- Konu Sahibi Lovestory1
-
ola bilir neden olmasin tabi seni kardes gibi kollamis da olabilir
ama eger oyle bi sey olsaydi neden senin cevrenden biriyle ciksin dimi ama??
evet haklısın hoşlanıyorsada şimdiye kadar niye söylemiyo yani ama zaten böyle bir durum olsa bile söyleyemez babamlar var sonuçta işin içinde kardeş çocuklarıyız . artık benden kaçıyo tek söyleyebildiğm bu ablamın düüğünü oldu ve benden kaçtı hep arada bi uzaktan baktığını gördüm çaktırmadan okadar
benim esim de halamin oglu mesela
oyle kacamak bakislar varsa bi seyler hiss ediyo ola bilir
heralde utaniyo size soylemege
nasil birisi mesela bu konularda utangacmidir?
Bu konuyu durduk yere merak etmediniz sanırım??????
Kuzeninizin uzak durması hayırlı olan,amca çocuğunuzdan bahsediyorsunuz ,kardeş sayılırsınız ve akraba evlilikleri sonucunda doğan sakat çocuklardan mutlaka haberiniz vardır.
Bu sevdadan vazgeçin.
Aslında çok çapkındır devamlı bi kız arkadaşı vardı boş kaldığı zamanı hatırlamıyorum en sonuncusuda bu benim okuldan arkkadaşım oldu kızı nerden bulup tanıştıysa çıkmaya başlamış ve ben bunu kuzenmden duymadım kızdan duydum ''biliyomusuunnn biz kuzeninle çıkmaya başladık'' dedi benim beynimden kaynar sular indi ozaman.annemede demşki ''yenge ben o kızla buketin çevresi nasıl onunla ilgili bilgiler almak için çıkıyorum binevi takip amaçlı '' demiş.Düşündüğümde beni sevme ihtimaline olanak vermek istemyrm veya aramzda brşeyler olablme ihtmaline çnkü çocukluktan beri beraber büyüdük falan ama diğer yönüyle düşünüyorum hep birbrmzden kaçıyoruz mesela salonda ailecek oturuluyo benn geldğimde o bi 10 dk sonra falan salondan çıkıyo veya ben gerilip çıkıyorum falan 1senedir konuşmuyoruz
ayni benim esim
benim esim de oyleydihatta bazen beni kiskandiginda ters tepki veriyomus bunu sonradan soyledi bana
siz nasıl evlendiniz peki ailelerinz karşı çıkmadı mı evlenmenize ilk başlarda siz biz kuzeniz ama tepkisi gösteermednz mi birbrinize biraz bahsedermisiniz?
Hayır sen yanlış anladın ben aşık değilim kuzenime onun hareketlerinden acaba benle bi alakası var mı diye birşeyler düşünmeye başladım ben kardeşm gibi görüyordum ama onun bu hareketlerinden sonra ayrıldığım sevgilim gibi görmeye başladım onu
siz nasıl evlendiniz peki ailelerinz karşı çıkmadı mı evlenmenize ilk başlarda siz biz kuzeniz ama tepkisi gösteermednz mi birbrinize biraz bahsedermisiniz?
hayir kimse karsi cikmadi hatta esimle aramda 10 yas var
o bi kere nisanli bile oldu
ama 1 yil bizde kaldi onu ailecek daha yakinda tanima sansimiz oldu onu cok sevdik o yuzden de babam hic karsi cikmadi
siz sonradan mı tanıştınız yoksa küçüklükten beri vakit geçiriyormusunuz peki
Kendini kandirma bence sen aşik olmussun amcanin ogluna.
Cok kötü ya.
iişte bunda biraz bununda etkisi olabilir bizde devamlı siz kardeşsiniz siz kardeşsiniz olayıyla büyüttüler bizi ama kardeş olamadık artık hepimiz birbirmizden koptuk sence bana karşı davrnışları beni hep erkek arkdşlarmdan ayrması beni kıskanıp bir şey hissettğnden mi yoksa ben mi yanlş anlamşm kardeş gibi gördğnden mi?yok aramizda baya bi yas farki oldugu icin birlikte buyumek gibi bi seyimiz olmadi bi de biz baska sehirlerde yasiyoduk
Ben aşık değilim ama farklı bi duygu oluşmaya başladı ona karşıı bilmiyorum ne olduğunu bi aile ortamı olcağnda kimseden çekinmiyrm ondan çekiniyorum artık offf yaa yine aynı ortamda olucaz diye gerilioyrumm konuşmadığımızdan çok farklıı bir şey anlatamam..
Ben aşık değilim ama farklı bi duygu oluşmaya başladı ona karşıı bilmiyorum ne olduğunu bi aile ortamı olcağnda kimseden çekinmiyrm ondan çekiniyorum artık offf yaa yine aynı ortamda olucaz diye gerilioyrumm konuşmadığımızdan çok farklıı bir şey anlatamam..
iişte bunda biraz bununda etkisi olabilir bizde devamlı siz kardeşsiniz siz kardeşsiniz olayıyla büyüttüler bizi ama kardeş olamadık artık hepimiz birbirmizden koptuk sence bana karşı davrnışları beni hep erkek arkdşlarmdan ayrması beni kıskanıp bir şey hissettğnden mi yoksa ben mi yanlş anlamşm kardeş gibi gördğnden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?