• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ne dusunur

linamira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
143
-44
11
29
bir iliskide cogunlukla kiz tartismadan sonra duzeltiyorsa adim atiyorsa, ve bunu ayrilliktan sonra biraktiginda erkek ne dusunur? Veya kaybetme hissi yasarmi nasil yasatilir?

bir iliskide cogunlukla kiz tartismadan sonra duzeltiyorsa adim atiyorsa, ve bunu ayrilliktan sonra biraktiginda erkek ne dusunur? Veya kaybetme hissi yasarmi nasil yasatilir?
Bence kadın haksız olsa bile haklı çıkmalı. Erkege taviz vermemeli. Çünkü erkekler bir çocuk gibi dedigini değil yaptıgını yapar. Sen gidersen o hep ilk adım atar ve her an kaybetme korkusu yaşatmalısın. Bana göre

Hep ben kostum, savastim, bazi sorunlar yuzunden terk etti ve muhtemelen o ve ailesi kiz pesinden kosar seviyor vs sen onu sil dediler. Ben uzaklastim ve 2nci haftasinda beni tekrar kaydetmis ama yazmiyo. Bana gore gururlu inat insan beni kaydetmezdi bile tukurdugunu yalamis oldu. Ona yazmiyorum ilk adimi da atmam, sustukca kaybetme korkusu yasarmi

Bir iki dakika nedenini düşünür sonra kaldığı yerden devam eder. Erkekler kadınlar kadar derinlemesine düşünmüyor. Düz kafalı.

Hep ben kostum, savastim, bazi sorunlar yuzunden terk etti ve muhtemelen o ve ailesi kiz pesinden kosar seviyor vs sen onu sil dediler. Ben uzaklastim ve 2nci haftasinda beni tekrar kaydetmis ama yazmiyo. Bana gore gururlu inat insan beni kaydetmezdi bile tukurdugunu yalamis oldu. Ona yazmiyorum ilk adimi da atmam, sustukca kaybetme korkusu yasarmi
Hayır yaşamaz. Beni aldatan insan beni her yerden engellemişti 6 ay sonra engeli kaldırmıştı. Bana yazdığı zaman da beni aldattığı kızla konuşmaya devam ediyordu. Yani takılma bu kadar ne halin varsa görsün. Seven insan her daim yanında olur. Triplere girip yazmamazlık yapmaz.

Back
X