Erkek İnfertilitesi erkek kısırlığı için kocakarı tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayalmisin

aşkısının canı canı
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
170
22
38
arkadaşlar ben yaşlı bir sokak ebesinden aldığım tarifi sizinle paylaşmak istedim inanan yapar inanmayan yapmaz daha önce erkek kısırlığında fayda etmiş kadının yalancısıyım ben kabakla yapılıyor

bende eşime yapacağım kabağı bulursam eğer hani kış kabağı derler yuvarlak büyük yeşile yakın bir renkte oluyor güneydoğuanadolu akdeniz bölgesinde falan oluyor herzamn manavlarda görürdüm 1 2 kere alıp yemekte yapmıştım şans ya dün hiçbiyerde bulamadım (balkabağı değil ama)

neyse bu kabağı alıyosunuz büyük 2 dilim karpuz gibi kesiyosunuz bu 2 dilimi küp küp doğruyrz tencereye alıp üzerine kabağı pişirecek kadar su koyuyoruz (çekirdekleri kesinlikle girmeyecek içine dikkat )

tencerinin kapağını kapatyrz havaalmasın diye kapağın kenarlarını hamurla kapatıyorz orta ateşte 20 25 dk kabaklar iyice yumuşayana kadar pişiriyorz pişene kadar kapağı hiç açılmayacak altını kapattıktan sonra tencereye doknuyz elimizi yakmıyorsa kapağını açıyoz kabakları temiz bir bezin içine alıp eziyoz yani lapa yapıyz bu lapadolu bezi eşinizi yakmayacak sıcaklıktayken kasığına koyuyoruz bezle sarın sabaha kadar öyle yatsın aynı şekilde 3 gece yapıyosnz inş faydası olur bende deneyeceğim eşime inş faydası olur sırf bu konuyu yazmak için üyelik açtım kızlar inş fayda eder deneyip fayda gören olursa yazsın lütfen bu sayfaya

kabağın resmini ekliyorm

İlk defa duyuyorum.. Bnm eşimde de sperm bulunmadı doktora gıtmeyı beklıyoz işte

Ne gibi faydaları var merak ettım lutfen gelişmeşeri yaz bızlere ..

İlk defa duyuyorum.. Bnm eşimde de sperm bulunmadı doktora gıtmeyı beklıyoz işte

Ne gibi faydaları var merak ettım lutfen gelişmeşeri yaz bızlere ..

valla canım ben de hala bulamadım herzamn manavdan gördüğüm 1 2 kere alıp yemekte yaptığm kabak sanki tükenmiş hiç biyerde bulamadım annem almış ama annem şehir dışında nezamn giderim bilmiyorm henüz yapamadım bende yaparsam sonuçları yazarım mutlaka denemkten neçıkarki nezararı olabilirki kadın anlattı 1 kaç kişi yapmış faydası olmuş ben kadının yalancısıyım geçmiş olsun inş test sonuçlarınzda yanlışlık vardır yada tedavisi vardır

Insallh guzel sonuclar alırsınız ... Malesef test yanlış degıl 3 farklı yerde yaptırdık ve sonuc aynı. Ben yurt dısındayım bu kabaktan arıyacam inşllh bulurum ..

bence bunu sakın denemeyin.sıcaklık testislere zarar veriyor ve spermin ölmesine sebebiyet verir.sıcaklık erkek için faydadn çok zarar verir.

bana görede çok saçma geldi bu testislere sıcak daha da ters tepki yapar kaş yapayım derken göz çıkartmayın sakın

çok sağol.denemekte fayda var.bu şeker atıp pişirdiğimiz kabak değil mi

bana görede çok saçma geldi bu testislere sıcak daha da ters tepki yapar kaş yapayım derken göz çıkartmayın sakın

ılık koyulacak zaten kasık bölgesine koyulacak canım ben duyduğumu söylüyorm bir çıkarımda yok isteyen yapr istemeyen yapmaz

valla canım çok mantıklı gelmedi sanki ama netice alırsan bizide bilgilendirisin umuyorum.cevabını bekliyoruz.

canım valla banada çok mantıklı geldiği söylenemz ama denenmiş olduğunu duyunca yapmaya karar verdim bugün yapacğm inş ben
çocuk uğruna ne mantıksız işler yaptım ve yapıyorum yazsam gülersinz allhım istesin ve versin inş hayırlısından bu saçma şeylerde bahane olur belki

sevinirim iyi olur.eşime de iyi gelir mi.ileri derece sperm hareketsizliği,morfoloji sorunu her şey var

canım kusura bakma fotoyu çekmeyi unutmuşum ama ilk ekledğimn aynıısı işte canım bilmiyorum neye iyi geldiğini kadın erkekten olmazsa bunu öneriyorum faydasıda oldu dedi geçmiş olsun inş olur ilaçlarını kullansın çerez keçiboynuzu falan yesin inş düzelr

sordum kış kabağı diye kimse bilmiyor.bildiğimiz kabak içi portakal rengi olan.o var.yukarıda yazdığını anlayamadın kadın erkek

sordum kış kabağı diye kimse bilmiyor.bildiğimiz kabak içi portakal rengi olan.o var.yukarıda yazdığını anlayamadın kadın erkek
canım bana söyleyen kadın dediki erkekten dolayı çocuk olmuyorsa bunu öneriyorum dedi bende 1 gün yaptım doğru düzgün bağlayamadık kasık bölgesine hepsi yatağa dökülmüş gece ondan sonrada yapmadım daha dolapta duruyor öyle evet içi kavun gibi canm

bende bi tane var.fotoğrafını çeker sana gönderirim sonra.olur dersen yaparım

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu ya.allah rızası için yorumlayın olmıycakmı bu sonuçlara göre bebeğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…