Kızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
Kızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
Aynen öyle canm çok saolkimisi çeki düzen ver kendine demiş kimisi dalga geçer şeklinde yorum yapmış, zaten kız rahatsız olmasa bu durumdan zaten kendinde çeki düzen olmasa böyle bir konu açmaz ya,, ve de konu sahibi sadece şansızsın bu konuda canım, istedğin kadar 4 dörrtlük ol denk gelmeyince doğru insan denk gelmiyor, 5 para etmez kızlara bazen 10 numara insan denk geliyor, canını sıkma sen doğru olduktan sonra düzgünü denk gelir sanada canım
Yaşım 21 canmNickindeki gibi 17 18 yaşındaysan karşındaki de 20 falansa daha akılları başlarında değil başka yerlerindedir.
Şöyle bi 25 e doğru gelince erkekler, beyin kendi yerine doğru harekete geçiyor:)
Erkekler o dönemde hala ergenlikte oluyor ve malesef o tarz konulara çok meraklı oluyorlar:)
Yaşım küçük deil canm ne alakası varada yaşın sevgili yapmak için müsait değil demek bunu anlamak zor olmamalı hep ergenlere denk geldiğine göre biraz daha büyüyüp sevgili işine girişmek daha akla yatkın
Benim yaşım küçük deil yaşımı yazdım zaten ben rahatsız olmasam yapmak istediklerini istesem zaten konu açmam yaklaşımla ne alakası varErkekleri neden genelliyorsun ki
2 tane erkek tanımışsın aynı olan
yaşın küçük sanırım tabi sevgilininde o yüzden kaynaklanıyor
bir de senin yaklaşmın önemli
Çok samimi davranıyor olabilirsinizBenim yaşım küçük deil yaşımı yazdım zaten ben rahatsız olmasam yapmak istediklerini istesem zaten konu açmam yaklaşımla ne alakası var
en büyük hobim aralıksız öpüşmek diyen bir erkek en fazla 17 yaşındadır ,eğer ki 25-26 küsür yetişkin genç yaşlardaysa psikolojisi bozuktur onunla telefonda muhattap olan kızda kendinden büyük değildir en fazla 17 yaşındadır 25-26 yaşında genç yetişkin bir birey olsa 2 erkekle genelleme yapmaz..işte alaka bu burdan anladım.Yaşım küçük deil canm ne alakası var
akılları sadece ona çalıiıyor maalesefKızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?