Erkek kardeşimin sevgilisi bakıcıma takmış

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızlar sinir oldum. Erkek kardeşimin bir sevgilisi var. Yeni tanıştım sayılır. İlk günden beri de çok iyi davrandim. Sevdim de iyi bir kız olduğunu düşünüyorum hala. Ama beni rahatsız eden bişey var. Yarım gün çalışıyorum. İşe gittiğimde küçük bebeğim için eve bakıcı geliyor. Bakıcı 30 yaşında bekar bir bayan. Ben çok seviyorum çokta memnunum. Gelin görün ki kardeşimin sevgilisi bu kıza kafayı takmış. Durduk yere sorular : "bakıcı gelip gidiyor mu hala abla? " veya "bence başka birini bul abla guven olmaz. Ah keske benim akrabalarimdan biri baksa " görmezden geldikçe saçmalamaya başladı. Geçen hafta kardeşim ben annem ve bu çok sevdiğim bebeğime bakan kız bi pikniğe gitmiştik. Kardeşim dönüşte aman abla sevgilim sorarsa bakıcı burada yok dedim ben. Sen ağzından kaçırma dedi.
Yani ben mecbur muyum sürekli bu Saçmalığı dinlemeye yeter ya. Ki kız çok efendi namuslu bir kız. Yetim zaten kimi kimsesi de yok valla car diye açacağım ağzımi o olacak en sonunda .

Kız güzelse kıskanıyordur. İçinizde biriktirmenize ne gerek var direk söyleyin iyi bir kız güvendiğim biri kardeşimi kıskanmana gerek yok diye.
Kızı da sevmemişsiniz car diye ağzınızı açmak istediğinize göre:) görümcelik sezdim ben :))

Kız güzelse kıskanıyordur. İçinizde biriktirmenize ne gerek var direk söyleyin iyi bir kız güvendiğim biri kardeşimi kıskanmana gerek yok diye.
Kızı da sevmemişsiniz car diye ağzınızı açmak istediğinize göre:) görümcelik sezdim ben :))

Şu kadınların daha güzelse kıskanmalarını ben anlamıyorum hiç.Dünyada benden güzel milyarlarca kadın vardır.Ne yapayım eş ya da sevgiliyi eve mi hapsedeyim görmesin diye ? 0 özgüven gerçekten.Azıcık güvensinler kendilerine ne güzel ne çirkin kimseyi kıskanmalarına gerek kalmaz.
Akrabam baksınmış.Namusuyla çalışan bir insan için yapmaya çalıştığı şey hoş değil,sanki millet pervane sevgilisinin etrafında.

Şu kadınların daha güzelse kıskanmalarını ben anlamıyorum hiç.Dünyada benden güzel milyarlarca kadın vardır.Ne yapayım eş ya da sevgiliyi eve mi hapsedeyim görmesin diye ? 0 özgüven gerçekten.Azıcık güvensinler kendilerine ne güzel ne çirkin kimseyi kıskanmalarına gerek kalmaz.
Akrabam baksınmış.Namusuyla çalışan bir insan için yapmaya çalıştığı şey hoş değil,sanki millet pervane sevgilisinin etrafında.

Özgüven meselesi ama.
Bende bu duruma bu şekilde bakıyorum ama kız ufak anladığım kadarıyla. Hem kendisine hem sevgilisine karşı güveni yok.
İnsanın özgüveni yoksa güzel olmasına da gerek yok herşeyden kıskanır :) hiç hoşlanmadığım bir durum.

Kardeşinizi etrafta ki kızlardan ne zamana kadar sakınacak sevgilisi
Okul da, işte her yerde karşı cins var
Evlense iş yerinde çalışan kız varsa, gitme senin yerine akrabam gider mi diyecek
Sağlıklı bir düşünce tarzı değil
usulüne uygun bir şekil de kıza sınır çizin, durması gereken yeri bilsin,aşmasın.

Cok sinirlendim ya hadsizlige bakarmisin
Kendini uyanik saniyor akil veriyor birde
Bence acik ve keskin olun net olun yerini ogrensin. Kizcagiz isine bakiyor milletin derdine bak

Back
X