erkek mi olacak? olsun sağlıklı olsun

Kv sürekli arayıp her kontrolden sonra cinsiyetini sorardı. İlkinde kız dedim olsun dedi. Sonra her defasında cinsiyet sormaya devam etti. Her kontrolde cinsiyet değişiyor sanki. İnsanlar böyle işte en iyisi takmamak

Bence ee olsun diyenler ne dediklerini cümlenin ne anlama geldiğini bile bilmiyorlar. Alışkanlık yapmış gibi öyle konuşuyorlar her şeye

Bir de gözünüzün içine baka baka " aaaa kız evladı farklı " diyorlar.Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin. Kimseyi evladıyla da imtihan etmesin.

Oğlun vereydi X kromozomunu bende bilirdim kız doğurmasıni.. oğlunun beceriksizliği napiyiiim diyin 🤪

Kiz olsa da erkek olsa da karsi tarafin gorusune gore degisiyor bu her 2 cinsiyete de ayni yorumlar geliyor belliki. Benimki kizdi 9 ayliktim o halde kadin olsun hayirlisi olsun dedi bende ben zaten kiz istiyordum ki diyebildim kaldim

bızımkılerde de kız kıymetlıdır kayınvalıdem kızım olacagını ogrendıgı zaman balkona cıkıp kızımız olacak dıye bagırasım gelıyor demıs mutlu olmustu

bazı ınsanlar duygularını abartılı yasar olabılır kızınız olsaydı bu kez de her eve erkek lazım bırdaha kı de erkek olur ınsallah derlerdı emın olun daha bu ne dogurun aynı gun ıkıncı ne zaman gelecek dıye soracaklar

mılletın agzı ıste torba degıl kı

İki gün önce başıma benzeri geldi.Doktorun kapısında beklerken yanında hamile kızı olan teyze cinsiyetini sordu,mutlulukla "kız" dedim.Teyze sadece "olsun" dedi.Benim bildiğim olsun tek başına değil,hayırlı olsunla güzelleşir.Teyzeye sinir olup kızına cinsiyetini sordum.Erkekmis,hayırlı olsunumu dileyip sustum.

Bana da tam tersi kız olduğunu söyleyince bazıları " olsun, sağlıklı olsun da" diyor. İnsanlar haset arkadaşım sen dersen de beğendiremezsin. O kişiye kız desen de aynı erkek desen de aynı yorumu alacaksın.

Benim pespembe giydirdiğim kızıma erkek mi diye sorup,kız cevabını alınca olsun arkası erkek diyen insanlar vardı.
Şimdi oğluma kız mı diye soruyorlar.
Boşverin, üzülmeyin.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi

merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın

benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...
Art niyetle söylendiğini sanmıyorum.

Bence abartmışsınız alınganlığı.

Şükredin mutlu olmaya bakın insanların söylediğine neden takıyosunuz memnunsanız

Back
X