o kadar dlouyum ki ne yapacağımı bilmiyorum ama yazarak rahatlamak istiyorum benim 16/17 yaşlarında bir erkek kardeşim çok duygusaldır ama bir o kadar asi . geçen sene lise 2de sınıfta kaldı hadi dedik ben yataklara düşüp hata olmuştum nişanım atılmıştı etkşilendi hemde akılllanır dedik ama yok busene oldu yarı dönemde 4 tane zayıf getirdi ikinci dönem onları düzelttim demişti ama bu seferde iyi olanları bozmuş sorunlu bir aile değiliz maddi olarak sıkıntısı yok genelde istediklerini belli ölçülerde yapmaya çalışırız ama anlmaıyorum birde söylemiyor geçen tartılştık öğretmen tutalım diye onuda istemiyor nasıl davranacağımı inan bilmiyorum artık yorulduk ergenlik dedik geçmedi hala birde genç olduk bizde ergen olduk ama biz onun gibi değilkik annem aradı okula gitmişler matematik öğretmeni en fazla 1 yaparım diyormuş 2 yaparsam haksızlık diyormuş haklı ama sınıfta kalırsa okuldan atılacak böylede bir durum var annem öğlen söylei ağlıyorum ya iş yerindeyim ama duramıyorum elimden birşey gelmiyor bulmuyor doğru yolu göremiyor ya ağır işte çalışamaz skolyoz rahatsızlığı var anlatıyoruz herşeyi her yolu yordamı gene de yok gene de yok dayanamıyorum ya bağırıyoruz olmuyor iyi olarak anltıyoruz olmuyor şuan onun bir öğretmeni ile görüşüyorum o evine çağırdı konuştu anlattı yok yok yok ne yapmamız lazım hayatı kararacak bunun farkında değil
karışık oldu ise kusura bakmayın şuan ağlayarak yazıyorum
karışık oldu ise kusura bakmayın şuan ağlayarak yazıyorum