- 19 Kasım 2024
- 85
- 96
- 8
- 45
- Konu Sahibi Eylulumsvd
Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim