erkek mi olacak? olsun sağlıklı olsun

Eheh şaka gibi 😁
Tövbeler tövbesi, sanki cinsiyet belirlemek senin elinde.
Kaynana işte, ana muhalefet, yapmasa olmaz. Gülgeç.
Hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşaallah.

Takmayın

Kimsenin bebeğinin cinsiyetini sormak istemiyorum zira ne tepki vereceğini bilemiyorum

Mesela sizin oğlunuz olacak ben de size sordum nadıl bir tepki vermeliyiz

konu cinsiyet kuru kuru aa öyle mi sağlıkla kucağına al denmiyor zira bu cümle cinsiyetten bağımsız

İkinci oluyor ise be ilkinden farklı ise ne güzel çeşit olmuş diyorum aynı ise ooo kızları /oğlanları ikiledin sırtın yere gelmez diyorum

Ama o ilk çocuğu olup cinsiyetini öğrenip söyleyenlere ne denilir bilemiyorum bilen varsa bana da el atsın

Arkadaşım Kv ye Allah benim gönlüme göre verdi deyiverseydin yeterdi ona

Boş ver sevmesinler üzülme sen sağlıkla kucağına al oğlunu
Ne guzel masallah diyebiliriz :)

Buda birseymi tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşima komsusu olsun oda senin sayilir demisti 😁
al işte böyle insanlarla bir daha görüşesim gelmiyor..zaten kadın normal yolla hamile kalamamış..onun hassaslığğı var..o da senin sayılır ne demek boşa oksijen tüketen insan !

İnsanların çoğu çocuğunu sağlıkla dünyaya getirebilmek için ne kadar zorlu tedavilerle uğraşırken insanların patavatsızca konuşması beni deli ediyor cidden. Kafaya takacağınız bir durum da yok ,sağlıkla doğsun da kucağıma alayım diye dua etmek en güzeli. Hem eskiden de erkek çocuk daha önemliymiş gibi kız olunca ağız burun bükerlermiş. Gerçi hala kız çocuğuna 2.sınıf insan muamelesi yapan insanlıktan nasibini almamış tipler var ya neyse.
Cinsiyetin hiç bir önemi yok, en güzel zamanlarınızı saçma sapan sözler yüzünden kötü geçirmeyin.

Ben onun ×2 sini yasiyorum.
Once ikiz oldugunu soyledigimde insallah bir kiz bir oglan olur dediler.
Sonra oglum gosterdi cinsiyetini.Insallah digeri de kiz olur dediler.
Sonra bir iltrasonda 2.de erkek gibi dedi doktor.Hadi yaa neyse saglikli olsun da dediler .
2 hafta sonra ultrasonda kiza dondu.Millet sevinc yumagi oldu cevremdeki herkes.
En son ultrason netlesip 2.si de oglan olunca "hadi ya,Allah kolaylik versin valla" ya döndü iş.
Sinirim bozuluyor.Bir gun birine patlayacagim bu konuda ama kime !

Benim ilk bebeğim kız
Kv dem öğrenince oğlan olsa soyum devam ederdi,oğluma arkadaş olurdu dedi durdu
İkinci bebeğim oğlan oldu
Aman ne fark eder ha kız ha oğlan dedi :)
Çokda şey yapmamak lazım ne dediklerini saçmalıyorlar sonuçta
Sağlıkla gelsin oğlun

ohoooooo
welcome to anneliq
siz daha şimdiden böyle gerildiyseniz destek falan alın.

aaaaa normal yapamadın mııı?? hmmmm sezaryen.
neyse canım, doğmuş işte.

emiyor mu?

eee tabi sütün yok ondan böyle aç bu çocuk aç.
eltimin gelininin kardeşinin bacanagı vardı, sütü fışkırıyordu. senin damla damla.

çocuk babasına benziyor. ay sen 9 ay karnında taşı, aynı baba. tıpatıp. ne kadar da babası. sana hiç benzememiş iyiki.

ya bir tek siz çocuk büyütüyorsunuz sanki, biraz yapalım pirinç unu muhallebi çocuğun karnını tutsun.

emzik ver ona, alıştır, tak emziği, rahat edersin

ayyy emzik mi verdin? çene yapısı ağız yapısı bozuluyor diyorlar.

kendiliğinden mi oldu? yoksa tedavi falan?

kardeş ne zaman?

işini mi bırakacaksın çocuğa bakmak için?
ayyy çocuğu mu bırakacaksın işe gitmek için?!

bitmez yavrum.
anneliq
kural1. gülümse, onayla ve bildiğini yap.

Ben onun ×2 sini yasiyorum.
Once ikiz oldugunu soyledigimde insallah bir kiz bir oglan olur dediler.
Sonra oglum gosterdi cinsiyetini.Insallah digeri de kiz olur dediler.
Sonra bir iltrasonda 2.de erkek gibi dedi doktor.Hadi yaa neyse saglikli olsun da dediler .
2 hafta sonra ultrasonda kiza dondu.Millet sevinc yumagi oldu cevremdeki herkes.
En son ultrason netlesip 2.si de oglan olunca "hadi ya,Allah kolaylik versin valla" ya döndü iş.
Sinirim bozuluyor.Bir gun birine patlayacagim bu konuda ama kime !
zaten hasssas bir dönemdeen geçiyoruz..keşke bu insan müsveddeleri ne dedğini bilse değil mi??? birgğn bende birine patlayacağim..ve konuştuğum zaman da çok sert konuşurum bir daha o kişi benle konuşmuyor..sonra suçlu ben oluyorum..halbuki içten bi hayırlı olsun deseler zaten çok bsy istemiyoruz...

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... kayınvalidem de bana daha cinsiyeti öğrenmeden ben kız istiyorum ona göre demişti. Sanki benim elimde. Onun cümlesi yüzünden epey bi ağladım erkek olacak hissediyorum sevmezlerse diye. Ikisi de can hiç bir farkı yok, uygun bir dille rahatsiz oldugunuzu soyleyin.

ohoooooo
welcome to anneliq
siz daha şimdiden böyle gerildiyseniz destek falan alın.

aaaaa normal yapamadın mııı?? hmmmm sezaryen.
neyse canım, doğmuş işte.

emiyor mu?

eee tabi sütün yok ondan böyle aç bu çocuk aç.
eltimin gelininin kardeşinin bacanagı vardı, sütü fışkırıyordu. senin damla damla.

çocuk babasına benziyor. ay sen 9 ay karnında taşı, aynı baba. tıpatıp. ne kadar da babası. sana hiç benzememiş iyiki.

ya bir tek siz çocuk büyütüyorsunuz sanki, biraz yapalım pirinç unu muhallebi çocuğun karnını tutsun.

emzik ver ona, alıştır, tak emziği, rahat edersin

ayyy emzik mi verdin? çene yapısı ağız yapısı bozuluyor diyorlar.

kendiliğinden mi oldu? yoksa tedavi falan?

kardeş ne zaman?

işini mi bırakacaksın çocuğa bakmak için?
ayyy çocuğu mu bırakacaksın işe gitmek için?!

bitmez yavrum.
anneliq
kural1. gülümse, onayla ve bildiğini yap.
güldürdünüz beni teşekkür ederim :))) ama gerçekten bu elalem denen örgüt bu şekilde söyleniyorsa katil falan olmam inşallah

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... kayınvalidem de bana daha cinsiyeti öğrenmeden ben kız istiyorum ona göre demişti. Sanki benim elimde. Onun cümlesi yüzünden epey bi ağladım erkek olacak hissediyorum sevmezlerse diye. Ikisi de can hiç bir farkı yok, uygun bir dille rahatsiz oldugunuzu soyleyin.
bugün şoka uğradığımdan bşy söyleyemedim..ama emin olun hem de yüzyüze konuşacağim..artık kırılırsa kırılsın

Erkek olsun kız olsun ne fark eder iki oğlum var millet üçüncüyü yap belki Kozan olur dertleşmeye diyorlar iki ay önce düşük yaptım komşum kızdı heralde kızı İstemiyo rahim diyo tövbe nasıl canım sıkıldı sıvı olarak kaldı bebiş boş gebelik dedi doktor iyiki oğullarım var çok şükür çok isterim bi kızım olsun inşallah hayırlısıysa nasip eder Allah’ım

Benim ikizlerimin ikisinin de kız olacağını duyan bazı çapsızlar "olsun, sağlıklı olsunlar da sonra bir de erkek olur" demişti :KK47:
Ki ben de iki kızım olacağını öğrendiğimde kalkıp göbek atacak kadar sevinmiştim, gönlüme göre vermişti Allah.

Tabii ciddi olmak gerekirse sağlık olsun hayırlı bir insan olsun gerisi önemli olmaz.
Böyle saçma sapan yorum yapanlara ben direkt cahil gözüyle bakıyorum, kaale almıyorum.

Sağlıkla gelsin oğlunuz ;)

cok ilginç.. genelde etraftaki çok bilmiş teyzelerden , kayinvalidelerden tam tersini duyarız..
ilk bebegim, kiz olacak dediğimde " olsun, olsun ikinci erkek olur ( ! ) tesellilerini çok duymuştum ..
hele kv'nin ; bebek daha ortada dahi yokken, aa rüyamda gordum , oğlunuz olacak diye böbürlenmesini hiç unutamam:)
ha kendisinin birden fazla oğlu var ama simdi yalnız... kızları etrafında pervane olan akrabalarını kiskaniyor , o ayri... yine de torunu erkek olmalı ..
insallah bizler yaşlanınca boyle olmayız... cinsiyete yorum yapmak nedir/ cidden aklim almıyor? halbuki; tecrübeli , daha çok görmüş geçirmiş kisilerin; saglikli olsun da evladım, demesi gerekmez mi?
siz de takılmayın, sağlıkla kucaginiza alin insallah..

Son düzenleme:
Benim ikizlerimin ikisinin de kız olacağını duyan bazı çapsızlar "olsun, sağlıklı olsunlar da sonra bir de erkek olur" demişti :KK47:
Ki ben de iki kızım olacağını öğrendiğimde kalkıp göbek atacak kadar sevinmiştim, gönlüme göre vermişti Allah.

Tabii ciddi olmak gerekirse sağlık olsun hayırlı bir insan olsun gerisi önemli olmaz.
Böyle saçma sapan yorum yapanlara ben direkt cahil gözüyle bakıyorum, kaale almıyorum.

Sağlıkla gelsin oğlunuz :KK66:
o zaman bu çapsızlar kız erkek farketmez laf olsun diye konuşuyorlar..teeşekkür ederim ben de kaale almamayı bi öğrensem keşke..sizinde sağlıkla gelsin ikiz bebeleriniz inşallah

cok ilginç.. genelde etraftaki çok bilmiş teyzelerden , kayinvalidelerden tam tersini duyarız..
ilk bebegim, kiz olacak dediğimde " olsun, olsun ikinci erkek olur ( ! ) tesellilerini çok duymuştum ..
hele kv'nin ; bebek daha ortada dahi yokken, aa rüyamda gordum , oğlunuz olacak diye böbürlenmesini hiç unutamam:)
he kendisinin birden fazla oğlu var ama yalnız... simdi kızları etrafında olan akrabalarını kiskaniyor , o ayri... yine de torunu erkek olmalı ..
insallah bizler yaşlanınca boyle olmayız... cinayete yorum yapmak nedir cidden aklim almıyor? halbuki, tecrübeli , daha çok görmüş geçirmiş kisilerin; saglikli olsun da evladım, demesi gerekmez mi?
siz de takılmayın, sağlıkla kucaginiza alin insallah..
inşallah olmayız gerçekten..bence ççok korkutucu..zaten çok bşy istemiyorum..içten bir gülümsemeyle ''ne güzel hayırlı olsun'' demeleri çok mu zor''

merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın

benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...
Sağlıklı olsun gülerek al kucağına rabbim analı babalı buyutmeyı nasip etsin.Takmanın sebebı hormonların.Kimseye kendını begendıremıon bacım.Herkes bı afra tafra.Allahın verdıgınede söylenıolar.

Back
X