• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olsaydin da calistirmasaydin karini !!

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
Kaynanam tam olarak bu lafi soylemis " erkek olsaydin da calistirmasaydin karini" arkadaslar bu yeni isimden once evde cocuk bakiyordum simdi yeni bi ise basladim ama severek yapiyorum isimdende gayet memnunum
Kaynanam esime beni doktora gotur kolum agiriyor diye aramis esimde izin gunum pazar gunleri goturemem bacim gotursun deyince film kopmus benim kolum agiriyor temizligimi yapamiyorum karin gelip yapiyordu haftada bir esimde artik pitpigim gelemez calisiyor haftada bir izin gunu var onuda evde gecirecez demis kaynanamda bunun uzerine bu lafi kullanmis bu nasil bi cahilliktir sirf gideyim isini goreyim diye esime bu lafi kullanmis esimin cok zoruna gitmis tabi kapatmis telefonu beni bu telefon gorusmesinden sonra aradi guzelce konustu haberim yoktu aksam esim anlatinca ogrendim bi daha ararsa bu lafin hesabini sormali miyim ?

Kaynanam tam olarak bu lafi soylemis " erkek olsaydin da calistirmasaydin karini" arkadaslar bu yeni isimden once evde cocuk bakiyordum simdi yeni bi ise basladim ama severek yapiyorum isimdende gayet memnunum
Kaynanam esime beni doktora gotur kolum agiriyor diye aramis esimde izin gunum pazar gunleri goturemem bacim gotursun deyince film kopmus benim kolum agiriyor temizligimi yapamiyorum karin gelip yapiyordu haftada bir esimde artik pitpigim gelemez calisiyor haftada bir izin gunu var onuda evde gecirecez demis kaynanamda bunun uzerine bu lafi kullanmis bu nasil bi cahilliktir sirf gideyim isini goreyim diye esime bu lafi kullanmis esimin cok zoruna gitmis tabi kapatmis telefonu beni bu telefon gorusmesinden sonra aradi guzelce konustu haberim yoktu aksam esim anlatinca ogrendim bi daha ararsa bu lafin hesabini sormali miyim ?
Kesinlikle muhattap olmayin Esiniz sizin adiniza gayet guzel cevap vermis.Siz keyfini yasayin.

Bilmezlikten, duymamazlıktan gelin. Doktora kendisi de gidebilir, taksiye binerek gider, hastaneler çok yaşlı insan kaynıyor. Temizlik için de 2 haftada bir kadınla anlaşılır, sırf arada bir temizlik yapacaksiniz diye işten çıkacak halimiz yok.Kaynananiz çok nazliymis, Allah eşinize sabır versin.

Esin konuşmuş ya iste. Sen konusma. Seni koruyunca ogluna saldırmış. Iyi bir kayinvalideyse temizliğine yardim etmek kötü bir durum değil aslında. Doktora götürmek de. Bazı anneler erkek çocuklarından daha kolay istiyorlar. Bir iki saat ayırıp doktora götürülebilir aslında ama tabi ben aile içi iliskilerinizi bilmiyorum.

Eşin gerekeni söylemiş. Hiç hiç hiç konuşma sakın

Bu arada kv kac yasında ki evinin işini siz yapıyordunuz.
Tepenize cıkar mayın şu insanları yaa

Siz karışmayın anne oğul arasında ki mevzu. Eşiniz cevabını vermiş zaten. Onlar birbirlerinin lafını unutur, sizin ki unutulmaz

kendi eli ayagı tutmuyormuda siz yapacaksınız temizliğini.cenesi calısıyor ama.minnetsiz kadın.cok zordaysa kızı temizlesin.siz aileniziçin calısıyorsunuz

bence sana yoklama çekmiş eşin bisey demis mi senin tepkin ne diye

eğer önce haberin olsa sinirin bozulup bişey desen hemen ortalığı karıştırır kendisi zavallı yaşlı hasta iyi niyetli kadın olurdu

böylesi insanı utlu yüklü yapar

benim kaynanam derste olduğumu bilerek arardi beni meşgule atınca anında arayıp oğluna sikayet eder ağlardi ariyom acmiyo telefonumu diye, ona o da yetmezdi beni arar konuşur sonra eşimi hiç benle konuşmamış gibi arar laf arardi, karı koca ondan gizli bisey yapiyo muyuz haberi olmayan bisey var mi diye

heeee bunları söyledim esime noldu kavga kıyamet anasının hiç aklina gelir miymiş ben ne kadar ince dusunuyomusum falan filan abrtiyomusum. şimdi ben demeden kendisi anliyo annesinin niyetini

seninkide pek bi sinsi geldi bana, aralarındaki muhabbete karışma bence, sadece de ki; canım ben işe başladım annene de iyi kötü yardım ediyodum ama mecalim kalmiyo iznim tek gün zaten. biraz kendimizi toparlayinca arada yardımcı mi tutsak biraz ya da para verelim kendisi tutsun isi görülsün yazık yaşlı kadın

kaynana da asla kocanın sana olanlari anlattığını çaktırma
eşine de öyle bisey anlatmamis gibi davran
elbet bu lafin da vakti zamani gelir o zaman dersin

amma entrika cevirdim be
benim kaynana adami ajan yapar:KK53:

Back
X