Erkek kardeşime ne oldu böyle??

yagmur_nur

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2
0
286
İstanbul
Kızlar merhaba uzun zamandır kk da okuyucu olarak bulunuyordum. Çok tereddüt ettim yazıp yazmamakta en sonunda yazmaya karar verdim sizlere akıl danışmak için.

Benim sorunum kardeşimle yaşadıklarım. Ben evliyim kardeşim ise benden küçük 36 yaşında ve bekar hiç evlenmedi. Uzun süreli bir 1-2 arkadaşı oldu hiç biriyle evliliğe adım atamadı. Sonra internet ortamından biri olmuş. Neredeyse 8-10 yıldır bir dargın barışık sürüncemede kaldı iş annem ve bende son zamanlarda baskı yapmaya başlamıştık evlen artık diye, yine evlen artık diye konuştuğum bir gün bunu çok kızdırdım ve benim başıma patladı iş kardeşimi tanıyamıyordum adeta kapıyı çarpıp çıktı zaten o günden sonrada aramız bozuldu. Haftada bir arayıp soran, yeğenlerini görmeye gelen adam ne arar ne sorar oldu 5 aydır nerede nasıl haberim bile yok.

En son tartışmada duyduklarım ben çok şaşırttı. İnternetten görüştüğü, bizimde madem seviyorsun evlen o kızla hayatın düzene girsin diye baskı yaptığımız kız ne yazık ki kardeşimi kandırmış internet bir çok kişiyle görüşüyormuş kardeşim bunu öğrenmiş bizim gözümüzde sevdiği kızı aşağı düşürmemek için her defasında affetmiş ama olay tekrarlamış.

Ne kadar başkaları için ısrar etsek bizi hiç dinlemedi. Ben o kızı seviyorum ondan başkası olmaz deyip kimseyle görüşmedi. Bulduğumuz kızlarla gidip görüşmeye bile yanaşmadı, bizim baskımızla görüştüklerine de hep bir bahane buldu istemedi. Defalarca ayrıldık bitti dediği halde 1 - 1,5 sene sonra gidip yine o kızla barıştı. Kız ne yapıp edip her defasından aklını çelmeyi başarıyordu.

Ben bütün bu olayları en son tartışmamız sırasında ondan öğrendim ve bana artık tamamen bitti kimseyi istemiyorum hayatımda. Ne sevmek nede sevilmek hiç bir şey istemiyorum rahat bırakın beni deyip çekti gitti.

Kardeşimi çok seviyorum onun bu haline çok üzülüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor. İşi gereği zaten genelde yurt dışında arıyorum telefonunu açmıyor yada kapalı oluyor. Mail atıyorum cevap vermiyor. Babamı arıyormuş sadece nasılsınız bir şeye ihtiyacınız var mı diye, ne annemle nede benimle konuşmuyor. Burada ki evinin anahtarı bende var iki kez gittim evine ama eve de aylarca uğramamış.

Kardeşimle aramı nasıl düzeltirim kızlar. Benim küçüğüm ama abim gibiydi aklı başında mantıklı nasıl bu hale geldi bu çocuk hala anlamış değilim.

bi abla olarak kardeşinizin mutluluğunu istiyosunuz biliyorum ama bence evlilik konusunda üstüne gitmeyin sonuçta birini sevmiş ve ondan darbe görmüş hem onu hala seviyo olması ya da sevmese bile artık kimseye güveni olmaz uzun bi süre çünkü bu da başkalarıyla görüşüyo mu acaba diye hep kuruntuları olucak içinde bence biraz zaman verin kendisine kafasını biraz toplasın bi gün mutlaka gerçekten onu seven ve onun seviceği biri çıkacaktır yeter ki umudunu yitirmesin sonuçta herkes bir değil belki bu konuda çok üstüne gittiğiniz için özür dileyebilirsiniz küçükte olsa sevdiği bi hediye alabilirsiniz inşallah en kısa zamanda aranız düzelir

bi abla olarak kardeşinizin mutluluğunu istiyosunuz biliyorum ama bence evlilik konusunda üstüne gitmeyin sonuçta birini sevmiş ve ondan darbe görmüş hem onu hala seviyo olması ya da sevmese bile artık kimseye güveni olmaz uzun bi süre çünkü bu da başkalarıyla görüşüyo mu acaba diye hep kuruntuları olucak içinde bence biraz zaman verin kendisine kafasını biraz toplasın bi gün mutlaka gerçekten onu seven ve onun seviceği biri çıkacaktır yeter ki umudunu yitirmesin sonuçta herkes bir değil belki bu konuda çok üstüne gittiğiniz için özür dileyebilirsiniz küçükte olsa sevdiği bi hediye alabilirsiniz inşallah en kısa zamanda aranız düzelir

İnşallah canım en yakında aramız düzelir bir daha asla bu konularda konuşmam. Gittikten sonra bende aynını düşündüm zor durumda bizde fazla üzerine gitmişiz sanki :(

evlilik konusunda baskı yapmanız yanlış olmuş.hadi bi gidip evleneyim diye olmaz ki bu işler.neyse bundan sonra daha dikkatli olun hatta özür dileyin bir daha da konusunu açmayın düzelecektir

Bence de kardesinizin tavrı size degil yaşadıklarına

üzerine gitmeyin

onu anladıgınızı,
üzerine gidip hayatına müdahil oldugunuz için üzgün oldugunuzu ,düşüncelerinizi ve duygularınızı mail yoluyla ifade edin

seni özledim ,yegenlerin özledi vs yazın bence

konuyu bir daha açmayacagınızı,normale döneceginizi bilirse kendini toplayıp gelicektir.

illa ki okur,aranızda sizin aşamayacagınız bir şey yok sanırım sadece kendi yürek yarası,aptal yerine konmus gurur incinmiş gibi hissediyor olabilir.

36 yas ciddi bir yas yaşadıklarını sindirmesi için zaman tanıyın bence.

Back
X