Erkek neden çocuk istemez? Arkadaşımın eşi.

kızlarla şakalaştığında takıldığında hayat bulduğunu söyleyen sınırını bilmeyen bir adamın ben baba olmaya hazır olmadığını düşünüyorum.bence arkadaşın çocuk için hiç acele etmesin bu evliliğin oturması gerek daha doğrusu adamın olgunlaşması gerek

Son düzenleme:

Arkadaşımın ne suçu var demiyorum.Bu adamla aynı yerde çalışıyolardı ve ilk etapda uzun süren bi birlikteliği oldugunu biliyodu.Adam bizimkinden hoşlanmaya başladı tabi yukarda yazan sosyal flört denilen olayla başladı arkadaşlık şeklinde.Kurumsal bir firma,kalabalık grup olarak birlikte yemek yemeler,takılmalar falan.Adam bizimkine ilgi duymaya başlayınca.Kız arkadışıda böyle bi adamın ister istemez kıskanç ve şüpheci davranan bi tip(kızda haklı).Beni bunaltıyo,akşamları çıkamıyo,rahat gezemiyoruz,zaten kopma noktasındayız deyince arkadaşımda inandı\inanmak istedi. Bizimkide her ne kadar kondurmasada kendine.Ben ayırmadım falan desede sebep oldu.Benim burda konu açmamdaki sebeb bu kişi benim çok samimi arkadaşım ama arkadaşım olması gerçeği değiştirmiyor.Bende inanırım kimsenin ahı kimsede kalmaz.Kafamda hep şu var birgün aynı şekilde onunda canı yancak.Adam aynı adam.2 yıllık evliler 2,5 yıllık bi birliktelik toplam 4,5 yıl bu adam zamanla onada alışacak ve farklılık isteyecek yada onla şakalaşırken bunla şakalaşırken birine daha aşık olacak.

Adam zaten aşk adamıyım diyor inkarda etmiyor.Tipik bir balık burcu...Bırakır gider başkasına ve arkasına bile bakmaz ama ben aklının hep o çıktıgı kızda kaldıgını düşünüyorum neden bilmem?

onu bilemem. ama benim fikrim aklı o kızda kalmadığı gibi yeni karısında da kalmayacak, ayrangönüllü bir insan gibi görünüyor. hangisi daha kötü bilmiyorum

bazı insanlar çocuk istemez bende asla istemiyorum bencillikse adı ne olursa olsun istemiyorum bu kadar ve net kendime harcımak varken gerek maddi gerek manevi kişisel kaynaklarımı bir bebek için harcıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…