Erkek milletinin hepsi aynı!

Kac yasinda bu adam?

Demekki aşırı samimiyetten kaynaklanan rahatlık varki ortada adamlar sana pat diye söylüyorlar
bu kadar yüz verme şunlara

dudaklarınız çokmu güzel :) valla aklıma ilk bu geldi dolgun hoş dudaklarınız varsa onlarmı karşı tarafta öpüşme isteği uyandırıyor

Nickindeki gibi 17 18 yaşındaysan karşındaki de 20 falansa daha akılları başlarında değil başka yerlerindedir.
Şöyle bi 25 e doğru gelince erkekler, beyin kendi yerine doğru harekete geçiyor:)
Erkekler o dönemde hala ergenlikte oluyor ve malesef o tarz konulara çok meraklı oluyorlar:)

Canım ya :)
Kıyamam.
Bazısı da zarf atıyor ilk başta.
Mesela benim nişanlım ilk sevgili olduğumuz gün beni eve bırakırken dudaklarıma yaklaştı ben yanağından öpüp eve girmiştim.
O gün seninle evlenmem gerektiğini düşündüm falan dedi 2 ay sonrada nişanlandık :)

Aynen öyle canm çok saol

Yaşım 21 canm

Erkekleri neden genelliyorsun ki
2 tane erkek tanımışsın aynı olan
yaşın küçük sanırım tabi sevgilininde o yüzden kaynaklanıyor
bir de senin yaklaşmın önemli

Erkekleri neden genelliyorsun ki
2 tane erkek tanımışsın aynı olan
yaşın küçük sanırım tabi sevgilininde o yüzden kaynaklanıyor
bir de senin yaklaşmın önemli
Benim yaşım küçük deil yaşımı yazdım zaten ben rahatsız olmasam yapmak istediklerini istesem zaten konu açmam yaklaşımla ne alakası var

çok açık sözlü...

Yaşım küçük deil canm ne alakası var
en büyük hobim aralıksız öpüşmek diyen bir erkek en fazla 17 yaşındadır ,eğer ki 25-26 küsür yetişkin genç yaşlardaysa psikolojisi bozuktur onunla telefonda muhattap olan kızda kendinden büyük değildir en fazla 17 yaşındadır 25-26 yaşında genç yetişkin bir birey olsa 2 erkekle genelleme yapmaz..işte alaka bu burdan anladım.
edit:yaşım 21 dedin karşındaki erkekler de dediğim genç yetişkin sınıfına giriyorsa o zaman sorun senin hareketlerinde olabilir tensel teması seven biri isen yanlış algılanıyor olabilirsin

[QUOTE="parkbyull, post: 37712788, member: davranıyorsun yük hobim aralıksız öpüşmek diyen bir erkek en fazla 17 yaşındadır ,eğer ki 25-26 küsür yetişkin genç yaşlardaysa psikolojisi bozuktur onunla telefonda muhattap olan kızda kendinden büyük değildir en fazla 17 yaşındadır 25-26 yaşında genç yetişkin bir birey olsa 2 erkekle genelleme yapmaz..işte alaka bu burdan anladım.
edit:yaşım 21 dedin karşındaki erkekler de dediğim genç yetişkin sınıfına giriyorsa o zaman sorun senin hareketlerinde olabilir tensel teması seven biri isen yanlış algılanıyor olabilirsin[/QUOTE]
Yok hçte sevmemki tense temas falan öylede davranmıyorum nie benim başıma geliyor bi türlü anlamıyorum

2 tane karşınıza böyle sapık erkekler çıktı diye bütün erkekleri genellemeyin bence oalbilir şansızsınızdır öylesi denk gelmiştir ama bana çatmadı mesela yada ben öyle bir mesafe koydum ki söylemeye cesaret edemediler, bilemedim sizi.

Burda yazılan " erkekleri öldürcez" temalı mesajları Lezbiyen Feminizm'e doğru bir eğilim emaresi olarak gördüm, hayırlısı.

[QUObulmaya 2o, post: 37718821, member: 559295"]Yuz bulmasa diyemezdi .[/QUOTE]
Yüz bulmayla ne ilgisi var yüz verecek olsam şikayet etmezdm zaten daha anlamadın mı??

akılları sadece ona çalıiıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…