Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizdede fsh lh 0.10 0.25 falan o civarda çıkıyordu hep sperm sayıları sınırın altındaydı fostimon bize etkisi olmadı birde çok isteksizlik yapmıştı kullanmak istemedi eşim hapla düzeldi bizim inş sizinde en kısa zamanda düzelir biraz sabretmek gerekiyor Allah gönlünüze göre versin
insallah bizimde düzelir 2 yıldır ugraşıyoruz çok yoruldum artık

Yok cnm olmadı daha hatta hücre yeni oluşmaya başladı %100 spermatosit çıktı en son test 9 aydır oviterrre kullanıyodu 2 aydır ovitrelle yanına fostimon ekledi celalettin hoca
çok şaşırdım bu kadar uzun zamana neden çıkmamış.. celaleddin hoca yı çok övüyorlar ama bana sizi oyalıyor gibi geldi tek başına 9 ay ovitrelle kullandırmak nedir onu erkeklere genellikle bekarken tek kullandırtıyorlar evlenınce gel menegon ekleyelim dıyorlar. ben eşime haftada 3 gun koldan ovitrelle vurdum 2 gun kabadan menegon vurdum bir ay önce sıfır olan degerler bır ay sonra toplamda bir buçuk milyona yakın sperm çıktı morfolojisi de %4 dü bence siz bi başka doktorlada görüşün biz endokrinoloji bölümünde tedavi görüyoruz

çok şaşırdım bu kadar uzun zamana neden çıkmamış.. celaleddin hoca yı çok övüyorlar ama bana sizi oyalıyor gibi geldi tek başına 9 ay ovitrelle kullandırmak nedir onu erkeklere genellikle bekarken tek kullandırtıyorlar evlenınce gel menegon ekleyelim dıyorlar. ben eşime haftada 3 gun koldan ovitrelle vurdum 2 gun kabadan menegon vurdum bir ay önce sıfır olan degerler bır ay sonra toplamda bir buçuk milyona yakın sperm çıktı morfolojisi de %4 dü bence siz bi başka doktorlada görüşün biz endokrinoloji bölümünde tedavi görüyoruz
celalettin hocadan önce bir üroloji doktorunda tedavi gördü eşim o haftada 3 chiromon haftada 3 menopur 75 lik vurdu kalcadan hepsi 1 sene boyunca bunları vurdu ama cıkıs olmadı hormonlar düzeldi sadece lh yine düşüktü baktık olmuyo celalettine başladık o da tedaviniz tamamen yanlış sistem belli bir seviyeye gelmeden ovitrellenın yanına başka igne vermem demiş şimdi fostimon ekledi simdi hormonlar yerde yine testesteron hariç diğerleri 0 da bilmiyorum valla napacagımızı celalettindede 1 sene olcak nerdeyse biraz daha sabretcez hazirana kadar o zaman kadar sonuç alamazsak bakcaz başka doktor

bence sperm çıkışının hormonlarla pek alakası yok bızım testesteron hormonu normale yakın ken lh, fsh sıfırlarda gezerken çıkış oldu aynı gün yaptırmıştık kan testinide. celalettin bey kendisini ısbatlamış bir doktor sözüm ona değil ama bencede değiştirin canım doktorunuzu birde çok maddi anlamda para harcayıp birşey elde edememek daha zor bu hastalıkta tedavi sonrası en az 6 ay en fazla 1 yılda çoğu kişinin çıkış olmuş bide ben bu topiki baştan sona kadar okudumgeçmiş yıllarda mnepur kullanılırken şimdi herkes menegon kullanmış ovitrelle testesteron için menegon fsh, lh hormonu için inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız

bence sperm çıkışının hormonlarla pek alakası yok bızım testesteron hormonu normale yakın ken lh, fsh sıfırlarda gezerken çıkış oldu aynı gün yaptırmıştık kan testinide. celalettin bey kendisini ısbatlamış bir doktor sözüm ona değil ama bencede değiştirin canım doktorunuzu birde çok maddi anlamda para harcayıp birşey elde edememek daha zor bu hastalıkta tedavi sonrası en az 6 ay en fazla 1 yılda çoğu kişinin çıkış olmuş bide ben bu topiki baştan sona kadar okudumgeçmiş yıllarda mnepur kullanılırken şimdi herkes menegon kullanmış ovitrelle testesteron için menegon fsh, lh hormonu için inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah bakıp görecez gelecekte bizi neler bekliyor

Benim eşimde vardı canım fsh lh ve testesteron düşük prolaktin yüksek çıkıyordu hep bundan dolayı sperm hızı sayısıda düşüktü 1 senedir bebegimiz olmuyordu rapor çıkardılar 1 yıllık fostimon hormon ignesi verdiler vücut kendi üretemiyor hormon dışardan vercez dediler 2 ay kullandı eşim çok pahalı 400 lira her ay hem maddi hem manevi yıpratıyordu bizi bide faydası olmadı daha da düştü degerleri bıraktık başka doktora gıdelım dedik gittik önce mr çektiler hipofiz bezinde sorun varmı dıye temiz çıktı sonra 1 aylık klomen ve çinko hapları verdi bende keçiboynuzu keten tohumu yagı içirdim bol bol meyve çerez nohut yedirdim sonra ben hamile kaldım çok şükür eşimin bütün degerleride normale dönmüş siz nasıl bi tedavi görüyorsunuz şuan
Merhaba yazınız bana umut oldu,bizde testesteron hormonu düşük bundan dolayı sperm sayısı ve hızı düşük bunun için takviyeler alyrz biz.Sizin sayı hız nasıldı ne zaman sürede hamile kaldnz

İyi günler bu hastalıkla ugrasan var mı? Eşim 8aydır iğne vuruluyor ilk üç ay sadece haftada iki brevactid 1500 (pregnyl) vuruldu sonra gonalf 150lik eklendi 5 aydir onu sa haftada 3 gün vuruluyor. Bu ayın sonunda gidecek doktora inş cıkış olmuştur hayırlısı...

Back
X