Erkek müsveddesi :))

yengeç birini yakından tanımadım hıc yorum yapamıycam..ama etkıler dıyorlar ya ondan merak ettım..balık kadını duygusaldır derler örneğn..

Ben çok araştırdım, çevremdede bir çok yengeç burcunda insan var ama hiç birinden böyle bir şey beklemem, tabi insan oğlu çiğ süt emmiştir bilemeyiz yapan yapıyor işte.

"Ergen"den eş olmaz canım, demek ki pek iyi sevgili de olmuyormuş. Hiç güzel kafanı, yüreğini yorma bile :) Özgürüm, yeni bir geleceğe açığım diye sevin.

bu erkeklerin derdi ne , bende anlamadım, eski sevgilisine dönen çok ama, bende şahidim buna.
komşunun oğluda böyle evlendi. valla çokta iyi anlaşıyolar.
acaba erkekler pişman filanmı oluyorda eskiye dönüyor,

Benim de eski erkek arkadaş eski kız arkadaşı üniversitede izmiri kazanınca benden sonra yeniden birlikte olmuşlar biliyordum çünkü çok düşük karakterli biriydi yalnız kalınca sıgıncak birini arıyor ee onuda koşulsuz kabul eden enayi bir eski kız arkadaşı var her şeyi bildiği halde benim gözümün önünde aşağılandığı halde erkek arkadaşı tarafından hala kabul etmiş geri dönmesini ve o erkek bunu yine bırakmış beni kısıtlıyosun diye. ikisi de mide bulandırıcı. Allahından bulsun böyle karaktersiz adi insanlar.

Pişman olabilir belki ama eski sevgilimin pişman olmasına gerek yok hatta yaptığı gurursuzluk kız bunu yüz üstü bırakmış hayatını mahfetmiş onu boynuzlamış sonradan ama yine iyi olan o oldu tabi ben hep arkasını topladığım halde ..

Kızlar onu bunu bırakın da, "Ex'ten Next olmaz" diye bişey var. :)
zaman kaybtmeyin buna harcamayın enerjinizi.

Kesinlike karakter sıfır bu belli birşey zaten, yaşattıklarını yaşamaları dileğiyle ..

benim nişanlımda çok hatalar yaptı, ailesine uydu malesef, sonra pişman oldu, ama herşeyin hayırlııs çünkü insanların gerçek yüzünü gördü. bekliycez baklaım bu sene düğün olucak inşallah. insan psikolojisimi desem erkek psikolojisimi desem, birde kaçan balık tatlı olur derler kız onu yüzüstü bırakmış, bundan olsa gerek.

Ya gercekten bazı erkeklerde cıddı derecede kompleks mevcut. Hayır karaktersızlık değil bu beynının nöronlarında problem var nasıl ne derece davranacagını sasırmış. Bırak takıp etsın dursun it oglu it gerildim şimdi

canım verilmiş sadakan varmış valla.

Şuan bende öyle yapıyorum bıraktım içim el vermiyor ama çevreye mutlu görünüyorum. Bazen mesaj atıyım içimden geçenleri söyliyim diyorum sonra bi kuvvet durduruyor beni iyikide durduruyor. Şimdi mesaj atsam benim yüzümden ne halde beni unutamadı bekliyor hala diycek bu kesin, ama mesaj atmazsam aramazsam onu umursamadığımı belli edersem o zmn düşünecek işte bu unuttumu beni hemen hiç mesaj atmıyo vs diye tutuşacak hani beni hep çepte sanıyor ya vatandaş. Yapmıycam ama hiç mesaj atmıycam o atana kadar attığındada tek kelime diycem ona sana karşı hiçi brşey hissetmyorum mesaj atma bana birdaha diyicem inş.

bence erkeklerin genelinde şizofrenik vakalar artmış çevrede meyve veren ağaç çok olunca hangisine el uzatacağını şaşırmışlar onların elleri kırılsın her meyveye de ell uzanmaz tabiii...
eski sevgiliye dönenden hayır gelmezz gözleri hep dışarda olur onlarınn bence hiç kalbine söz geçir arama kendini nimetten saymasınn ...

Son düzenleme:

Kırılsın valla .. Kızda zamanında onu boynuzlamış biri yanlız öyleleri değerli oluyor demek ki, aradan geçmiş 5 yıl şuan üni sonda 3 yıldır ünide çıktığıda varmış kızın ayrıldığında bnm eski sevgilime yanaşmış işte sen bana beddua ettin mutlu olamıyorum bana hakkını helal et vs. ben senin yüzüğünü 5 yıldır saklıyorum demiş kız benmle çıktığının bile bile Anlamıyorum bu insanları ya madem seviyordun neden boynuzladın 5 yıldır ortada yoktun sevgilinden tekmeyi yiyince neden bizimkinde aldın soluğu saf olan benim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…