Valla canım butun hepsi aynı değil sadece Allah korkusu olmayanlar aynı . Malesef ki şimdi bu zamanda öpüşmek elini tutmak kadar kolay ve basit bu zamandaKızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
Kızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
aynı şeyden gülüyoruz olsa gerek
senin kismetsizligini bilemem de şu an gülmekten şuna döndüm
aynı şeyden gülüyoruz olsa gerek
Gülmeyin ya moralim çok bozuldu cidden..
Msjda dedi canm Allahtan yüzünü görmedimAyni şey?
Cok komikler ya.. anlatisi. Hele çocuğun o lafi soylerken ikisinin de suratini görmek isterdim. Cok komikti valla..
bencede :) ben şeye takıldım şimdi hepsi öpüşmek isteyen erkeklere ve kızın bunu istememesineAyni şey?
Cok komikler ya.. anlatisi. Hele çocuğun o lafi soylerken ikisinin de suratini görmek isterdim. Cok komikti valla..
Aynen sapıkları çekiyorum valla...Sapıkları çekiyosun demekkigenelleme yapmak için 2 sevgili az ama. Hemen karar verme bunların içinde çekingen olanları da mevcut, seçmesini bilicen
Yok canm biri bizim evin yanındaki markette çalışıyo hala bu da ortak arkadaştan tanıyorumSana bunlar nasıl denk geliyor netten mi buluyorsun napıyorsun ?
Msjda dedi canm Allahtan yüzünü görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?