Ilgisini nasıl çekebilirim ama bütün yolları kapadı nasıl iletişim kurucamIlgisini çekmiyor olabilirsin . Ya da peşinden koşmanı bekliyordur .
Evli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir miOnu daha çok cezbedecek birini bulmuştur..muhabbetin sarmamış, ortak nokta bulamamış olabilir..sorun etme.
Otobüs kaçtıysa, metroya yürü :)
Hoşlanması için ne yapabilirim
Evli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir mi
Şaka mı?Evli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir mi
Ya yapacağım hiç birşey yok muKarakterin herşeye müsait yani, şunu yap bunu yap desek yapacaksın
bu kadar çaresiz durumun öyle mi ille senden hoşlansın seninle olsun, bak kardeş bu zorla olacak bişey değil
Evli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir mi
Bütün yolları kapadı ise istemiyor demek ki ... Uğrasma o zaman sendeIlgisini nasıl çekebilirim ama bütün yolları kapadı nasıl iletişim kurucam
Ya yapacağım hiç birşey yok mu
Aklımdan çıkmıyoBütün yolları kapadı ise istemiyor demek ki ... Uğrasma o zaman sende
Bu kısmı görmemişim .Evli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir mi
Fake kuşum başka kapıyaEvli birinden hoşlanıyorum babamı tanıyor ilk başta onda da vardı birşeyler bu yüzden çekiniyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?