Erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi VeNi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cevap verme

Alsın o erkeğin şeyini bir tarafına soksun.
Tövbe estağfurullah yaa, böyle şeyleri duyunca ağzım bozuluyor.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin diyeceğine, erkek versin diyor.

Direk söyle; benim için cinsiyeti önemli değil, lütfen beni bunun için arama de.

Benim ilk eltim yani kaynımın ilk karısıda bebek istiyormuş
Üstelik bekar
Allah fesatlık vermesın kımseye , cok yorucudur

Cem Yılmaz demişti ya; kalkan balığının sırtındaki boncukları g..ne sokuyorsun fıtığa iyi geliyor diye..
Bi denesin belki oğlu olur..

Rabbim ayıpsız kusursuz 2 sağlıklı evlat vermiş aranıyo herhalde etliniz..! Erkek cocuğunun bilmemnesinde bocuk bulcak herhalde.. hayırlı evlat olsun demiyoda cinsiyetin derdine düşmüş..

cehalet diyecem ama cehalet bile tek başına yetmiyor bu durumu karşılamaya... benim eltim üniversite mezunu. benim 2. çocuk erkek doğunca kıskançlıktan o da çocuk yapmak istemiş. ama kız çocuğu oldu. o günden beridir, sanki suçlu benmişim gibi, aramız limoni. Allah hasetli insanlardan uzak tutsun bizi

şunu diyebilirsin: bu tamamen Allah'ın takdir-i. bişey yemeyle icmeyle olmuyor bu işler. sen Allahtan hayırlı olanı ve sağlikli olani iste. guzel guzel anlat canım.

Böyle insanların ağzını kapatsanız başka bir yeri konuşur o yüzden bizim için sağlıklı olması önemli vs deseniz de anlamaz. Dalgaya alın, hem tatlı yiyorum hem ekşi deyin. Bir de hacılara hocalara gidiyor demişsiniz, ben korkarım böyle insanlardan. Mümkün olduğu kadar uzak durun.

Kızlara çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…