- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Kızlar sinir oldum. Erkek kardeşimin bir sevgilisi var. Yeni tanıştım sayılır. İlk günden beri de çok iyi davrandim. Sevdim de iyi bir kız olduğunu düşünüyorum hala. Ama beni rahatsız eden bişey var. Yarım gün çalışıyorum. İşe gittiğimde küçük bebeğim için eve bakıcı geliyor. Bakıcı 30 yaşında bekar bir bayan. Ben çok seviyorum çokta memnunum. Gelin görün ki kardeşimin sevgilisi bu kıza kafayı takmış. Durduk yere sorular : "bakıcı gelip gidiyor mu hala abla? " veya "bence başka birini bul abla guven olmaz. Ah keske benim akrabalarimdan biri baksa " görmezden geldikçe saçmalamaya başladı. Geçen hafta kardeşim ben annem ve bu çok sevdiğim bebeğime bakan kız bi pikniğe gitmiştik. Kardeşim dönüşte aman abla sevgilim sorarsa bakıcı burada yok dedim ben. Sen ağzından kaçırma dedi.
Yani ben mecbur muyum sürekli bu Saçmalığı dinlemeye yeter ya. Ki kız çok efendi namuslu bir kız. Yetim zaten kimi kimsesi de yok valla car diye açacağım ağzımi o olacak en sonunda .
Yani ben mecbur muyum sürekli bu Saçmalığı dinlemeye yeter ya. Ki kız çok efendi namuslu bir kız. Yetim zaten kimi kimsesi de yok valla car diye açacağım ağzımi o olacak en sonunda .