EVET..EVET..ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR EVET...
kendime aşığım ben..bu arada havalı bişe anlamında değil..kendimi seviyorum sadece..kusurlarımı kabul ediyorum ama kendimi isterdim:)
gözü kapalı evlenirdim valla övünmek gibi olmasın ama sadakat sevgi beceriklilik ne ararsan var neden evlenmiyim nişanlımda farkında kaptı benitamamen şaka yapıyorum kendimi beğenmiş filan değilim yoksa ama evlenirdim valla
ay ben baya düşünürdüm, sonuçta evlenirdim herhalde bu kadar cazgırlık çekilmez doğrusu ama sadakat dersen sadakat, aşk dersen zaten hat safhada, kendim diye demiyorum espiriliiii... ay verdim gitti
ben kemdimle evlenirdim. gencim ,güzelim,sadığım,beceriklide sayılırım,tutumluyum,azda olsa vardır hatalarım ama ;okadar kusur kadı kızında bile olur.......................
yemek bile yapmayan, istekleri ve problemleri bir türlü bitmeyen, çenesi de hiiç kapanmayan biriyim, asla evlenmezdim
hatta eşimin yerinde olsam sanırım boşanırdım
Ben olsam kendimle hayatta evlenmezdim çünki kaprisli hiç bişeyden mutlu olmayan geveze vara yoğa konuşan herşeye karışan biriyle evlenmezdim bazen kocama acıyorum benimle biriyle yaşamak zorunda olduğu için