Erkek kardeşim özgüvensziliği

meow46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
5
0
1
25
Merhaba bir sorum olacak 16 yaşında erkek kardeşim var 3 kardeşiz iki kız ve en küçüğümüz o nerede ne konuşacağını bilemiyor çok saçma konuluyor alakasız bağımsız insanlarla nasıl sohbet edilir bilmiyor
Annem onu ek bebek gül bebek büyüttü annemin gözünde o çok özgüvenli ama değil işini kendi yapamıyor nasıl aşarız uysal ve efendi bir çocuk ama iletişimi işte ve özgüveni yok

Bence iş.

Sürücü kurs,dershane bürosu vb. (İkna etme temalı) bir yerde ikna taktiğini,alttan girip üstten çıkmayı, mimik okuma öğrenir.

Garsonluk vb. "Müşteri her zaman haklıdır temalı işlerde" uyum sağlamayı,kavgaşar olmamayı, sabrı öğrenir.

Son düzenleme:
Bence iş.

Sürücü kurs danışma bürosu vb. (İkna etme temalı) bir yerde ikna taktiğini,alttan girip üstten çıkmayı, mimik okuma öğrenir.

Garsonluk vb. "Müşteri her zaman haklıdır temalı işlerde" uyum sağlamayı ve kavgaşar olmamayı öğrenir.
Merhaba bu yaz bir kaç aylığına erkek giyim mağazasında gerçekten iletişim konusunda çok iyi insanların yanında çalıştı evet faydası da oldu az çok ama yani nerede ne diyeceğini hala bilmiyor :(

Merhaba bir sorum olacak 16 yaşında erkek kardeşim var 3 kardeşiz iki kız ve en küçüğümüz o nerede ne konuşacağını bilemiyor çok saçma konuluyor alakasız bağımsız insanlarla nasıl sohbet edilir bilmiyor
Annem onu ek bebek gül bebek büyüttü annemin gözünde o çok özgüvenli ama değil işini kendi yapamıyor nasıl aşarız uysal ve efendi bir çocuk ama iletişimi işte ve özgüveni yok
Siz örnek olabilirsiniz anneniz de bebek değil yetişkinliğe adım atmak üzere olan bir ergen gözüyle bakmalı.

Siz örnek olabilirsiniz anneniz de bebek değil yetişkinliğe adım atmak üzere olan bir ergen gözüyle bakmalı.
Merhaba ben ve hatta ablam gayet sıkı büyüdük her işimizi kendimiz halletsin hallederiz özgüvenli konusunda da hiç bir sıkıntımız yok annemin ona karşı olan fazla töleransı beni çok sinirlendiriyor haliyle bunu kardeşime de çok yansıtıyorum en basitinden daha bağcık bağlamayı bilmiyor geçen sene de tırnaklarını kesemiyordı

Merhaba ben ve hatta ablam gayet sıkı büyüdük her işimizi kendimiz halletsin hallederiz özgüvenli konusunda da hiç bir sıkıntımız yok annemin ona karşı olan fazla töleransı beni çok sinirlendiriyor haliyle bunu kardeşime de çok yansıtıyorum en basitinden daha bağcık bağlamayı bilmiyor geçen sene de tırnaklarını kesemiyordı
Annen kardeşini çok kötü büyütüyor haberi olsun. Başını duvarlara vuracak.

Annen kardeşini çok kötü büyütüyor haberi olsun. Başını duvarlara vuracak.
Nasıl aşabiliriz yani el bebek gül bebek dediğim yeri geldiğinde annem gayet de tavrını koyuyor kızıyor ediyor ama genel olarak böyle

Nasıl aşabiliriz ☹️☹️☹️
Anneni tedavi ettirerek. 2025 yılında özgüveneiz patavatsız çocuk yetiltirmenin bedeli nasıl ödeniyor iki haber izlese anlar da işte. Sorun kardeşinde değil annende.

Asla patabatsız değil aksine çok efendi çok uysal çok söz dinler ama işte iletişimi sıkıntı yani alakasız konular açıyor birden nasıl konuşacağını bilmiyor konuya nasıl dahil olacağınj

Back
X