Erkek merakı

Samimî arkadaşıdır sorar. Neden hesap vermek olarak gördüğünüzü daha doğrusu bu durumdan niye irite olduğunuzu anlamadım. Insanın kendisiyle ilgilenen, merak eden dostlarının olması güzel birseydir. Sosyal ve geçim ehli bir kimse olduğunu gösterir bana kalırsa.
Hemen hemen her görüştüğümüzde Aynı kişi tarafdan aranmak tuhaf geliyor bana. Ayrıca bu arkadaşıyla aynı iş yerinde çalışıyor yani beraberler gün içinde. Saçma bir tavır bence. Size normal gelebilir

Bizde sevgiliyken özellikle kısıtlı zamanda buluşulduğundan sanırım açmazdı telefonu. Sonra ararım derdi. Böyle birşey yaşamadım o yüzden. Evliyken duruma göre açar ya da açmaz. Ama işte karakteri öyle benim eşimin sanırım müsait değilse açmıyor telefonu. Sevgiliyle buluşma da müsait olmadığı kategorisinde. Yoksa sürekli telefonuyla meşgul olsa idi buluştuğumuzda ben gıcık olurdum.

Neredesin sorusu ne zamandan beri hesap sormak oldu? Hepimiz samimi oldugumuz kisilere sorariz ama gercektn merak ettigimizden, ama sohbet esnasinda lafin gelisi. Bu kdr gocunmaniz anlamsiz. Sevgilinizle beraberken dunya dursun mu istiyorsunuz anlamadim ki.
Sevgilim gün içinde o kişiyle beraber zaten aynı yerde çalışıyorlar. Biz de sık sık öyle görüşemiyoruz. Yani arkadaşlarıyla görüşmüyorsa benimledir net. Bunu biliyorlar ve bile bile arayıp dalga geçer gibi sormaları ergence geliyor bilemiyorum

Sevgilimin Yanımda olduğunu Bile bile soruyor resmen adam biraz cıvık açıkçası. Sevgilim bu sefer benimle olduğunu söylemedi mesela bu adam gülüyor biliyor aslında. E o zaman ne soruyorsun dimi? Saçma bi insan diyorum sevgilime oysa o benim saçma davrandığımı düşünüyor
Aa. Değişik mi ne bunlar? Tövbe tövbe.

Bizde sevgiliyken özellikle kısıtlı zamanda buluşulduğundan sanırım açmazdı telefonu. Sonra ararım derdi. Böyle birşey yaşamadım o yüzden. Evliyken duruma göre açar ya da açmaz. Ama işte karakteri öyle benim eşimin sanırım müsait değilse açmıyor telefonu. Sevgiliyle buluşma da müsait olmadığı kategorisinde. Yoksa sürekli telefonuyla meşgul olsa idi buluştuğumuzda ben gıcık olurdum.
Evet aslında önemli olan sevgilimin tavrı. Buna takılıyorum açıkçası. Arkadaşlarıyla benden daha çok vakit geçiriyor zaten iş dolayısıyla. Bizim buluşmalarımızda da aranmak tuhaf. Arkadaşları saçma davranıyor bana göre olgun insanlar değil. Ama sevgilim benim saçma davrandığımı düşünüyor. Bana tavır alıyor

Yani birlikte vakit geçirdiğimizi bildiği halde zırt pırt araması beni de rahatsız ederdi açıkçası.

Ailemizden biri bile sevgilisinin yanindaysa aramayız biz, acil bir şey varsa mesaj atarız. Merak eder gibi aranmasi saygısızlık gibi gelir.
Bilmeden aradıysak söyleyince kısa keseriz falan.

Bizde mi bir gariplik var diye düşündüm yorumları okuyunca. Biz mi fazla kasıyoruz?

Yani birlikte vakit geçirdiğimizi bildiği halde zırt pırt araması beni de rahatsız ederdi açıkçası.

Ailemizden biri bile sevgilisinin yanindaysa aramayız biz, acil bir şey varsa mesaj atarız.

Bizde mi bir gariplik var diye düşündüm yorumları okuyunca. Biz mi fazla kasıyoruz?
Bir de her gün görüştüğü kişiler bunlar. Yani uzaktaKi bir arkadaşı olur sorar napıyorsun nerdesin bunda sıkıntı yok tabi. Ya da acil durumlarda elbette sorulur. Ben ergence dalga geçme olarak buluyorum. Hani birisinin sevgilisi olur ya lisede filan dalga geçilir espiri yapılır vs o tarz davranışlar bunlar hoşlanmıyorum

Bir de her gün görüştüğü kişiler bunlar. Yani uzaktaKi bir arkadaşı olur sorar napıyorsun nerdesin bunda sıkıntı yok tabi. Ya da acil durumlarda elbette sorulur. Ben ergence dalga geçme olarak buluyorum. Hani birisinin sevgilisi olur ya lisede filan dalga geçilir espiri yapılır vs o tarz davranışlar bunlar hoşlanmıyorum
Yaşlar kaç?

Sevgilimin Yanımda olduğunu Bile bile soruyor resmen adam biraz cıvık açıkçası. Sevgilim bu sefer benimle olduğunu söylemedi mesela bu adam gülüyor biliyor aslında. E o zaman ne soruyorsun dimi? Saçma bi insan diyorum sevgilime oysa o benim saçma davrandığımı düşünüyor
Siz arkadasinin karakterine gicik olmussunuz o yuzden gozunuze batmis.Yani amaci kotu sormasi degil.

Adam 30 yaşında? Yaşına başına yakışmayacak hareket. En modern adamın bile sevgilisi ile gittiği her yeri arkadaşına rapor etmek, ciddi düşünüyorsa ilişkisini ergen muhabbeti malzemesi yaptığını görmedim. Öylesine laf olsun diye yaptığı birşey de değil gibi anlattığınıza göre, cıvık ergen muhabbeti. Hiç hoş değil yahu.

Merhaba kızlar, direk konuya geçeyim. Sevgilimin yakın bi erkek arkadaşı var. Meraklı bir adam. Bazen Sevgilimi biz bir yerlerdeyken arıyor ve sürekli nerdesin Napıyorsun diye soruyor. Beraber olduğumuzu biliyor aslında. Ben de sevgilime herkese nerde ne yaptığımızı söylemek zorunda olmadığını söylüyorum. O da yalan mi söyleyim millete diyor yapamazmış. Bununla ilgili bir kere kavga ettik. Aştık bu konuyu derken bugün yine aynı şey oldu
Tartıştık. Yani bu kadar da aleni yaşamak zorunda mıyıZ bu ilişkiyi? Herkes biliyor sevgili olduğumuzu yani sormaya gerek var mi bu kadar anlam veremiyorum?
benim de sevgilisi olan arkadaşlarım var bu kadar neredeler ne yaparlar merak etmem yani Bana ne bu bi de erkek.
aslında erkek arkadaşımın bu kadar taviz verişi beni rahatsız ediyor. Siz De böyle şeylerden rahatsız oluyor musunuz yoksa ben mi abartıyorum? Buna benZer şeylerden rahatsız olan var mo?
Buna benzer bizde de oluyordu oturduğumuz ilçe küçük esim yani o zamanlar nisanliydik ben basbasa kalmak istiyordm yada yalnız zaman geçirmek istiyorum çünkü sadece senede 3 kez geliyor izne bir sekilde kardeşi bizi buluyor yanimiza geliyordu gitte diyemiyorum hatta oyle can sıktı ki nisani atacaktım sonra acik açık belli ettim sizin abinizse benimde nişanlım bırakında birazda biz vakit geçirelim diye biraz etkili olmuştu. Şimdi hala aynı ama esim izne gelecek olsun (ayri şehirde ben ailesiyle kalıyorum) bizi yine yalniz bırakmamaya çalışır. Sizin en azindan arkadaşmis benm durum daha kötü 😂😂 desem istemiyoruz yanımızda kotu gelin olurum yada kıskanç yenge

Adam 30 yaşında? Yaşına başına yakışmayacak hareket. En modern adamın bile sevgilisi ile gittiği her yeri arkadaşına rapor etmek, ciddi düşünüyorsa ilişkisini ergen muhabbeti malzemesi yaptığını görmedim. Öylesine laf olsun diye yaptığı birşey de değil gibi anlattığınıza göre, cıvık ergen muhabbeti. Hiç hoş değil yahu.
Yani belli yaşlardayız, ciddi düşünüyoruz evet. Ailesine rapor verse Hadi onu anlarım Ama arkadaşa bu kadar gerek yok. Dışardayım der geçersin mesela ama illa detaylı rapor verme gereği duyması normal gelmiyor bana da. Ama onun için normal.

Yani belli yaşlardayız, ciddi düşünüyoruz evet. Ailesine rapor verse Hadi onu anlarım Ama arkadaşa bu kadar gerek yok. Dışardayım der geçersin mesela ama illa detaylı rapor verme gereği duyması normal gelmiyor bana da. Ama onun için normal.
Çok normal sinir olmanız. Bu yaşta adam aileye bile sormamalı, arkadaş kim?

Aranızda gecenleri, özelinizi anlatmadigi surece nerede oturdugunu soylemesinde ne var ben anlamadım. Düşünün ki otururken yakın bir kız arkadasınız sizi arıyor. Ne yapiyorsunuz, neredesiniz diyor. Siz bu soruyu cevaplamaz miydiniz? Arkadasiniza sanane bizim özelimizden mi derdiniz?

Back
X