haha çok tanıdık geldi hikaye.benle evlenmek için can atann seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen biri vardı.ee söz yapalım isteyelim olayına geldi durum..sonraa yeni iş kuruyorum biraz bekle olduu.yalnız yalvaran karşı taraftıı en baştan beri evlilik için.sonra sende ne evlilik meraklısı çıktın oldu=))).ayrıldım ayrıldığım akşam eski sevgilisini aramıış dertleşmişler derken aaa barışmışlar.tamda bir kaç ay sonra doğum günümde sözlendiler=)).var böyle ruh hastaları.ben ise bir kaç gün üzüldüm biraz ağladım sonra dua ettim.rabbim hayırlısını çıkar karşıma diye ve 1 ay sonra nişanım var.kısacasıı takmıcaksın.böylelerinden sakınmak lazım=)
boşlukta kalmış armut gibi sallanıyo sendromu bu
o ünv.teye gitmiş yalnız kalmış şimdi terk ettiği sevgilisine dönme çabasında sonra öbürü ünv.teden gelince ona dönecek.boşlukta kalmayayım derdinde.
Ne oluyor bu erkeklere yahu. Kimi kocasından, kimi nişanlısından, kimi de sevgilisinden şikayetçi...
Son zamanlarda daha bir arttı nedense şeref engelli erkekler
Noldu acaba böyle deli danalar gibi ondan ona ondan ona gidip duruyorlar. Yazık ki ne vahim olduklarının farkında değiller..
Bayanlar sizce evleneceğim dediği kızı yarı yolda bırakıp ayrıldığı gece eski sevgilisine dönen erkek müsveddesiD )geri döndüğü sevgilisi üniye gidince neden arkadaşlarına eski sevgilimle konuşuyormusun, beni sana soruyormu, nasıl diye araştırma yapar devamlı profilini takip eder. Ben kişilik bozukluğu diyorum da daha fazlasına aklım ermiyo bilen ya da başına böyle bir durum gelen varsa düşüncelerinizi bekliyrum :)
Bayanlar sizce evleneceğim dediği kızı yarı yolda bırakıp ayrıldığı gece eski sevgilisine dönen erkek müsveddesiD )geri döndüğü sevgilisi üniye gidince neden arkadaşlarına eski sevgilimle konuşuyormusun, beni sana soruyormu, nasıl diye araştırma yapar devamlı profilini takip eder. Ben kişilik bozukluğu diyorum da daha fazlasına aklım ermiyo bilen ya da başına böyle bir durum gelen varsa düşüncelerinizi bekliyrum :)
aynısı başıma geldi ve anlam veremedim canım :) boşluk duygusunu doldurma çabası ve sonuç:başarısız
aşırı derecede maymun iştahlı, arayış içinde, ergence veya çocukça duygulara sahip. olgun olmadığı zaten aşikar
Harem kurma derdindeler :)
Ama ne onlar Sülüman ne de onları ne olursa olsun sevecek bir Mahidevran bulacaklar :)
Hikayemiz benziyor aslında bizimkide baktı ciddiyete biniyor iş paçayı nasıl kurtarsam diye bu yolu buldu intikam için vs dedi. Sonra bi duydum kızı unutamamış görünce anlamış 1 ay önce bugün ayrıldık şimdi o kızla evlenicekmiş haha :) Kızda ünide biriyle çıkıyor 3 yıldır güya 5 yıldır benimkinin yüzüğünü saklıyormuş yerseniz tabi bn yemedimÖyle işte şimdi o mu saf benmi bilemedim ..
Kız buna gel gel yaptı sonra hadi oradan dedi kaldı arada bence :) Tipik yaşanılanlar arasında bu da var ki o kıza ne yaptı acaba vs buda önemli.
Eski sevgilim ben ailem kabul etmedi diye ayrılınca inadıma nişanlanmıştı (Onun yanında durmadım diye)
1- Kızı istemeye giderken evimin aşağısına gelip ağladı vs yok dedim gitti sözlendi
2- Doğum günümde arayıp- nişanı attım dedi bana yüzük almış nolur dön dedi yok dedim gitti kıza döndü yüzüğü ona taktı facebooka foto yükledi
3- Düğün davetiyesi yolladı- arkadaşlarını arattı iyi miyim nasıl mıyım vs diye
4- Hala fotolar atıyor altına bana laf vurup yorumlar katarak
Bundan çıkarılacak sonuç bu tip insanlar manyak ve güvenilmez oluyor olan da sadece kızlara oluyor
doyumsuzluk bu kişilik boozukluğu çivi çiviyi söker inancı güçsüzlük acizlik herşey...
erkekler gittikçe daha anlayışsız oluyor
sanırım onlara diş söktürecek kadınlar değiliz
ne derlerse kabul edip irademizi yok sayıyoruz
tek başımıza kalma korkusu mu acaba bilmiyorum da
çok korkuyoruz ayrılmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?