Aynen canım çok takıntılı bende çok sıkıldım bu durumdanDe ki hic birini yiyemiyorum kusmaktan .Bana da surekli ne olcak ne hissediyorsun diyorlar sana ne diye bagirasim geliyor .Sen kendini bolca oku kadin takıntılı .
Birde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diyeKızlarını sevmiyor ne demek ulan varya nasıl sinir oldum böylelerine evlat nasip etmiş Allah neyse Allahın takdiri ..
Yazma sen de sana niye yazmadin diye sorarsa da iyi değildim halsizdim telefon uzaktaydi vs dersin .Aynen canım çok takıntılı bende çok sıkıldım bu durumdan
Bende öyle düşünüyorumNe gereksiz bir eltin var. Böyle yaptıkça oğlu olmaz onun üçüncüsü de kız olur bak görürsün :)
Uyarıdan anlamaz bu tiplerBirde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diye
Ama ben yine o kızlara üzülürümInsallah 10 kere hamile kalir hepside kız olur.
Siddet uygularken cekip kaynina at .Bu ne densizlik o cocuk seninse adam gibi sevgiyle büyüteceksin ya da cocuk yapmayacaksin .Icim sizladi yaBirde hep şiddet uyguluyo çocuklara bi ara kavga ettim küçük bebege vuruyo diye
Hangi konuda anlamadım canımMazallah nazar değdirmesin anlattığın gibiyse.
Ya insanlar cok geri kafali.Ama ben yine o kızlara üzülürüm
Aynen canım ben kızımı bin erkege degişmem ve eşim inşallah yine kız olur diyoBazılarında var erkek hayranlığı.
Ama sağlıklı evlat en büyük nimet
Kaynım karısından korkuyo kılıbıkSiddet uygularken cekip kaynina at .Bu ne densizlik o cocuk seninse adam gibi sevgiyle büyüteceksin ya da cocuk yapmayacaksin .Icim sizladi ya
Söyledim canım bu defada belirtilere sardıCinsiyetini dogana kadar ögrenmiycez sürpriz olsun istiyoruz eşimle de geç boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?