Çekiniyor olmasından ziyade sanki birileri görecek korkusu var gibi geldien son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Sıkılıyor heralde.en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Sana özel vakit ayırmalı.İsi düştüğünde yanında olmamalı.Ayril derim.en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Buluşmuyor buluşmak istemiyor vakit geçirmek bile istemiyor ama evlilik düşünüyor? Evlenince ayrı odalarda mı yaşayacağını zannediyor beyefendi?en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Gurt mu var acepyüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca
Hiperaktivite bozukluğu olabilir mi ? Eli kolu rahat duruyor mu odaklanabiliyor mu ? Sürekli bir hareket halinde mi ?en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Sizi arayp "gel güzel bi akşam yemeği yiyelim" demişliği var mı mesela?en son araba aldı kendine arabayı teslim almaya birlikte gidelim dedi buluştuk aldık yemek yedik vs. hep böyle bir şeyler olunca konser, maç, ya da uzun yolculuk şehir dışı vs. bunların dışında aynı semtte oturuyoruz ve tek çay içmek için ya da tek yemek yemek için ya da sadece konuşmak için asla buluşmuyor. ben geliyim diyorum onuda kabul etmiyor. telefonda her gün konuşmak isteyip neden yüz yüze gelmez bir erkek? özgüvenle ilgili bir sorunu olabilir mi? nasıl bir sebep olabilir evlenmek istiyorum diyor evlilik planı yapıyor ailesine bahsediyor ama yüz yüze gelmek için bişey olması gerekiyor ondada mesela oturup karşılıklı konuşamıyoruz kahve içtiğimizde ya da yemek yediğimizde kalkıp yürümek istiyor hemen duramıyor oturup öyle uzunca ben anlayamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Benimde aklıma bu ihtimal geldi ya cimri ya da maddi sıkıntı yaşıyor olabilir diye.Cimri mi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?