- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
- Konu Sahibi papatyasevilir
Biri Türkçeye çevirebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen eşimde küçük bir meselede konuşur da konuşur en sevmediğim şey. Her konu da böyle yapsa çekilmez olurdu.
Sizde konuşmayı çok uzatmamaya çalışın mesela olmaz mı?
Aynen. Neden guluyor acaba dedimDovmek kismina mi takildiniz?![]()
Seninkine meydan okuyorum..Aynı benim adamölümüne susar üç gün susabilir öyle de inat, bende susarım sonra ufaktan bi tuzu uzatırmısınlar ne biliyim kahve içecekmisinler falan derken çaktırmadan flörtleşen liselilere döneriz sonra düzeliriz yavaştan ve sakin kafayla yaşanan problemi konuşur çözeriz çok tatlıyız lan
![]()
Uzun uzun, aynı şeyleri söylemeden de çözülebiliyor aslında, inanır mısınız?uğraşmadan côzUmlemeden sorunları görmezden gelelim
Evet netAcaba konu çözüme ulaşıyor da siz kendi istediğiniz gibi olmadığı için uzatıyor olabilir misiniz?mesela konu kapanır. Benim aklıma birşey gelir,tekrar tekrar konuyu açar konuşurum.bu huyumu sevmiyorum.yada istediğim gibi sonuçlanmazsa tekrar tekrar açarım konuyu çünkü kendi içimde çözüme kavuşturamıyorum..
Aynen. Neden guluyor acaba dedim
sonra diger mesajlari okuyunca anladim bu saatte beynim uyku moduna gecti algi sifir![]()
Bende sevmiyorum hiç o geçen süreyi bizden gidiyo sonuçta resmen kayıp, ama iyi geliyo bi yandan da sakinleşiyo insan, gerçi yine çözme taraftarı ben oluyorum öyle kapanıp gitse işlerine gelir erkeklerinSeninkine meydan okuyorum..Biz de
öyleyiz amaa küslük uzadıkça yiprandigimi hissediyorum
Siz dinlenin tekrar okuyun.. oTürkçe ye çevrilmiş olurBiri Türkçeye çevirebilir mi?
Aynen o tuzu Uzat İLK diyen benim karşılık veriyor ama..hani demesem kıyamete kadar uzayabilirBende sevmiyorum hiç o geçen süreyi bizden gidiyo sonuçta resmen kayıp, ama iyi geliyo bi yandan da sakinleşiyo insan, gerçi yine çözme taraftarı ben oluyorum öyle kapanıp gitse işlerine gelir erkeklerin
Çok ketumlar yapacak bişey yok sorsan gurur derler amaan boşver konu uzayacağına tuz uzasınAynen o tuzu Uzat İLK diyen benim karşılık veriyor ama..hani demesem kıyamete kadar uzayabilir
Benim ex eşimde bi laf etsem milyon lafla karşılık verirdi beynim patlıcak gibi olurdu sonunda eee tamam uzatma napalım şimdi derdim ne yapmamız gerektiğini uzunca zaman düşündüm ve boşandımYaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum![]()
Şu çenemi tutamıyorum ..Süs otur o düşünsun ama yok..Annemin deyimiyle Tilkiyi illa inine kadar kovalayacağim..Çok ketumlar yapacak bişey yok sorsan gurur derler amaan boşver konu uzayacağına tuz uzasın![]()
Gülüyorum ama çok yıpratıcı..ben de kaldıramıyorum aslında..Ona da zor ama bana da kolay değil.. çocuklar da var ama benim değişmem bekleniyor,Benim ex eşimde bi laf etsem milyon lafla karşılık verirdi beynim patlıcak gibi olurdu sonunda eee tamam uzatma napalım şimdi derdim ne yapmamız gerektiğini uzunca zaman düşündüm ve boşandımroller değişebiliyo çok kafa ütülememek lazım
![]()
Biraz umursamaz olsanız aslında ne kendinizi ne eşinizi sıkmasanız takıldığınız konular her neyse amaaan diyip geçin biraz neler geçmiyo ki?Gülüyorum ama çok yıpratıcı..ben de kaldıramıyorum aslında..Ona da zor ama bana da kolay değil.. çocuklar da var ama benim değişmem bekleniyor,![]()
Şunu anlayamiyorm.. Çözüm benden bekleniyor o mizacini değiştirmesin ama ben zorlamaliyim kendimi?O zaman susarak dövülmekten başka yol kalmıyo maalesef çözüm odaklı değilsiniz iki tarafda da var sıkıntı bence
Ahhh çok aminnBiraz umursamaz olsanız aslında ne kendinizi ne eşinizi sıkmasanız takıldığınız konular her neyse amaaan diyip geçin biraz neler geçmiyo ki?