erkek mi olacak? olsun sağlıklı olsun

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın

benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...

Takmayın

Kimsenin bebeğinin cinsiyetini sormak istemiyorum zira ne tepki vereceğini bilemiyorum

Mesela sizin oğlunuz olacak ben de size sordum nadıl bir tepki vermeliyiz

konu cinsiyet kuru kuru aa öyle mi sağlıkla kucağına al denmiyor zira bu cümle cinsiyetten bağımsız

İkinci oluyor ise be ilkinden farklı ise ne güzel çeşit olmuş diyorum aynı ise ooo kızları /oğlanları ikiledin sırtın yere gelmez diyorum

Ama o ilk çocuğu olup cinsiyetini öğrenip söyleyenlere ne denilir bilemiyorum bilen varsa bana da el atsın

Arkadaşım Kv ye Allah benim gönlüme göre verdi deyiverseydin yeterdi ona

Boş ver sevmesinler üzülme sen sağlıkla kucağına al oğlunu

Bana Dr önce kız olacak demişti üç hafta kız meleğim olacak diye ailecek sevindik sonra erkek olduğunu öğrendik güldük eğlendik erkek melegimiz olacak diye sevindik . İkis arasında da hiç fark yoktu. İkisi de melek ikisi de evlat ikisi de mis kokulu 🙏🏻 saglikla gelsinler. Ben de yolunu gözlüyorum . Size tavsiyem kimsenin lafını takmayın yaşıyoruz kimseyi susturamayiz.

Ne sacma sey. Dalga mı gecıyorlar bu ınsanlar. Bence sız abartmısınız. Ilk cocugunuzsa tepkıler cok sacma. Ben hepsının agzının payını verırdım.

İnsanlar sağlık dileklerinde bulunmuş ama siz hamile olduğunuz için belki biraz hassas olabilirsiniz.
Kızmazsanız eğer Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Erkek olsa da kız olsa da olsun saglık olsun diyor insanlar =) Yani o an söyleyen kişi neyi seviyorsa onu yansıtıyor. Bosverin bizim milletimiz hiç susmuyor ki zaten.

Öyle denmez tabi ki, ama mesela benim kv de de iki oğlu var, gönlünden geçen torun kızdı biliyorum, ama oğlum var.
Ailemize ilk gelen bebek de ablamdan, biz de hep kız olur diye düşünmüştük, erkek olduğunu duyunca, şaşırmıştık, bizimki de sacmalik 😁
Ama olabiliyor yani böyle.
Ne olursa olsun, çok seviliyorlar emin olun, sağlıkla gelsin meleginiz.
Takılacak birşey yok..

Takmayın

Kimsenin bebeğinin cinsiyetini sormak istemiyorum zira ne tepki vereceğini bilemiyorum

Mesela sizin oğlunuz olacak ben de size sordum nadıl bir tepki vermeliyiz

konu cinsiyet kuru kuru aa öyle mi sağlıkla kucağına al denmiyor zira bu cümle cinsiyetten bağımsız

İkinci oluyor ise be ilkinden farklı ise ne güzel çeşit olmuş diyorum aynı ise ooo kızları /oğlanları ikiledin sırtın yere gelmez diyorum

Ama o ilk çocuğu olup cinsiyetini öğrenip söyleyenlere ne denilir bilemiyorum bilen varsa bana da el atsın

Arkadaşım Kv ye Allah benim gönlüme göre verdi deyiverseydin yeterdi ona

Boş ver sevmesinler üzülme sen sağlıkla kucağına al oğlunu
mesela beni bilen bilir erkek çocuklarını çok severim..ne güzel Allah gönlüne göre vermiş denilenebilir..bilmeyenler de ne güzel çok sevindim..hayırlı olsun denilenebilir...kayınvalideye sessiz kalmayacağimdam emin olabilirsiniz...yüzyüze sokucam lafımı..

Bana Dr önce kız olacak demişti üç hafta kız meleğim olacak diye ailecek sevindik sonra erkek olduğunu öğrendik güldük eğlendik erkek melegimiz olacak diye sevindik . İkis arasında da hiç fark yoktu. İkisi de melek ikisi de evlat ikisi de mis kokulu 🙏🏻 saglikla gelsinler. Ben de yolunu gözlüyorum . Size tavsiyem kimsenin lafını takmayın yaşıyoruz kimseyi susturamayiz.
haklısınız Ama susturmak bi yana bazen ıslak odunla dövesim geliyor

Back
X