Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

Erkek olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz?

• Ankete Katılan
    733
HEM HAYIR HEM EVET
hayır çünkü ev işi yemek falan hiç birşey bilmiyorum evlendiğim insan baya aç kalacak

evet şirinim güzelim sevdiğimi bulutların üstünde gezdirmesini de bilirim değer verdiğim insan genelde şanslıdır

offf düşünmem lazım şu sinirli halim hiç çekilmiyor ama hele bi sorun neden diye :)

evet tabii ki ama sinirli halim çok fena çekilmiyor :)
ama ben her halimle mükemmelim hehe :sm_cool:delikafadulden

erkek olsaydım ve şuanki ben Maip de benden bağımsız farklı biri olsaydı, hemen şuanki Maip'i yakından tanımak isterdim, konuşmak isterdim onunla, hayallerimi süslerdi, hatta tapardım ona, evlenme isteğime olumlu yaklaşımı, beni benden alırdı, dünyanın en mutlu mesut erkeki olurdum ee hem zeki hem güzel hemi de tahsilli, edası başka huyu suyu başka, asla kaçırmazdım :93:

Hmmm... zor bi soru :26:
Sevdiğimi el üstünde tutarım, o açıdan evlenirdim herhalde.Ters olduğumda hiç çekilmiyorum o açıdan da uzak dururdum. Yok ya düşündüm de en iyisi biraz alttan alıp el üstünde olmayı tercih ederdim :132:

Son düzenleme:
Evlenilcek kız kategorisindeyim. Kendimle evlenirdim tabiki. Sabırlı, tutkulu, sadık..
Benden iyisinimi bulucam

Kesinlikle evlenirdim. Kendimden iyisini mi bulacakmışım hıh

Son düzenleme:
Erkek olsaydım kendimle evlenmezdim...

Şu halimle bile bazen kendimi çekemiyorum

aksiyim aksi

Tabiki evet benim gibi eş nerde bulunur.
Bide yemek yapmayı öğrensem hiç düşünmezdim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…