• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşim psikopata bağladı

nlgn_nlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
1
0
1
33
Merhabalar. Bir akıl danışmak istiyorum. Biraz uzun olacak, sorun kardeşim.

Kardeşim 18 olacak, sessiz sakin karakterli birisiydi. Hiç kavga dövüş şikayeti gelmezdi. Bunun 2 senedir sevdiği bir kız vardı. Kıza görücü gelmiş ve kız da kabul etmiş kardşeimden bu sebeple ayrılmış. Ondan sonra kardeşim canavara dönüştü sanki. Önce kendisine sürekli şebek diyen, deme diye uyardığı kendisinden 5 yaş büyük çocuğu fena halde dövdü. Aile büyükleri araya girdi şikayetçi olunmadı. Sonrasında kendisinden ayrılan kıza mesaj atmış Allah belanı versin para mıydı taptığın senin diye. Kız da bu mesajı evleneceği çocuğa gösteriyor. Çocuk 2 arkadaşı ile kardeşimi bir yere konuşmaya çağırmış. Kavga çıkmış ve kardeşim 3'ünü de hastanelik etmiş. Hakkında dava açıldı. 3 kişiyi nasıl döver 18 yaşındaki çocuk diye merak edenler, devamında anlayacaksınız. Kardeşim kıckboks avrupa elemelerine katılacaktı. Elemeler esnasında hakem gerekli yerde durdurmadı diye hakeme saldırmış ve diskalifiye edilmiş. ( kendi bıraşında geçen sene Türkiye şampiyonu olmuştu ). Eşimi pek sevmez, eşimde sürekli kenyalı diye takılır esmer olduğu için. Geçen yine bizimkilerdeyken, yine takıldı eşim. Masaya yumruğunu vurdu kalktı eşimin üstüne yürüdü, kaç kere diyecem lan sana illa ağzını burnunu mu kırayım dedi. Araya büyük abim girdi, tuttu yakasından iteledi birgün seni iyi bi dövecekler dedi.

Dayaktan korkan kim 4 senedir ringte yumruk yiyoz, ölümü bile görmüyor gözüm diye onun üstüne yürüdü. Sonra babam kızdı odasına gönderdi. İyice psikopata bağladı, psikiatriye götürelim dedik ama kabul etmiyor bende sorun yok insanlar beni delirtiyor diyor. Ne yapacağız bilmiyorum. Diken üstündeyim, gözü bir şeyden korkmuyor başına iş alacak diye çekiniyorum.

Aşk iliski sevgililik vs dedigimiz seyler ağırdır. Ve bu agirligi kaldiramayacak yasta gencler bu islere itildigi icin bakin "itildigi" icin diyorum zira artik bu sevgilik olayi toplumda medya ile olsun diziler ile internet ile vs olsun cocuk yaslara indirgenmis durumda, ve bu cocuk cagdaki kisiligi oturmamis gencler bu agir yuku kaldiramadigi icin boyle çöküyorlar. Yahu bakin forumdaki konulara koca koca insanlar bu iliski sorunlari yuzunden ne haldeler, cocuklar ne yapsin...
Artik oyle bir cagdayizki sevgilin yoksa gencler arasinda eksik ezik ve sorunlu olarak goruluyorsun.
Bence mutlaka psikologa goturun. Yoksa burgun birisine ciddi zarar verir falan hayati kararir.

Kızın da yaptigina bak ya orayi okuyunca bir sinirlendim.
Öfke kontrolünü ogrenmesi lazim aslinda bu sporlarin da asil amaci bu.
Bende bir ara yapmak istedim. Ama bana da iyi gelmedi iyice hırs yaptirip teknik bilince en ufak seyde insanların üstüne gidesim geliyor.

yalnız kız, akıllılık yapmış ayrılmakla. paraya tapmak durumu değil de şiddet potansiyelini görüp bitirmiş anlaşılan.

öfke problemi var kardeşinizin. durum kızdan ayrıldıktan sonra değil de daha önce başlamış gibi. hakeme saldırmak ne demek??? psikolojik yardım alması şart ama nasıl ikna edeceksiniz??? işte o biraz zor. çünkü ısrar edip götürseniz bile gönülsüz gittiği ve sorunu olduğunu kabul etmediği için bir işe yaramayacaktır. ikna edebileceki sözünü dinlediği birileri yok mu? belki ikna edilebilir.

Zorla götürmeyin doktora da saldırabilir. Bence siz gidip tüm hikayeyi doktora anlatın o nasıl davranacağınızı anlatır

Back
X