• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olsaydin da calistirmasaydin karini !!

Kaynanam tam olarak bu lafi soylemis " erkek olsaydin da calistirmasaydin karini" arkadaslar bu yeni isimden once evde cocuk bakiyordum simdi yeni bi ise basladim ama severek yapiyorum isimdende gayet memnunum
Kaynanam esime beni doktora gotur kolum agiriyor diye aramis esimde izin gunum pazar gunleri goturemem bacim gotursun deyince film kopmus benim kolum agiriyor temizligimi yapamiyorum karin gelip yapiyordu haftada bir esimde artik pitpigim gelemez calisiyor haftada bir izin gunu var onuda evde gecirecez demis kaynanamda bunun uzerine bu lafi kullanmis bu nasil bi cahilliktir sirf gideyim isini goreyim diye esime bu lafi kullanmis esimin cok zoruna gitmis tabi kapatmis telefonu beni bu telefon gorusmesinden sonra aradi guzelce konustu haberim yoktu aksam esim anlatinca ogrendim bi daha ararsa bu lafin hesabini sormali miyim ?
Kendi kocasi adam olsaymis da karisina hizmetci tutsaymis ya. Bence artik net bir tavir koy ve asla taviz verme. Esine de buyuukkk bir tesekkur et.

O ne biçim anne öyle, oğluna o lafı söylermi bir anne?
Madem görümcenizde yakınlarda(eşiniz bacın götürsün hastaneye dediğine göre) o temizlesin bir zahmet anasının evini.

Son düzenleme:
Nazini yesinler kadın olsun da kendi evinin işini kendi yapsın hasbam, deli mi ne. Az yesin hizmetçi tutsun ya da kendi kızı yapsın.

Kadını çalıştırmamakla erkek, evde temizlik yapmakla da kadın olunmuyor ogrenememis mı koca ömrü hayatinda.

Boşver sen karışma canım, oğlu görsün işte anasını. Sen saf ayağına yat "yaşlı işte alttan alcaz" falan deyip dudak bük kocana.

kendi kızı dururken evini senmi temizliyuodun. yapamam demiyomuydun. iyiki çalışmaya başlamışsın. bence sen karışma eğer sanada bişey derse o zaman cevabını verirsin

Siz karışmayın .
Ama o cümleden sonra da ben samimiyet kuramazdım kayınvalidemle .

En nefret ettiğim insan tipidir erkek çocuğunu kendine baksın , işini görsün diye yapan ebeveynler .

Esiniz ya da siz is yerinden izin alarak amanne babanizla ilgilenmeniz gerekir. Bugun onlara ise yarin da size

Çalışıp paranı kazanırken kocan adam değil, anasının hizmetçiliğini yaparsan adam.. Saçmalığa bak.. Kızı da varsa o gelsin temizlesin.. Ne meraklılar el kızı gelsin temizlesin

Kocan ne güzel cevap vermiş anasına gelemez çalışıyor haftasonu evdeyiz demiş işte ne güzel ne diye arayıp hesap sorcan kocan vermiş cevabını yorma kendini boşuna iyiki kocan dememiş o lafın üzerine hafta sonu gelir temizliğini yapar diye boşver kocanla gurur duy :-)

kendi kızı dururken evini senmi temizliyuodun. yapamam demiyomuydun. iyiki çalışmaya başlamışsın. bence sen karışma eğer sanada bişey derse o zaman cevabını verirsin
inanki basedemiyordum artik kizi bile gitmiyor annesine calistigima maddi acidan cok kaynanamdan kurtulduguma sevindim

Kocan ne güzel cevap vermiş anasına gelemez çalışıyor haftasonu evdeyiz demiş işte ne güzel ne diye arayıp hesap sorcan kocan vermiş cevabını yorma kendini boşuna iyiki kocan dememiş o lafın üzerine hafta sonu gelir temizliğini yapar diye boşver kocanla gurur duy :-)
aynen oyle olsaydi cok kotu kavga cikartirdim :)

Böyle seyleri okudukça kv bana uzak olduğu için çok şükür diyorum. Zira benden hiç haz etmiyor. Allah sabır versin sizlere.

bu lafini kaynanama soylemek isterdim ama anlamaz
Aynen.. Sen hiç muhattap olma.. O kadar evini temizleyecek kadar kötü ise, eşine ablamla ortak temizlikçi tutalım, ayda bir 50şer lira verelim, yazık annenin de işi görülsün de..
Ama sen sakın temizleme.. Bir kere dersin, bu sefer ayda bir seni bekler.. Yoruluyorum, ölüyorum bitiyorum diye eve gel.. En olmadı oğlu gitsin temizlesin.. Çalışırken temizleniyorsa..

inanki basedemiyordum artik kizi bile gitmiyor annesine calistigima maddi acidan cok kaynanamdan kurtulduguma sevindim
eşin tatil gününde senin temizliğine gelemez demiş seni savunmuş. çalışmıyoken böyle değilmiydi gitmenimi istiyodu.

Kayınvalidenin çenesi sağlam, kolu da sağlamdır merak etme.

ayrıca evlerini neden temizliyordunuz, alıştırmışsınız ki böyle yüzsüzce laf sokmaktan çekinmemiş.

Bu konuda hiç muhatap olmayın, ama temizliğine de gitmeyin.

Yapamayacaksa kızı yapsın, eve yardımcı kadın alsın.

yıl olmuş 2018, hala kaynana evini temizleyen gelinler var :işsiz:

Back
X