- 3 Nisan 2014
- 36.213
- 147.743
- 798
- Konu Sahibi birgaripyazar
zaten nikah olmuş maalesef
bu daha başlangıç
Allah yardımcısi olsun
hımm kaçırmışım orayı.
yapacak birşey yok o zaman geçmiş olsun diyelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten nikah olmuş maalesef
bu daha başlangıç
Allah yardımcısi olsun
Evet bir onceki gun tartismamiz olmustu ama konu kapanmisti.Genelde dik basli oldugumdan soyledigi lafin altinda kalmadigimdan olmustu o kavga da...neden ki daha once hep kadin kuaforemi gidiyordunuz da ben anlamadim durduk yere bir kuafor icin adamin bu sekilde patlamasini.. Ondan once baska tartismalariniz olmus olmasin eminmisiniz ? Yani adamin tepkisi sanki sizi hic tanimayan hayat tarzinizi bilmeyen sizi yeni goren biri gibi geldi bana, sahil kesiminden kiz almalar falan cok cirkin laflar bunlar, durmus durmus yeni mi dank etmis kafasina.
Yada gozu kormuymus hic mi taniyamamis ben cidden bunun sirf kuafor olayi oldugunu dusunmuyorum.
Calisiyor musun? En guzeli ne aileyi ne bu adami, toptan kurtul hepsinden git kendi kendine yasa. Ben kendi kendime kalamadan evlendim basimi taslara vuruyorum, cocuk da oldu. Yapma benim hatalarimi...Nikah yaptim esim falan diyip olayi karmasiklastirmak istemedigimden belirtmedim.Yani kafam okadar karisik ki
Nikah yaptim esim falan diyip olayi karmasiklastirmak istemedigimden belirtmedim.Yani kafam okadar karisik ki
düğünü iptal etsen daha iyi ama ikisinide etmeyecekmişsin1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
1 ay sonra dugunum var.Korfezin en iyilerinden olan bir kuaforden randevu aldim.Bunu da nisanlima soyledim.Normalde beni kisitlama huylari yoktu.Yani oraya gitme,şunu goyme gibisinden.Ben zaten ne giyinip ne giyinmeyecegimi biliyorum.Ama bu erkek kuafor mevzusunu duyunca ne ar damarimi birakti,ne soytariligimi.Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun vs vs saydi da saydi.Tabii ki kuaforu iptal etmeyecegim.Ama cok ofkelendim bu nasil bir iştir
Senden memmun degilim.Sahil kesiminden kiz aliyorsan ne bekliyorsun