Erkek milletinin hepsi aynı!

yok artık ya, şansa gel yalnız Ama erkek milletinin hepsi aynı gerçekten kimisi böyle şak diye söylüyo amacını, kimi sinsi sinsi yaklaşıyo hedefe. Sonuç olarak büyük bir çoğunluğu sapık

Valla canım butun hepsi aynı değil sadece Allah korkusu olmayanlar aynı . Malesef ki şimdi bu zamanda öpüşmek elini tutmak kadar kolay ve basit bu zamanda
Allah korkusu olmayan tum erkekleri karaktersiz ilan ettiniz ya alkislar sizin icin

Konuya donecek olursam, boyle tiplerden uzak dur konu sahibi...
Her seyin olmasi gereken zamani ya da yakisik olan tavri vardir, bundan haberi olmayan erkeklerden uzak dur..
Ustelik erkekleri de genelleme...

Fatirkındamısınız bilmiyorum ama karaktersiz diye birşey çıkmadı ağzımdan. Bu benim kendi düşüncem. Katılmayabilirsiniz

Valla canım butun hepsi aynı değil sadece Allah korkusu olmayanlar aynı .

Fatirkındamısınız bilmiyorum ama karaktersiz diye birşey çıkmadı ağzımdan. Bu benim kendi düşüncem. Katılmayabilirsiniz

Bu tavir ve bu genelleme, konu sahibinin ornek verdigi iki karaktersiz insan icin tum erkekler degil, Allah korkusu olmayan erkekler boyle demek ayni kapiya cikar, bu mantigi kurmak cok da zor degil...
Ben de kendi fikrimi soyledim

yok artık ya, şansa gel yalnız Ama erkek milletinin hepsi aynı gerçekten kimisi böyle şak diye söylüyo amacını, kimi sinsi sinsi yaklaşıyo hedefe. Sonuç olarak büyük bir çoğunluğu sapık
Evt aynen ama 1.cisinden intikamımı aldım fake hesap açıp bi güzel işlettim atladı tabikide :)

Bütün erkekleri nerden biliyorsun Kişi kendi nasılsa eşcağızı yada sevgilisinde üç aşağı beş yukarı aynı olur bnce
Sana sapıksın demiyorum :)yanlış anlama
Sadece kendine çeki düzeni verirsen ;karşına daha düzgün insanlar çıkabilir diyorum

adamın hobisine bakar mısın sıkılmadan öpüşmek adam sadece öpüşüyor herhalde sevgilileriyle

böyle erkekler..sadece gönül eğlendiriyor..eğer sevse veya aşık olsa zaten yapmaz..gerçekten sansızlığınızdan kaynaklanıyor..sadece kendisi istiyor diye kabul etmeyin..

Benim nasıl biri olduğumu ne biliyosnda çeki düzen ver diyosun çeki düzen vermem gerekse dert yanmaz istediklerini yapardım heralde çeki düzen ver ne demek

Benim nasıl biri olduğumu ne biliyosnda çeki düzen ver diyosun çeki düzen vermem gerekse dert yanmaz istediklerini yapardım heralde çeki düzen ver ne demek
Cnm fikre ihtiyacın olmasa neden buraya konu açasın bu bnm fikrim ,memnun olursun olmazsın ,kabul et etme senın bileceğin iş ...
Nasıl biri olduğunu bilmiyorum

hepsine aynı diyemeyiz aslında...ama hepimizin amacı birsüre sonra öpüşmek zaten

kimisi çeki düzen ver kendine demiş kimisi dalga geçer şeklinde yorum yapmış, zaten kız rahatsız olmasa bu durumdan zaten kendinde çeki düzen olmasa böyle bir konu açmaz ya,, ve de konu sahibi sadece şansızsın bu konuda canım, istedğin kadar 4 dörrtlük ol denk gelmeyince doğru insan denk gelmiyor, 5 para etmez kızlara bazen 10 numara insan denk geliyor, canını sıkma sen doğru olduktan sonra düzgünü denk gelir sanada canım

senin dudakların güzel bence
erkeklerde ilk öpüşme duygusunu hissettirdiysen ahahaha aklıma bşka bişey gelmedi valla

yaşlar kaç bu arada ?

Ilk bulusma diyorsun sevgilim diyorsun.ilk bulustugun adama sevgilim dersen oda opmeye kalkar.mesafeli ol...birde serseri tayfasindanbuzak dur.her erkek ayni degil...

ada yaşın sevgili yapmak için müsait değil demek bunu anlamak zor olmamalı hep ergenlere denk geldiğine göre biraz daha büyüyüp sevgili işine girişmek daha akla yatkın

Hahah direk mevzuya girmiş dayı
Yani bence bi insanın niyeti gözlerinden anlaşılıyor genelde gerçekten seven erkekler böyle kederli kedi yavrusu gibi bakıyorlar Ama gözler fıldır fıldırsa daha olmamış o

Yaşıtların ergen olduğu için düşündükleri ilk şey ya öpüşmek ya sevişmek olacaktır.
Dudakların da güzel olabilir, hangi yönden ilgi çekiciysen erkeğin aklı oraya kayabilir. Mesela sen hiç bir kızın, 'of kalçaları jennifer lopez gibi sırf bunun için çıktım oğlanla bacıım' gibi bir cümle duyabilir misin? Erkekleri düşün bir de aynı olay için
Ben mesela çok ciddi ve soğuk olduğumdan mıdır yoksa evlilikten kaçtığımdan mıdır nedir, tüm erkek arkadaşlarımdan evlenme teklifi aldım ve bıkmıştım. Kimle tanışsam 1 haftada ben ciddi bir ilişki düşünüyorum seninle diyip kısa sürede evliliğe doğru kürek çekmek için çaba göstermişti. Evlenmek istemiyorum ben ya dediğim zaman sen beni sevmiyorsun ciddi değilsin diyerek ayrılırlardı. İstemediğin şeyin çekimi de olabilir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…