erkek parfumu onerisi

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kizlar erkek arkadasima parfum alicamm

ama bir turlu karar veremedimm parfumeriden baktim baya sonra kokladikca secemedim karisti tum kokular:1::1:

cok fazla butcem de yok soyle bildiginiz 50 tl civari guzelligi herkes tarafindan gecer not almis bi erkek kokusu var mi kizlar

yardim edin lutfenn bulamadim ya

Sansiro e 32 e 69 çok güzel kokulardır. Eşime hep alırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben avonun full speed parfümüne bayılıyorum ...kampanyadaydı bi bak istersen fiyatı 35 tl di sanırım normalde daha pahalı ...ben olsam bu parfümü alırdım muhteşem

Full speed güzel koku. Avon yada oriflame satanlar da bulabilirsiniz butcenize uygun.
Başka onerebilecegim lacoste ,121. Polo blue ve isseymiyake bu ikisine hastayım :37:

Zara'nın parfümleri güzeldir,fiyatları uygundur.Hatta geçen hafta ikisi birarada kampanya vardı,belki hala vardır.
Adidas'ın parfüm deodorant setleri de uygundur,gratislerde satılıyor.

kizlar erkek arkadasima parfum alicamm

ama bir turlu karar veremedimm parfumeriden baktim baya sonra kokladikca secemedim karisti tum kokular:1::1:

cok fazla butcem de yok soyle bildiginiz 50 tl civari guzelligi herkes tarafindan gecer not almis bi erkek kokusu var mi kizlar

yardim edin lutfenn bulamadim ya

"zara silver" şiddetle tavsiye ediyorum. hatta o kadar ki kendime bile aldim:12:

abimde duymuştum basimi döndürdü, cok da kalici bi koku. fiyat olarak da cok uygun ben aldigimda inirdirum vardi zarada, iki siseyi 30 kusur bi fiyata aldim

50 lira limitse aklimda kalan bir koku var oda limiti yuksek marka parfumler disinda en kalici ve en hosuma giden..Tiaras for men (kirmizi olan).30-35 lira biseydi sanirim.Bir Issey Miyake degil ama guzel bir erkek parfumu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

50 tlye pierre cardinin kokulari var baya hoslar digerlerine gore kaliteli Avon tavsiye etmem .Birde lacoste gibi bunlarin 30 ml lik olanlari var onlardanda uyguna bulabilirsin.Markalardan o fiyata milim dusuk olanlardan alabilirsin cnm

Kesinlikle flormar black code. Siyah kutulu.
Ben böyle müthiş bir koku duymadım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
X