erkek neden buluşmaz?

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?

Çekiniyor olmasından ziyade sanki birileri görecek korkusu var gibi geldi

Sohbeti mi kısır acaba?

Sıkılıyor heralde.
Evlilik için acele etme

Sana özel vakit ayırmalı.İsi düştüğünde yanında olmamalı.Ayril derim.

Buluşmuyor buluşmak istemiyor vakit geçirmek bile istemiyor ama evlilik düşünüyor? Evlenince ayrı odalarda mı yaşayacağını zannediyor beyefendi?

Hiperaktivite bozukluğu olabilir mi ? Eli kolu rahat duruyor mu odaklanabiliyor mu ? Sürekli bir hareket halinde mi ?

Sizi arayp "gel güzel bi akşam yemeği yiyelim" demişliği var mı mesela?
Yoksa siz mi yapıyorsunuz planları hep..

Sizinle sadece yalnızlığını doldurmak için beraber bence. O yüzden konser, maç falan olmadıkça görüşmüyor.

Sizinle sadece zaman dolduruyor, mantıklı bakmaya çalışıyor. Duygular böyle planlara gelmez. Sürekli bir şeyler yapmak istememenib mantıklı ve uyduruk sebepleri olur ana tek sebep sizi sevmiyor. Çok net

İhtimalleri sıralayım:
1. Sevmiyordur.
2. Psikolojik sorunları vardır, onu örtmek istiyor olabilir.
3. Yanına etkinliklerinde bi kız arkadaş arıyordur.
4. Birilerinin görmesinden rahatsız oluyordur.
5. Toplum evlilik baskısı yapıyordur e hadi evlenivereyim diyordur.
Bu ihtimaller artar ama o ihtimallerden iyi bir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…