Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok ezdiniz. Ben de eltime soruyorum kontrolden sonra ne var. Kadınlar tatlı ekşi muhabbeti de yapar aralarında

Uyarıdan anlamaz bu tipler
Videoya çekin önce rezil sonra şikayet edin
Sırf eşimin hatırı için ben karışmıyorum ama kücük kaynıma söyledim eltim ondan korkuyo vuramıyo bizim yanımızda ama evde kim bilir neler yapıyo

Benim için hiç önemli değil.
Sağlıklı olsun hayirli olsun da de ama biraz ters söyle.
Bir daha cesaret edemez sanırım

Çok ezdiniz. Ben de eltime soruyorum kontrolden sonra ne var. Kadınlar tatlı ekşi muhabbeti de yapar aralarında
Canım bizde sorarız normaldir tabi ama eltim çok takıntılı benim ki erkek olacak diye aklı çıkıyor

Erkek erkek diye yırtınır sonra o beğenmediği kızlarına kalır. Hala bu zihniyet inanamıyorum. Bence ağzının payını vermelisin seni de böyle germesine gerek yok.

Sırf eşimin hatırı için ben karışmıyorum ama kücük kaynıma söyledim eltim ondan korkuyo vuramıyo bizim yanımızda ama evde kim bilir neler yapıyo
Olur mu canım eşimin hatrı nedir küçük ni çocuk şiddet görüyor bunun önüne ei değil vicdan geçer bizzat kocasına gösterip herkesin içinde de rezil ederm devam mı ediyor bu kez adlı şikayet ... bunların önüne gecilmeli ger gün haberlerde sayısız masum çocuk ölüyor şiddetten:/

Uzak dur o gereksiz insandan.
Nefret ediyorum bu kiz coxuklarini bir kenara iteleyip erkek diye tutturan zihniyetten.
Her seyin hayirlisini versin Allah.

Konuyu her açtığında bizi. İçin kız Erkek farketmez Allah hayırlısını versin de.
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin isteyen herkese.
Eltinin de gözüne gözükecek var ama Allah bilir yine de

Daha 6 haftalık hamilesiniz

Kadının huyun biliyorsunuz neden söylediniz ki
Kanamam oldugu için hastaneye gittim akşam oda duymuş aradı hayırdır dedi bende anlatmak zorunda kaldım ki zaten benden önce kv söylemişti

Benimki erkek olursa ben ne yapacagım bilmiyorum o yüzden hep dua ediyorum bi oglu olsun diye ama bu seferde hep karşılaştıracak benim böyle senin böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…