• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşten şiddet görmek :(

Bir de hormanal bir durum veya vitamin, mineral vs eksikliği de olabilir. Onun için de doktora gitmesi kendi sorumluluğu. Siz sadece olası sebepler konusunda bilgi verip yol gösterebilirsiniz.

Akli basina gelene kadar onunla tek kelime etmeyin.
Yok sayin yuzune bakmayin.
Essek kadar herif ablasina vuruyorsa hatra annesine vuruyorsa etrafindakileri kirdiginin farkinda olmali.
Ne yazik ki bu konusmayla duzeltilmez cunku dinlemez suan.
Hatasini anlamasini saglamaniz lazim.
Nefretle degil kirilmislikla onu yok sayin derim bn.
Bi insana verebileceginiz en buyuk ceza onu yok saymaktir.
Onune cayi kahvaltisi vs koymayin,hicbisey olmamis gibi konusmaya calisirsa kobusmsyin, ne zaman noldu abla diye gelirse ozaman sakince derdinizi anlatin.
Size birdaha vurursa onu kardesiniz gibi gormeyeceginizi soyleyin.
Gercekten elinde bile kalabilirsinizz.
Acilen tavir koyun

Kardeşimi çok seviyorum. O kadar şiddet uygulamasına karşın ondan nefret etmiyorum. Bu normal bir insan davranışı değil zaten. Teşekkür ederim...

Çok üzülüyorum , kendim öğretmenim. Ergenlik dönemindeki bireye bildiğim bütün davranis metodları uyguladım. Sevgi, anlayış vs. Ama insan nasihat etmeden de duramıyor.Bu kez nasihat edince karışma diyip şiddet uyguluyor :KK43:
Problem ergenlik kokenli degilse yontemler ise yaramaz. Ailesi iyi olsa da psikopat olan bir suru insan var sebep her zaman cevresel kosullar degil. Tedavi de kabul etmiyorsa yapabilecegin bir sey yok. Hic normal degil kardesin.

Çok üzülüyorum , kendim öğretmenim. Ergenlik dönemindeki bireye bildiğim bütün davranis metodları uyguladım. Sevgi, anlayış vs. Ama insan nasihat etmeden de duramıyor.Bu kez nasihat edince karışma diyip şiddet uyguluyor :KK43:

Kusura bakmayın ama bütün davranış metotlarını uygulamamışsınız. En etkin yöntem sevgi dolu biçimde "Seni seviyoruz ve davranışlarının sonuçlarına katlanmalısın" demek ve suçuna uygun cezasını çekmesini beklenektir. Darp raporu alıp savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Kendine veya disaridan birine bir zararı yok ki... Annem ve bana karşı vurma ve kötü davranışları var
illaki dışarıdan birine zarar vermesi gerekmiyor ki size zarar vermeside yeterli. belli ki öfke kontrolü yok ve tedaviye ihtiyacı var. yapmanız gereken bir devlet hastanesine gidip durumu anlatmak onlarda savcılığa yönlendirir ve zorla tedavi altına alırlar.

Kendine veya disaridan birine bir zararı yok ki... Annem ve bana karşı vurma ve kötü davranışları var

İleride kuracağı ailenin içindekilere de şiddet uygulayacak o zaman. Bunu göremiyor musunuz? Ayrıca aile dışı şiddet uygulamayacağının garantisini verebiliyor musunuz? Bunu bilemezsiniz.

Kusura bakmayın ama bütün davranış metotlarını uygulamamışsınız. En etkin yöntem sevgi dolu biçimde "Seni seviyoruz ve davranışlarının sonuçlarına katlanmalısın" demek ve suçuna uygun cezasını çekmesini beklenektir. Darp raporu alıp savcılığa suç duyurusunda bulunun.
.Haklisiniz ona davranışlarının sonucuna katlanması için pek bir şey yapmadık. Bazen özür dilediği zamanlar da oluyor ama sonuç yine aynı malesef..

.Haklisiniz ona davranışlarının sonucuna katlanması için pek bir şey yapmadık. Bazen özür dilediği zamanlar da oluyor ama sonuç yine aynı malesef..

Bundan sonra yapın en azından. Konuşup bundan sonra en ufak şiddet uyguladığında savcılığa gideceğinizi söyleyin. Ve davranışını tekrarlarsa, bunu sadece kendiniz veya onun için değil, topluma borcunuz olduğu için de yapın.

Görüşmüyoruz bizden ayri yaşıyor zaten ilgilenmez cok sorumsuz biri malesef...
Anladım. Psikolog dicem ama psikologluk bişey var mı belli olmuyor bu şekilde. Bu resmen şımarıklık. Aileniz ayrıldığı zaman "bu evin erkeği sensin yakışıklı oğluuum" modunda büyümüş gibi. Kendini bir şey sanıyor. Bunu psikolog değil adalet paklar. Bişey yapınca git darp raporu al şikayetini et. Bak nasıl kuzu olur

Al bi darp raporu uğraşsın polisle mahkemeyle de aklı başına gelsin

Tabi bu sicilini olumsuz etkiler o ayrı

Anladım. Psikolog dicem ama psikologluk bişey var mı belli olmuyor bu şekilde. Bu resmen şımarıklık. Aileniz ayrıldığı zaman "bu evin erkeği sensin yakışıklı oğluuum" modunda büyümüş gibi. Kendini bir şey sanıyor.

Tam da dediginiz gibi... Ben değil ama annem bunu sıklıkla yapıyor.boyle yapmaması konusunda uyarıyorum annemi ama evin erkeği pasa muamelesi yapıyor. Dediği olmazsa çıldırıyor ki maddi durumumuzun iyi olmadığını da biliyor.

Tam da dediginiz gibi... Ben değil ama annem bunu sıklıkla yapıyor.boyle yapmaması konusunda uyarıyorum annemi ama evin erkeği pasa muamelesi yapıyor. Dediği olmazsa çıldırıyor ki maddi durumumuzun iyi olmadığını da biliyor.
Ee sorun yetiştirilme tarzında işte. Biz ne yapabiliriz ki buradan? Off al işte geleceğe maganda hazırlayan bir anne daha..

KOcalar bitti simdi de kardeşler mi çıktı. Bu da demek oluyor ki madde bağımlılığının küçük yaslara düştüğü gibi şiddetin de yasi dusuyor. Allah ıslah etsin. Kardeşimin bana bi kere Bile bagirdigini hatırlamam ayni hareketleri yapsaydı ne olurdu bilemiyorum...

KOcalar bitti simdi de kardeşler mi çıktı. Bu da demek oluyor ki madde bağımlılığının küçük yaslara düştüğü gibi şiddetin de yasi dusuyor. Allah ıslah etsin. Kardeşimin bana bi kere Bile bagirdigini hatırlamam ayni hareketleri yapsaydı ne olurdu bilemiyorum...

Şiddet uygulayan kocalar da bu şekilde yetişiyor sanırım :( Ne kadar şanslısınız...

Back
X