- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Allah korkusu olmayan tum erkekleri karaktersiz ilan ettiniz ya alkislar sizin icinValla canım butun hepsi aynı değil sadece Allah korkusu olmayanlar aynı . Malesef ki şimdi bu zamanda öpüşmek elini tutmak kadar kolay ve basit bu zamanda
Fatirkındamısınız bilmiyorum ama karaktersiz diye birşey çıkmadı ağzımdan. Bu benim kendi düşüncem. KatılmayabilirsinizAllah korkusu olmayan tum erkekleri karaktersiz ilan ettiniz ya alkislar sizin icin
Konuya donecek olursam, boyle tiplerden uzak dur konu sahibi...
Her seyin olmasi gereken zamani ya da yakisik olan tavri vardir, bundan haberi olmayan erkeklerden uzak dur..
Ustelik erkekleri de genelleme...
Valla canım butun hepsi aynı değil sadece Allah korkusu olmayanlar aynı .
Fatirkındamısınız bilmiyorum ama karaktersiz diye birşey çıkmadı ağzımdan. Bu benim kendi düşüncem. Katılmayabilirsiniz
Evt aynen ama 1.cisinden intikamımı aldım fake hesap açıp bi güzel işlettim atladı tabikide :)yok artık ya, şansa gel yalnız Ama erkek milletinin hepsi aynı gerçekten kimisi böyle şak diye söylüyo amacını, kimi sinsi sinsi yaklaşıyo hedefe. Sonuç olarak büyük bir çoğunluğu sapık
Benim nasıl biri olduğumu ne biliyosnda çeki düzen ver diyosun çeki düzen vermem gerekse dert yanmaz istediklerini yapardım heralde çeki düzen ver ne demekBütün erkekleri nerden biliyorsunKişi kendi nasılsa eşcağızı yada sevgilisinde üç aşağı beş yukarı aynı olur bnce
Sana sapıksın demiyorum :)yanlış anlama
Sadece kendine çeki düzeni verirsen ;karşına daha düzgün insanlar çıkabilir diyorum
Cnm fikre ihtiyacın olmasa neden buraya konu açasınBenim nasıl biri olduğumu ne biliyosnda çeki düzen ver diyosun çeki düzen vermem gerekse dert yanmaz istediklerini yapardım heralde çeki düzen ver ne demek
senin dudakların güzel benceKızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
yaşlar kaç bu arada ?Kızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
Hahah direk mevzuya girmiş dayıKızlar gerçekten bıktım artk bilen bilir önceki sevgilimden ilk buluşmada beni öpmeye çalıştığı için ayrıldım şimdide başka biriyle konuşmaya başladım gayet normal konuşuyoduk ben neler yapmayı seversn dedim bu da gezmeyi kız arkadaşımlada hiç sıkılmadan sadece öpüşmeyi demesin mi..Ne benim bu öpüşme meselesinden çektiğim! Acaba karşıma ne zaman adam gibi biri çıkacak bu erkek milletinin hakkeden köküne kibrit çakacaksın hepsininde niyeti aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?