Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altli uatlu oturulunca hep boyle sorunlar oluyor malesef.insalah bi am once esinin yanina gidersin.Mesela benden hep beklenti icindeler. Sabahlari her zaman gidip kahvalti hazirlayamiyorum yorgun oldugumda uyudugum zamanlar oluyor. Hemen eltimi ornek veriyorlar o her zaman hazirlardi diye halbuki kaynanam kendiside hazirlayabilecek durumda. Her zaman basimizda dur biz emir verdikmi git yap havasindalar
esin doldurusa getiriyosa kotu cnm.sana sahip cikmasi gerek.Dedim ama ben is yapinca beni ona o anlik ovuyorlar sonra o unutulunca yurt disindaki eltimi ornek veriyorlar hep o daha iyiydi diye. Ama o eltim esi onu aldatmis yine gitmemis tabi iyi olacak. Esimde bana laf getirme sende iyi ol diyor yurt disina gidince dolduruyorlar onu![]()
Koloni gibi yaşamanın bir sıkıntısı yok aslinda, eğer ki herkes haddini hududunu bilirse...Burda bahsedilen kaynana kaynata modeli gelini oğluna eş değil de kendilerine hizmetkar olarak aldıklarını düşündükleri için yaşanıyor sıkıntı... sözün özü ailelerine dışarıdan geleni hep dış kapının dış mandalı olarak gördükleri için, onu ailelerinin bir ferdi olarak kabul etmedikleri için yaşanıyor sıkıntı...Ben şöyle bakıyorum olaylara.
Dip dibe olunca normal bir kayın aile ilişkisi beklememek gerek. Koloni yaşamı kabul edince bunları da kabul etmek gerek.
Karşı tarafın bunun için yurtdışınaki adamı araması aşırı saçma, kabul. Mesela siz haber verdiniz mi gelmeyeceğim diye? Çünkü nşa gitmek gerek.
Görümce değilim, eltim falan da yok, eş ailesi ile yakın oturmuyorum.
Sizde ki kaynata modelinden kaynana olanı var bende eşim bana kızdığını ona asla belli etmedi ona rağmen üşenmez her sabah kalkar benim evime gelir oğlunun kalkmasını bekler beni şikayet eder giderdi. Eşim onun şikâyeti ile bana bişey demedi ama ona da demezdi... Ne zaman ki ona cevap verdi resti çekti ondan sonra beni şikayet etmekten vazgeçti...ha düzeldi mi hayır daha beter oldu ama onun yüzünden eşim ile aram açılmıyor artık... Bunu niye yazdım eşiniz onların demesi ile arayıp sizi dinlemeden sitem ediyorsa öncelik sırasında sizden önce onlar var demektir ve bu böyle devam eder eşiniz kesin duruşunu belli etmezseO konuda haklisiniz ama iste esim yanimdayken yapamayip o yurt disina gidince konusmaya baslamalari dikkatimi cekiyor
Haklisin. Ama dusunulecek gibiKaynana kayınbaba ile ayni yerde yasaman bile.hata ... insan 2. Evliliği yaparken her ihtimali dusunmeli...babasi erkek olsaydın esin asagi inerdi demis ama bence esinde azcik adamlik.varsa ailesini sustururdu.böyle evlilik olmaz.
Cok guzel ozetledn aynenn. Bana bunu ilk evlendigim siralar dediler sakayla gelinler dis kapinin dis mandali die. Kaynanalar sanki evlenip gelmemisler o aileyeKoloni gibi yaşamanın bir sıkıntısı yok aslinda, eğer ki herkes haddini hududunu bilirse...Burda bahsedilen kaynana kaynata modeli gelini oğluna eş değil de kendilerine hizmetkar olarak aldıklarını düşündükleri için yaşanıyor sıkıntı... sözün özü ailelerine dışarıdan geleni hep dış kapının dış mandalı olarak gördükleri için, onu ailelerinin bir ferdi olarak kabul etmedikleri için yaşanıyor sıkıntı...
O zaten yurt disina cikinca bur garip oluyor. Yalniz kalmasininda etkisi olabilir.O nasil kayinpeder ya. Ne saniyor bu insanlar kendilerini? Ayrica esiniz de iyi degil bence.
Kaynananın kaynanası gitti mi geldiği yeri ve çektiğini unutuyor kendi yaşadıklarını geline yaşatmaya çalışıyor... Bir tanıdık kaynana bizzat gelinine ben çektim sende çekeceksin demiştir bilirimHaklisin. Ama dusunulecek gibi
Cok guzel ozetledn aynenn. Bana bunu ilk evlendigim siralar dediler sakayla gelinler dis kapinin dis mandali die. Kaynanalar sanki evlenip gelmemisler o aileye
Evet haber verdim cnm bugun gittim daha sadece iki oda yapilmis ustelik.temizlememisler bugun yine temizleyen ben oldum :) birde onceki gun komur cektim cok yorulmustum birde moralim bozulunca gorumceme dedim abla gelemicem diye. Bir oda icin buyuk gorumcem babasinin eline vileda vermis utanmadan. Soyledm bugun onlara ayip bisey elnde viledayla aramak diye