KizLar Hayatim Alt Ust Oldu

Esim cok iyi bir insan..demissin ama anlattiklarina gore ailesine iyi sana degil!!!

Bunu bir kere anlaman gerekiyor.

Sonuna kadar hakliisn

Parmaklarini siklattiklarinda kendilerine hizmet edecek bir kole yok karsilarinda.

Geri adim atma.

çok yüz vermişsiniz
hiçbirşey yapma daha iyi
nasıl olsa hertürlü kavga çıkarıyorlar

Bence eşiniz adam olsaydı öyle her dolduruşa gelip size çatmazdı. İnsanlar kendi akılları yokmuş gibi davranmamalı. Sahte geliyor bana. Size sorabilir sonuçta sizi seviyorsa değil mi? Ya da rica edebilir bak babam yaşlı yorulmuş biraz yardım eder misin diyebilir? Ya da babam böyle böyle diyor bir sıkıntın mı oldu diye sorabilir. Belki hastasınız belki kötüsünüz o an yani demek istediğim o. Hem siz zorunda mısınız sanki inip evlerini temizlemeye. İyilikten yapılır ona birşey demiyorum ama içinizden gelir yani. Ne o öyle. Allah yardımcınız olsun nasıl aileye düşmüşsünüz öyle

Bence eşiniz adam olsaydı öyle her dolduruşa gelip size çatmazdı. İnsanlar kendi akılları yokmuş gibi davranmamalı. Sahte geliyor bana. Size sorabilir sonuçta sizi seviyorsa değil mi? Ya da rica edebilir bak babam yaşlı yorulmuş biraz yardım eder misin diyebilir? Ya da babam böyle böyle diyor bir sıkıntın mı oldu diye sorabilir. Belki hastasınız belki kötüsünüz o an yani demek istediğim o. Hem siz zorunda mısınız sanki inip evlerini temizlemeye. İyilikten yapılır ona birşey demiyorum ama içinizden gelir yani. Ne o öyle. Allah yardımcınız olsun nasıl aileye düşmüşsünüz öyle
Insanlara cabuk inaniyorum. Biz evlenirken meleklerdi meleklikleri 3 ay surdu 3 ay sonra boyle dokulmeye basladilar. Dengeyi saglayamiyor bizim aramizda onlari susturmayi bilmiyor nazi bana gecior sanirim bana yukleniyo oda :(

Aileniz aynı şehirde mi neredeler ?Bu yurt dışına gitme süreci ne zaman gerçekleşecek?
Eşinizle konuşun güzellikle yurt dışı isi hallolana kadar kendi ailenizin evinde yaşayın.
Zaten kocanız yok o evde mecbur değilsiniz yani onlarla oturmaya.

Aileniz aynı şehirde mi neredeler ?Bu yurt dışına gitme süreci ne zaman gerçekleşecek?
Eşinizle konuşun güzellikle yurt dışı isi hallolana kadar kendi ailenizin evinde yaşayın.
Zaten kocanız yok o evde mecbur değilsiniz yani onlarla oturmaya.
Burasi kucuk yer cnm kadin ailesinin evine uzun sure gidince ayrilmis diye dedikodu cikaran insanlar var. O yuzdn cesaret edemiorum. Biz ilcedeyiz ailem merkezde onlarda buraya gelmiyorlar kaynvalide kaynbaba istemiyor gelmelerni ben gidip gorusuyorm

Aileci oğullara oğluşcu aileler klubune hoşgeldin canım..
En zoru aileler girdi mi işin içine çıkılmaz bir hal alıyor bunların formulunu bulan varsa banada yazsın..

Kusura bakmayın da fazla taviz vermişsiniz.
Ne demek aileni kp kv istemiyor yüzlerine söyleyemediniz mi siz hangi sıfatla benim anne babamı istemiyorsunuz diye.
Ya da benim ailemi istemeyen ailenin yüzüne bile bakmazdım hele de böyle bir koca için.
Annemlerle yaşardım vize işlemim bitene kadar millet ne derse desin.
Eşinin ailesine de söyle çok korkuyorlar ise dedikodudan rahat bıraksınlar seni.

Utandigimdan yazmamistim ama dun 5 ton komur cektim 2 gorumcemle
birlikte kalorifer komuru her biri 25 30 kg torbalar hamal gibi. Cokta varlikli aileler isteseler komuru getirenler belli miktar para karsiligi.cekiyor. Ama bu durumda ne yapicami sasirdim herseye bi bahaneleri var. Hic memnun olmuyorlar

Ben mümkün değil yapmam.Keşke alıştırmasaydın.

Burasi kucuk yer cnm kadin ailesinin evine uzun sure gidince ayrilmis diye dedikodu cikaran insanlar var. O yuzdn cesaret edemiorum. Biz ilcedeyiz ailem merkezde onlarda buraya gelmiyorlar kaynvalide kaynbaba istemiyor gelmelerni ben gidip gorusuyorm
E çıkarırlarsa çıkarsınlar millete ne yahu ?
Kocanız yok ki zaten ne sıfatla duracaksınız orada zaten?
Hem onlar kim oluyor da sizin anne babanızı istemiyor ne münasebet sizde bu insanların kömürünü mu çekiyorsunuz?
Valla oturun biraz da hayatı kendinizde arayın niye bu kadar çok taviz verdim diye.

Aileci oğullara oğluşcu aileler klubune hoşgeldin canım..
En zoru aileler girdi mi işin içine çıkılmaz bir hal alıyor bunların formulunu bulan varsa banada yazsın..
Cikmaz sokak gibi bisey vallahi formulu oldugunu sanmiyorum ogluscu degilde oglunun mutlulugunu kiskaniyorlar bence bu tarz aileler. Annesi mesela yanina otursam biz aliskin degiliz der tinlamam :)

Kusura bakmayın da fazla taviz vermişsiniz.
Ne demek aileni kp kv istemiyor yüzlerine söyleyemediniz mi siz hangi sıfatla benim anne babamı istemiyorsunuz diye.
Ya da benim ailemi istemeyen ailenin yüzüne bile bakmazdım hele de böyle bir koca için.
Annemlerle yaşardım vize işlemim bitene kadar millet ne derse desin.
Eşinin ailesine de söyle çok korkuyorlar ise dedikodudan rahat bıraksınlar seni.
Bir kere gittim esime herkes sormus ayrildinizmi diye. Kiyamadm geri geldim. Varsin sevmesinler ailemle gorusturmuyorum bende onlari. Gorusmedikleri daha iyi gorustugu zaman annemlerlede dedikodu yapmaya kalkiyorlar benm hakkmda. Beni aileme kotulerler :)

Bir kere gittim esime herkes sormus ayrildinizmi diye. Kiyamadm geri geldim. Varsin sevmesinler ailemle gorusturmuyorum bende onlari. Gorusmedikleri daha iyi gorustugu zaman annemlerlede dedikodu yapmaya kalkiyorlar benm hakkmda. Beni aileme kotulerler :)

Mesele o kıyılmayacak bir eşiniz yok.
Eşinizin size kıyamayıp "30 kg çuvallar bir kadına taşıtılmaz" diye babasını arayıp söylemesi lazımken hala başımı yere eğdin gibi Türk filmivari cümleler kuruyor.
Sizin yanlışınız bence en başta olmuş çuvalı kaldırmayı deneyecektin ben yapamıyorum belime zarar vereceğim zorlarsam diyip kaçacaktın. Ben size yemek yapayım yoruluyorsunuz ya da çay kahve servisi yapacaktın böylece günü en az hasarla atlatacaktın.
Altlı üstlü oturunca sanırım (burada okuduğum kadarıyla) işe hiç bulaşmamak, görmemezlikten gelmek sorun oluyor.
İşte en baştan alt üst yan apartman işine hiiç bulaşmamak lazım.

Mesele o kıyılmayacak bir eşiniz yok.
Eşinizin size kıyamayıp "30 kg çuvallar bir kadına taşıtılmaz" diye babasını arayıp söylemesi lazımken hala başımı yere eğdin gibi Türk filmivari cümleler kuruyor.
Sizin yanlışınız bence en başta olmuş çuvalı kaldırmayı deneyecektin ben yapamıyorum belime zarar vereceğim zorlarsam diyip kaçacaktın. Ben size yemek yapayım yoruluyorsunuz ya da çay kahve servisi yapacaktın böylece günü en az hasarla atlatacaktın.
Altlı üstlü oturunca sanırım (burada okuduğum kadarıyla) işe hiç bulaşmamak, görmemezlikten gelmek sorun oluyor.
İşte en baştan alt üst yan apartman işine hiiç bulaşmamak lazım.
Evet esim 2 3 ayda bir gelir o zamanda karisirlar disari ciksak kac defa ararlar nerdesiniz diye sormak icin. Sanki cikin gelin der gibi. Misafirleri gelir gelen misafirin gozu beni arar ben yoksam cagrirlar. Cok karisik bi durum. Gozleri hep bende oluor her durumda. Parali hizmetci tutmus gibi davranirlar cogu zaman :) halbuki esim hic onlara o yonden muhtac etmedi beni

O degilde esinizin ilk karisini Allah kurtarmis. Genc kizken bende böyle bir ailenin ogluyla görücü usulü tanistirildim, kayinvalide adayi birgün dediki, mesela corabim kacsa ben ogluna söyleyecekmisim, oda annesine söyleyecekmis, oda kayinpedere söyler hep beraber bana corap almaya gidermisiz. Eve gelir gelmez babami aradim ben yurtdisindan kendim gidip geliyorum bunlar bana corabi maaile alacakmis hemen araci kisiye haber ver bu is asla olmaz dedim. Sonra evlendigi kiza köle muamelesi yaptiklarini ve bir sene sonra bosandigini duydum. O evden ayrilmadan ve esinize iyi bir ayar vermeden asla düzelmez.

Ben şöyle bakıyorum olaylara.
Dip dibe olunca normal bir kayın aile ilişkisi beklememek gerek. Koloni yaşamı kabul edince bunları da kabul etmek gerek.
Karşı tarafın bunun için yurtdışınaki adamı araması aşırı saçma, kabul. Mesela siz haber verdiniz mi gelmeyeceğim diye? Çünkü nşa gitmek gerek.

Görümce değilim, eltim falan da yok, eş ailesi ile yakın oturmuyorum.

O degilde esinizin ilk karisini Allah kurtarmis. Genc kizken bende böyle bir ailenin ogluyla görücü usulü tanistirildim, kayinvalide adayi birgün dediki, mesela corabim kacsa ben ogluna söyleyecekmisim, oda annesine söyleyecekmis, oda kayinpedere söyler hep beraber bana corap almaya gidermisiz. Eve gelir gelmez babami aradim ben yurtdisindan kendim gidip geliyorum bunlar bana corabi maaile alacakmis hemen araci kisiye haber ver bu is asla olmaz dedim. Sonra evlendigi kiza köle muamelesi yaptiklarini ve bir sene sonra bosandigini duydum. O evden ayrilmadan ve esinize iyi bir ayar vermeden asla düzelmez.
Hey masallah kadinin ozel ihtiyaclarinida hep berabermi aliolar ozur dileyerek soyluyorum ic camasiri ped falan. Bu tur aileler ogullarini evlendirmesin yahu. Iyi bari sana pesin pesin soylemisler. Benmkiler bana geldiklerinde melekti ama simdi ne olduklarni tam olarak cozemedm

Ben şöyle bakıyorum olaylara.
Dip dibe olunca normal bir kayın aile ilişkisi beklememek gerek. Koloni yaşamı kabul edince bunları da kabul etmek gerek.
Karşı tarafın bunun için yurtdışınaki adamı araması aşırı saçma, kabul. Mesela siz haber verdiniz mi gelmeyeceğim diye? Çünkü nşa gitmek gerek.

Görümce değilim, eltim falan da yok, eş ailesi ile yakın oturmuyorum.
Evet haber verdim cnm bugun gittim daha sadece iki oda yapilmis ustelik.temizlememisler bugun yine temizleyen ben oldum :) birde onceki gun komur cektim cok yorulmustum birde moralim bozulunca gorumceme dedim abla gelemicem diye. Bir oda icin buyuk gorumcem babasinin eline vileda vermis utanmadan. Soyledm bugun onlara ayip bisey elnde viledayla aramak diye

Back
X