Erkek kardeşle ömür boyu görüşmemek

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek kardeşim ve babamla aram hep kötü.Kardeşim içine kapanık gibi.Hiç Anlaşamıyoruz. Şuan nişanlı. Nişanlısı hep derdi iyi olsun aranız üzülüyorum diye.Kardeşim 7 aydır falan sözlü. Yeni nişan yapacaklardı. Bu arada nişan kına düzgün eşyalar iğnesine ikadar bizebait hersey.Adetler böyleymiş. Nişanı iptal etmıslerdi. Kıza msj attım sordum. Nişan iptal mı diye. O da evet dedi. Ben kıza sadece bayadır nişanlısınız daha hiç eşya almadınız. Bu gidişle düzgün bu yıla zor olur dedim. Kız kardeşime msj atmış.Hakkımda yazışmalarını gördüm. Kızın dedikleri ablan kim oluyor ona ne. Ben senin ailenle ugrasamam aılene söyle yüzük atılsın. Kredını çek düğününü kendin yap. Bozarsa bu işi ablan bozar demiş. Kardeşim kıza deli o. Sülalenın en dedikoducusu.Bişi sormasa atmaz durduk yere.Ondan nefret ediyorum. Gerı zekalı o. Aklıma gelenler bunlar. Kız Bı de herkese benim ona kufur ettiğimi söylemıs ama etmedım. Kız cok aglamıs benim sözlerıme dayanamayıp. Bu arada kardesımi alfattı zamanında. Hatta babam mahkemelik oldu kız yuzunden hapise girebilir .3bın lira babam para cezası aldı. Bunlar hep kızın kardeşimi aldattıgı eskı sevgilisi yuzunden oldu. Şuan herkesın göz bebeği bu kız. Kardesım le suan tek kelime konusmuyoruz.ben ciddi sekılde bunların ne düğününde baskaBseyıne gıtmiycem. Babam zorluycak git dıye kavga cıkarcak ama gıtmiycemm.bir ömür gorusecegımızı de sanmıyorum Bana ve dıger kız kardesıme kızdıgında or... diyor.Şimdi dügüne falan gitmicem herkes benı sucluycak. Siz olsanız naparsınız?

Back
X