddi sağlık sorunlarına yol açacağını bir şekilde anlatmalısınız.
Benim de güldüğümde üst diş etlerim görünüyor. Zamanında diş doktoru olan erkek arkadaşıma sormuştum bu operasyonu, hastam olsan dahi yapmam kaldı ki sevgilimsin ağız sağlığını bu kadar bozacak bir operasyona onay vermem demişti.
Tamam onun hayatı onun kararı diyoruz ama endişe de ediyoruz ya sağ salim çıkamazsa ya daha kötü olursaHiç üzülmeyin üzülecek bişey yok bunda onun hayatı görüntüsü rahatsız ediyor olabilir yüzüne bakanların dikkatini çekiyorsa kendisine kötü hissediyor olabilir önemli olan işin uzmanına yaptırmak ki sonra pişman olacağı bir görüntü oluşmasın
Biraz detayından bahseder misiniz regresyon terapisi nedir?Damak ameliyatı çok zordur.. Bence psikolog ya da psikiyatristle değil de bir danışmanla görüşmelisiniz..
Sağlam bir danışman regresyon terapisi ile 2-3 saatte sorunu büyük ölçüde çözecektir.
Kendisi Para Kazanıyor ortalama düzeyde onunla olacakameliyatı hangi para ile olacak?
Hayati tehlikesi olan bir ameliyatsa endişe etmekte haklısınız ama karar verdiyse kararından döndürmek de zor olur kiTamam onun hayatı onun kararı diyoruz ama endişe de ediyoruz ya sağ salim çıkamazsa ya daha kötü olursa
Tavsiyeniz iiçin teşekkür ederim bunu araştırıcam ve değerlendiricemGeçmişinizi temizlemek, bilinçaltınızdaki olumsuzluklardan kurtulmak gibi düşünebilirsiniz. (bu arada uzman değilim, seansına zibilyon para bayılıp gittiğim danışmanımın iyi niyetli tavsiyesi ile yapmaya çalışmıştık. Bazı teknik sorunlar nedeniyle transım yarım kalmıştı fakat öğrendiğim diğer teknikler hayatımı önemli ölçüde değiştirdi)
Sadece seçeceğiniz kişiye çok dikkat etmelisiniz. Bilirsiniz.. Insanlar size "para kaynağı" "yedek banka hesabı" gözüyle bakabiliyor.
Doğru bir rehberle inanılmaz fayda alacağınıza inanıyorum
çok da önünde durabileceğinizi sanmıyorum o zaman. belki psikolojik destek alabilir ama o da zorla olmaz. kendisinin istemesi lazım.Kendisi Para Kazanıyor ortalama düzeyde onunla olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?