KizLar Hayatim Alt Ust Oldu

Belki evde başına bir kaza geldi, bayıldın, kalkamayacak kadar hastaydın ya da bir ölüm haberi aldın vs..Onlar eğer normal insan olsalardı , aşağı inmemende (öncelikle) bu ihtimalleri ararlardı..Eşin de aynı şekilde...

Belki evde başına bir kaza geldi, bayıldın, kalkamayacak kadar hastaydın ya da bir ölüm haberi aldın vs..Onlar eğer normal insan olsalardı , aşağı inmemende (öncelikle) bu ihtimalleri ararlardı..Eşin de aynı şekilde...
Gorumceme sabah yazmistim moralimin bozuk oldugunu ve halsiz hissettigimi cagirmayin demistim. Onlarda esimi arayip elinde viledayla poz vermekte bulmus careyi. Zoruma giden sey ben onlara hizmet etmekte mecburmusum gibi davraniyorlar. Kolay is olsun zor olsun fark etmior

Yeni nesil kayinpederler de valla kaynanalara taş çıkarıyor :KK12: Koskoca adam ne kadar ayip ya.Esin de bir garip yani denge kuramiyor. Yorgundu halsizdi deseydi keske.

Kıymet bilmeyen kimse için hicbirsey yapmak zorunda değilsiniz.Resmen eşinizi kışkırtmaya aranızı bozmaya çalışıyorlar.Esinizin de doldurusa gelip size yürümesi bi garip.Kiymet bilmeyen bu insanlar için kılınızı kıpırdatmayin bence.Esinizle kavga etmeden tatlı dille konuşun gerekirse ağlayarak.Yurt dışına çıkana kadar idare:KK66:

kayinpederin kaynana gorevini ustlenmis mubarek o ne oyle ne ayip
esin de sana sormadzn etmeden direk hesap soruyor
hem ne olmus bi gitmedin diye hemen basi one mi egiliyomus beyfendinin.egilirse egilsin
yahu bizim annemiz babamiz bizden bu kadsr is beklemedi kaynanayls kayinpedere noluyomus.
sen dr bi an once esinin yanina gitmeye bak.
hem demedin mi esine ben cok yardim ettik yorulduk evimde dinlenemezmiyik diye

hem ne olmus bi gitmedin diye hemen basi one mi egiliyomus beyfendinin.egilirse egilsin
yahu bizim annemiz babamiz bizden bu kadsr is beklemedi kaynanayls kayinpedere noluyomus.
Dedim ama ben is yapinca beni ona o anlik ovuyorlar sonra o unutulunca yurt disindaki eltimi ornek veriyorlar hep o daha iyiydi diye. Ama o eltim esi onu aldatmis yine gitmemis tabi iyi olacak. Esimde bana laf getirme sende iyi ol diyor yurt disina gidince dolduruyorlar onu :(

Mesela benden hep beklenti icindeler. Sabahlari her zaman gidip kahvalti hazirlayamiyorum yorgun oldugumda uyudugum zamanlar oluyor. Hemen eltimi ornek veriyorlar o her zaman hazirlardi diye halbuki kaynanam kendiside hazirlayabilecek durumda. Her zaman basimizda dur biz emir verdikmi git yap havasindalar

eşinizin huyu çok kötüymüş :/ ev ev üstüne olmaz , ailelerden mümkün olduğunca uzakta oturulmalı teorilerinin bir kanıtı bu.ancak çok zaman kalmadıysa yurtdışına gitmenize biraz dişinizi sıkın.

Madem gorumcenler kv kp falan hepsi bir aradalardi senin dedikodunu yapacagina ellerini calistirip is yapsalardi. Sen olmasan evlerini ...mu goturecekti kimse evi temizlemeyecek miydi hayret bisey !

Utandigimdan yazmamistim ama dun 5 ton komur cektim 2 gorumcemle
birlikte kalorifer komuru her biri 25 30 kg torbalar hamal gibi. Cokta varlikli aileler isteseler komuru getirenler belli miktar para karsiligi.cekiyor. Ama bu durumda ne yapicami sasirdim herseye bi bahaneleri var. Hic memnun olmuyorlar

Yaaa çok üzüldüm buna neden yaptınız bu kadar ağır işi?
Neden söylemediniz eşinize?
O torbalar 25 kilo nasıl kalkar canınıza yazık

Nedense ilk esin baska sehirdeydi bu da baska ulkede..kendine bunu yapma..hep yanina gitme muhabbeti..yazik etme omrune bu adamla..sadece soyleyecegim bu kadar

Taaa nisan 2017 de size "bu eşinde mi seni ailesinin yanına bırakıp gitti"diye sorulmuş de "vize çıkacak eşimin yanına gidicem "demişsiniz
Ne çıkmaz vizeymiş o
Dejavu yaşamıyormusunuz siz
Evlendiğiniz iki adam da uzaklarda çalışıyor

Esinizin iyi biri oldugunu dusunmuyorum.
Ust uste ev de yasamak tabi huzursuzluk getirir.
Ama yine de sizle ailesi arasinda denge kurmasi imkansiz degildi.

Açıkça söyleyeyim yurtdışına gidince değerli falan olmuyorsunuz. Öyle olsaydı bizde değerlenirdik bunca yılda :)Sadece sorunlardan ve dertlerden uzak oluyorsunuz. O da harika birşey. Bence de birkaç ay sabredin. Sonuçta hep onlara tahammül etmek zorunda kalmayacaksınız. Kalp kırmadan gidin derin.

Siz gitmeden degerli falan olmayacaksiniz hayatinizdan da ömrünüzden de neden çalmalarina izin veriyorsunuz?
Esiniz belli ki ailesinin kafasiyla yasayabilecek nitelikte.Yaptiginiz zamanda kiymetiniz bilinmiyor vidi vidi ediyorlarsa yapmayinca sizden kötüsü olmayinca yapmayin gitsin.
Onlar sizi dilleriyle,dolduruslarla huzursuz edeceginize siz inadina sessizliginizle,olmazlarinizla illallah ettirin.
Bir süre sonra zaten durumun degismeyecegini anlayip usanirlar,birakirlar yakani!
Yaranmaya hiiic calisma.Cünkü bu yapidaki insanlarin dedigini yaptigin surece o isteklerin ardi arkasi gelmez.Az yesinler de usak tutsunlar.Bu nedir canim?
Kötüye kullanilan insanliklari,iyilikleri özenle yok ediyoruz!

Siz gitmeden degerli falan olmayacaksiniz hayatinizdan da ömrünüzden de neden çalmalarina izin veriyorsunuz?
Esiniz belli ki ailesinin kafasiyla yasayabilecek nitelikte.Yaptiginiz zamanda kiymetiniz bilinmiyor vidi vidi ediyorlarsa yapmayinca sizden kötüsü olmayinca yapmayin gitsin.
Onlar sizi dilleriyle,dolduruslarla huzursuz edeceginize siz inadina sessizliginizle,olmazlarinizla illallah ettirin.
Bir süre sonra zaten durumun degismeyecegini anlayip usanirlar,birakirlar yakani!
Yaranmaya hiiic calisma.Cünkü bu yapidaki insanlarin dedigini yaptigin surece o isteklerin ardi arkasi gelmez.Az yesinler de usak tutsunlar.Bu nedir canim?
Kötüye kullanilan insanliklari,iyilikleri özenle yok ediyoruz!
Cook.dogru dediniz. Zatn onlar icin insanlik on planda deglki 7 24 hizmetindemisin o onemli

Açıkça söyleyeyim yurtdışına gidince değerli falan olmuyorsunuz. Öyle olsaydı bizde değerlenirdik bunca yılda :)Sadece sorunlardan ve dertlerden uzak oluyorsunuz. O da harika birşey. Bence de birkaç ay sabredin. Sonuçta hep onlara tahammül etmek zorunda kalmayacaksınız. Kalp kırmadan gidin derin.
Daha basvuru hic yapmadik sinavlar falan yeni hallettik martta insallah esm o.zaman geliyor o tarihte basvurcaz

Taaa nisan 2017 de size "bu eşinde mi seni ailesinin yanına bırakıp gitti"diye sorulmuş de "vize çıkacak eşimin yanına gidicem "demişsiniz
Ne çıkmaz vizeymiş o
Dejavu yaşamıyormusunuz siz
Evlendiğiniz iki adam da uzaklarda çalışıyor
Artik zorlastirmislar cnm sartlari var gitmek icin sinavi falan yeni hallettik marttada basvuru yapmak icn gelcek esim yani sonucu onumuzdeki yaza ancak gelir :)

Back
X