Erkek mantığını hiç anlamıyorum

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
Hanımlar bizdemi bir sorun var onlardamı diyeceğim amma tabiki onlarda, ozamanda hiç sağlıklı düşünen erkek kalmamışmı bu toplumda diyorum biriyle tanışıyorsun hoş sohbet ee fizikende beğeniyorsun hadi bakalım bi şans verelim tanıyalım bir birimizi diyorsun onlar bu tanıma faslından nedense hadi eve gidelimi çıkarıyo bu akşam bende kalsana olmaz diyorsun 2 gün sonra tekrar şansını deniyor bana kahvaltıya gelsene kızıyor biraz sert çıkıyorsun bu seferki savunmada şuu hangi devirde yaşıyoruz 18lik gençler gibi kuru kuru görüş nereye kadar oluyor bu kadar basitmi yaa bu işler sevgi nerde aşk nerde gördüm beğendim hadi yatağa o özel anların ne anlamı var ne değeri var ozaman.....

Sevgi varsa saygı vardır gözünden sakın vardır ama o yok ise amaç yatak muhabbeti ise hiç uğraşmazlar sinyali başta verirler uğraşmak bile istemiyorlar belli bir zaman geçsin diye zira sen evine gitmezsen kalmazsan kalacak kızların sayısı artı çokta umrumda diyorlar. Yeni devir böyle erkeği de farklı kadını da farklı artık erkekler bu konuda daha rahat çünki kadınlarımız çok daha rahat.

evet bir farklı savunmada o zaten, mevzu sadece yatak olsa imiş öylesi çokmuş ee kardeşim öylesi çoksa neden benim vaktimi çalıyorsun belliki derdin o aradıkaları sevgiymiş yemişim senin sevgini ....

maalesef günümüzde yaşanılan ilişkilerin çoğu böyle.... yani hani birbirlerini sevdikten sonra birşeyler yaşamaya başlayanları bana ters olsda anlayabiliyorum ortada sevgi var aşk var sonuçta.. ama direk kız düşürme peşinde olan erkekleri hakikaten anlamıyorum... body tarzı ilişkiden ne farkı var ki bunun ? kesinlikle normal değiller arkadaşım... inan bana düzgün insanlar var hala dışarıda...

buna karşı önlemin bir erkek ile konuşmaya başlarken seni yanlış anlamaması için hani yakın davranıyorsan biraz daha farklı yaklaşmaya çalışmak olabilir... yanlış anlama sen fazla yakın davranıyorsundur da erkek yanlış anlamıştır demeye getirmiyorum... bende insanlara yakın davranan biriyim bazen yanlış anlaşıldığım durumlar olmuştur... o bakımdan bahsetme gereği duydum...

evet bir farklı savunmada o zaten, mevzu sadece yatak olsa imiş öylesi çokmuş ee kardeşim öylesi çoksa neden benim vaktimi çalıyorsun belliki derdin o aradıkaları sevgiymiş yemişim senin sevgini ....

Her halde öyle diyecek başka ne diyecekler ki hepsinde de aynı laf bu erkeklerin ya bari değiştirin yada değişik şekilde söyleyin.Dediği doğru istese anında bulur zor değil ama burada söylenmek istenen aslında "Öylesi çokta ben senin ile yatmak istiyorum" dur. Ne kadarlık ilişkiniz var ve yaşlarınız diye sorabilirmiyim?

haklısın canım ama ben ilk tanıştığım kişiye zaten düşünce tarzımı bildiriyorum ama bunu bazen kendini naza çekmek ağırdan satmak olarak algılayanlar hatta hatta cinsel problenlerinmi var diyenler bile oldu çünkü o kadar rahat yaşanır hale gelmişki bu durum maalesefki dediğim gibi özelliğini yitirmiş

herhangi bir ilişkimiz yok canım olamadı başlamadan bitti bir kere yüz yüze görüşme oldu duyduğum sözlerde bunlar oldu rezillik valla

maalesef oyle... benim de kız arkadaşlarım var anlatıyorlar bazen ağzım açık kalıyor... flört dönemindeyken adam bildiğin bunu şart olarak koşuyor sanki... direk soruyormuş daha önce cinsel birlikteliğin oldumu ?, yok efendim benim bir ilişkiden beklentilerim var(cinselliği kastediyor)...v.s.... hatta gecen haftalarda bir arkadaşım biriyle çıkmaya başlamıştı.. çocuk e ben artık 30 yaşındayım bir ilişkiden beklentilerim var ve sen bunları karşılayamıyorsun deyip ayrılmış arkadaşımdan neye uğradığını şaşırmıştı garibim... daha sonra arkadaşım öğrendi ki adamın sevgilisi varmış ve kız arkadaşımla başka tarz birşey yaşamak için çıkma teklif etmiş... tabi bunların hepsini adam ayrılırken açık açık konusmuş.... yuh artık demiştim... böyle yüzsüzlerle dolu piyasa....

herhangi bir ilişkimiz yok canım olamadı başlamadan bitti bir kere yüz yüze görüşme oldu duyduğum sözlerde bunlar oldu rezillik valla

Hadi ya canım ilk görüşmede bunları mı konuştu ? Onun niyet belli aradığı belli çüş ya adam af edersin abazalıktan oluyor alelaceleye getirmiş adi.

O naz olayı kapalı arkadaşımın başına da geldi kız el ele tutuşmaktan ileri gitmiyordu erkek ısrar ediyordu öpüşelim felan filan bari değerlerimi aykırı kötü hissederim dedi dedi en son adam patladı ya bu devirde öpüşmeyen kızı geç beni mi kekliyorsun sen dedi ilşkisi o an bitti. Onlarda şaşırmış durumda naza çekiyor beni kandıracak namuslu gösterecek diye direk çalışıyor ufak beyinleri. Gerçi ben normal görüyorum artık erkeklere bu gücü de veren bizleriz cinselliğe kesinlik ile karşı değilim ama kızlarımız maşallah bu nesilde bu devirde günlük takılmalar birlikte yaşamalar artı burada bile neler okuyoruz erkeklerin amacıda yatak olunca umursamıyor çokta tın diyor istediğini eninde sonunda buluyor.

haddin den fazla üstelik sayıları çok çok fazla örnekleri çoğaltabiliriz adam gelmiş 37 38 yaşına hala diyebiliyor çok rahat bir şekilde beni evliliğe ikna edecek bi kadın çıkmadı karşıma neden evliliği istesin ki 1 ayda kim bilir kaç kişiyle beraber oluyor hepsi ayrı bi güzellik evlenipte tek bir kadınla neden yetinsin neden sorumluluk alsın beraber olduğu kadınlardan da hiç bişekilde sorumluluk hissetmiyor kendi istedi oluyor bugün beraber olup yarın terk ediyor hiç bir şey yaşanmamış gibi cibilliyetsizler...

ilk görüşmede eve davet etti sonraki telefon görüşmesinde düşüncelerini açıkça dile getirdi çok rahatlar çok

beddua etmekte istemiyorum ama böyle insanları allah yaşlılıklarında yalnız kalmayı nasip etsin. tek başlarına kalsınlar bir köşede..

ilk görüşmede eve davet etti sonraki telefon görüşmesinde düşüncelerini açıkça dile getirdi çok rahatlar çok

Adamı şimdi saydırırdım da neyse boş verelim. Genişliğe bak herifteki ya oldu oldu olmazsa başkalarına bakarım demiş resmen.

melesef çivisi çıkmış artık bu işin düzelirmi hiç sanmıyorum allah hayırlı ahlak sahibi insanları çıkarsın karşımıza...

Adamı şimdi saydırırdım da neyse boş verelim. Genişliğe bak herifteki ya oldu oldu olmazsa başkalarına bakarım demiş resmen.

bakarsa baksın yolu açık olsun ama ben bu zihniyetteki insanların mutlu olabileceklerine huzurlu bir hayat sürebileceklerine inanmıyorum her ne kadar kadınların isteğiyle yaşasalar da bişeyler o kadınların ahı kalır üstlerinde çünkü söyledikleri tatlı sözlerle ikna edip kandırıyorlar bizler duygusal varlıklarız males ki fıtratımızda var bu sevilme ilgi görme ihtiyacı heh buldum aman elimden kaçırmayayım mantığıyla beraber olanlarıda biliyorum ve çok üzülüyorum geldiğimiz duruma

Canım ben üzülmüyorum bak sen geri dönmüşsün yaşamak isteyende yaşıyor doya doya kadının da artık umrunda değil ki erkeklerde nundan dolayı rahat. Bana hep yalan gelir beni kandırdı birlikte oldu nasıl kandırabilir ya seviyorsundur birlikte olursun sonra olmaz ki karşı tarafta sende ayrılmakta özgürsün bir birinize köle değilsiniz ya. Ama sonra vay kandırıldım ailem duyarsa öldürür şu bu o tip kadınların iki yüzlülüğü iş güzarlığıdır bence başka bir şey değil.

Erkekler ayrıca duygusal aptallardır çünki bu tip olmayan olamayan erkekler aşık olduğu zaman tecrübe vs. de olmadığından dolayı gözleri resmen kör oluyor ama işte bu erkeklerde genelde kandırılacak erkekler oluyor böyle acaip saçma bir denge var bizim ülkemizde işte.

Şimdi ki kadınlar eve erkek atıyorken erkeklerin bu tavrını yanlışda göremiyorum ki onlara da bu ortamı biz hazırlıyoruz ama bazıları aşırı rahat sana yağtığı gibi hayvanlıkta yapabiliyor af edersin.

Ben bu tür erkeklerinde, kadınlarında ki çevremden de tecrübem var bende hızlı yaşadım her ne ise iç dünyalarının zaten çöktüğünü düşünüyorum ruhen huzurları yok illa bir yerlerinde acı var rahat huzursuzlar kendi yalnız kaldıklarında ancak kendilerine gösteriyorlar dışarıya mutluyum huzurluyum havasındalar.

Ben erkeklere hak veriyorum ,

Türk kızının onlara verebileceği en değerli şey o

hobileri olmayan spor yapmayan nereye gidileceğine bile karar veremeyen , tripten ibaret varlıklarız .

adam : - nereye gidelim ?
kız : - fark etmez ?
adam : - tamam o zaman şurada bi köfteci var ?
kız : - köfteciye mi gidicez
adam : tamam başka yere gidelim
kız : peki

ya bu diyalog yaşanmış bir olay . sanki köfteciye gitmemeyi o istedi :)

Şaka bir yana erkek sürekli eğlendirmek destek vermek korumak zorunda . Ama bunun karşılığında yanında bile durmamız bizim için onlara tarafımızdan bahşedilmiş bir lüx .

Ne zaman ki bir kız bir erkeğe hobilerini sorup , sonrada onu beraber yapmayı isterse o zaman taş yağabilir :) ama gerçekten yapmak ortak olmak istiyecek

en basiti adam evde deli gibi ps3 oynuyor , bi eline al bi bak ya bu neymiş bu adam işte harcadığından daha çok mesai harcıyor buna bi ortak ol bi anla !!! ama yok . ondan sonra adam benden sıkıldı , sıkılmazsa anormallik var zaten .

hem güldüm hem hak verdim. çok doğru.

ben evlenmeden önce nefret ederdim maçlardan.

ama evlenince eşimle oturup maçları izledim, öğlen arayıp akşama şu maç var aşkım diyorum mısırı patlatırdım hazır ederim.

benle futbolcuları konuşur anlatır, pek anlamasamda dinliyip yorum yapıyorum.

iyi oluyor oda benle oturup dizi izleyip yorum yapıyor

işte siz eşiniz için değerlisiniz , sizi kaybetmekten korkar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…